Περισσότερα για την BRexit - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

25/06/2016

Περισσότερα για την BRexit

Ο φασισμός της Δύσης δεν έχει ούτε όρια, ούτε τέλος! Το Ένα τοις εκατό και τα μισθοφορικά όργανά του (πολιτικάντηδες και μέσα ενημερώσεως) δεν υπολογίζουν καθόλου ψηφοφορίες και δημοψηφίσματα. Εκτός από την δεδομένη νοθεία και την προπαγάνδα, η ύστατη ενέργειά τους είναι πάντοτε η μη αποδοχή του αποτελέσματος, που δεν εξυπηρετεί τα σχέδιά τους.

Αυτό συμβαίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο από χθες! Όλοι οι προπαγανδιστές υπάλληλοι της μίας παγκόσμιας διακυβέρνησης επιστρατεύουν όλους τους δαίμονες της προπαγάνδας και της αναισχυντίας προκειμένου να αλλάξουν δια της βίας το θέλημα των Βρετανών.

Ο Dr. Paul Craig Roberts παρακολουθεί άγρυπνα τις εξελίξεις και με την εμπειρία του διαβλέπει και αποκαλύπτει ακόμα μια φορά τα σχέδια των ΗΠΑ στο άρθρο του με τίτλο «More on BRexit» (Περισσότερα για την BRexit), που σας παρουσιάζω στην μετάφρασή μου από το Αγγλικό κείμενο.

Πληροφορίες συνεχίζουν να καταφθάνουν σχετικά με την ψήφο στην BRexit. Ένα μέλος του Βρετανικού στρατού δήλωσε ότι το 90% των νεαρών στην μονάδα του ψήφισαν να φύγουν. Ψήφισαν έξοδο, επειδή δεν πιστεύουν ότι θα έπρεπε να συμμετέχουν στους πολέμους της Washington. Είπε ότι όλοι στην μονάδα του συμφώνησαν ότι οι πόλεμοι υπαγορεύονται από την Washington, μέσω των Βρυξελλών, και όχι από τον Βρετανικό λαό. Είπε επίσης ότι οι στρατιώτες, «έπαιρναν την δική τους πένα» στην κάλπη, γιατί «χρησιμοποιούν μόνο μολύβια στις κάλπες και θα μπορούσαν να σβηστούν και να αλλάξουν».

Ο Richie Allen στο Λονδίνο, ραδιοφωνικός παρουσιαστής του Manchester της Αγγλίας, είπε ότι ως Ιρλανδός θυμάται πώς η Ιρλανδική ψήφος κατά της Ε.Ε. ανατράπηκε όταν οι άνθρωποι απέρριψαν τη Συνθήκη της Lisbon και ότι ήδη στην Αγγλία «έχουν αρχίσει να μιλάνε για την πιθανότητα η Ε.Ε. να επανέλθει με μια καλύτερη προσφορά». Με άλλα λόγια, η ψηφοφορία υπέρ της εξόδου δεν αντιμετωπίζεται ως έχουσα σημασία. Δείτε τη στήλη του εδώ.

Επίσης, όπως αναφέρει ο Stephen Lendman, η προπαγάνδα έπιασε ήδη υψηλές ταχύτητες με τον David Cameron να δίνει τον τόνο λέγοντας με έμφαση πόσο ευτυχή έχει κάνει σίγουρα τον Putin και το ISIS (με κάποιο τρόπο αυτοί οι δύο θανάσιμοι εχθροί είναι ευτυχισμένοι με το ίδιο πράγμα!) η ψηφοφορία. Ο αυτομισούμενος Ρώσος, ο Garry Kasparov, δήλωσε ότι η BRexit ήταν «το τέλειο δώρο για τον Vladimir Putin», καθώς η έξοδος της Βρετανίας αφήνει την Ε.Ε. ένα «αποδυναμωμένο ίδρυμα με λιγότερη δύναμη για να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις του Putin στα σύνορα της Ευρώπης». Ποιες επιθέσεις Garry;

Ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στη Ρωσία Michael McFau είναι «σοκαρισμένος, σοκαρισμένος!» Οι ΗΠΑ και η Ε.Ε. έχασαν, ο Putin κερδίζει.

Φυσικά, η ψηφοφορία δεν είχε να κάνει σε τίποτα με τον Putin ή την Ρωσία. Αλλά οι ψεύτες θα προσπαθήσουν να κάνουν τους Βρετανούς να αισθάνονται ότι πρόδωσαν την Αγγλία και έδωσαν στην Ρωσία εξουσία πάνω στην Ευρώπη. Ο Ρώσος εκπρόσωπος Dmitry Peskov απάντησε στην ανοησία: «Έχουμε συνηθίσει τον "Ρωσικό παράγοντα", ως την εξήγηση όλων των γεγονότων στο σύμπαν».

Οι Βρετανοί μπορεί να πιστεύουν ότι είναι έξω από την Ε.Ε., αλλά δεν είναι. Έχουν μια πολύ σκληρή μάχη μπροστά τους. Η Washington και τα Βρετανικά πολιτικά ιδρύματα και τα ιδρύματα των μέσων ενημέρωσης, που εξυπηρετούν την Washington, δεν πρόκειται να τους αφήσουν να φύγουν.

2 σχόλια:

  1. ΘΕΛΩ ΝΑ'ΜΑΙ ΡΩΜΗΟΣ25 Ιουνίου, 2016 08:26

    Καλημέρα Μανώλη.
    Φαντάσου τώρα τι θα συνέβαινε αν στην Ελλάδα αναλάμβανε Ελληνική κυβέρνηση. Θα είναι σοφότερο για εμάς να πάρουμε μαθήματα από το BREXIT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως ανεξαρτήτως αποτελέσματος οι Βρετανοί αποικιοκράτες δε χρειάζονταν απαραίτητα τους Αμερικανούς για να εμπλακούν στους πολέμους της Δύσεως, αφού αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο του Δυτικού πολιτισμού και της παγκοσμιοποίησης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή