Η μάχη συνεχίζεται...

Έχουν περάσει μόλις δύο εικοσιτετράωρα από την ετυμηγορία των Βρετανών πολιτών και την απόφασή τους να αποχωρήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά τα σενάρια ακόμα είναι πολλά και το μέλλον αβέβαιο. Ο φασισμός και η προπαγάνδα της Δύσης σε συνδυασμό με τους προδότες πολιτικούς δεν επιτρέπουν την άμεση εφαρμογή της λαϊκής επιταγής, όπως συνέβη και με το δημοψήφισμα στην χώρα μας πέρυσι το καλοκαίρι.

Ο Dr. Paul Craig εξακολουθεί να προσπαθεί να αφυπνίσει τους Ευρωπαίους πολίτες, που μοιάζουν εγκλωβισμένοι στον μικρόκοσμο και στο μικροσυμφέρον τους. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαίων (και όχι μόνο) πάσχει από έναν ιδιότυπο εγωπαθή αυτισμό, που επιδεινώνεται από την ημιμάθεια και την πλύση εγκεφάλου (όσου έχει απομείνει) από τα μισθοφορικά μέσα ενημερώσεως.

Σας παραθέτω αυτούσιο το νέο άρθρο του Dr, Roberts, που έχει τίτλο «Despite the Vote, the Odds Are Against Britain Leaving the EU» (Παρά την ψήφο, οι βλαμμένοι είναι ενάντια στο να φύγει η Βρετανία από την Ε.Ε.), σε μετάφρασή μου από το Αγγλικό κείμενο.

Η ψήφος στην BRexit δείχνει ότι η πλειοψηφία των Βρετανών ψηφοφόρων κατάλαβαν ότι η Βρετανική κυβέρνηση εκπροσωπεί άλλα συμφέροντα, εκτός των συμφερόντων του Βρετανικού λαού. Όσο κι αν γνωρίζουν οι Βρετανοί ότι είναι δύσκολο να κάνουν την δική τους κυβέρνηση να λογοδοτήσει, καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν καμία προοπτική καθ' οιονδήποτε τρόπο, να κάνουν την κυβέρνηση της Ε.Ε. να λογοδοτήσει. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο πλαίσιο της Ε.Ε., οι Βρετανοί θυμήθηκαν τους ιστορικούς χρόνους, όπου ο νόμος ήταν ο ορισμός του κυρίαρχου.

Οι προπαγανδιστές, που αποτελούνται από τα δυτικά πολιτικά καθεστώτα και τα μέσα ενημέρωσης, πέτυχαν να κρατήσουν τα πραγματικά ζητήματα έξω από την δημόσια συζήτηση και να παρουσιάσουν την ψήφο της αποχώρησης σαν ρατσισμό. Ωστόσο, αρκετοί από τον Βρετανικό λαό αντιστάθηκαν στην πλύση εγκεφάλου και στην ελεγχόμενη συζήτηση και κατανόησαν τα πραγματικά ζητήματα: την κυριαρχία, την υπεύθυνη κυβέρνηση, την οικονομική ανεξαρτησία, την ελευθερία από την συμμετοχή στους πολέμους της Washington και την σύγκρουση με την Ρωσία.

Ο Βρετανικός λαός δεν πρέπει να είναι τόσο αφελής ώστε να πιστεύει ότι η ψήφος του διευθετεί το θέμα. Ο αγώνας μόλις άρχισε. Να αναμένετε:

[-] Η Βρετανική κυβέρνηση να επανέλθει και να πει στον λαό: «Κοιτάξτε, η Ε.Ε. μας έδωσε μια καλύτερη συμφωνία. Μπορούμε τώρα να σηκώσουμε το βάρος και να παραμείνουμε.

[-] Η Fed, η ECB, η BoJ, και τα hedge funds της Νέας Υόρκης να συνθλίψουν την λίρα και να πετσοκόψουν τα μικρά Βρετανικά αποθέματα, ώστε να πείσουν τους Βρετανούς ψηφοφόρους ότι η ψήφος τους βουλιάζει την οικονομία.

[-] Να δοθεί περισσότερη έμφαση στο ότι η ψήφος αυτή αποδυνάμωσε την Ευρώπη, παραδίνοντάς την ολόκληρη στο έλεος της "Ρωσικής επιθετικότητας".

[-] Δωροδοκίες, που θα είναι δύσκολο να αντισταθούν (αλλά και απειλές) σε εξέχοντα μέλη της πλειοψηφίας που υποστήριξαν την έξοδο, και, πίεση στους ηγέτες που την υποστηρίζουν, όπως ο Boris Johnson, για να λογικευτούν, να συμφιλιωθούν και να διατηρήσουν καλές σχέσεις με την Washington και την Ευρώπη, και, να καταλήξουν σε συμβιβασμό προκειμένου να παραμείνουν στην Ε.Ε.

[-] Να περιμένετε την Συνομοσπονδία Βρετανικών Βιομηχανιών (CBI) να αποδώσει την απώλεια των Βρετανικών θέσεων εργασίας και των επενδυτικών ευκαιριών στην ψήφο εξόδου.

Μόλις μάθετε να σκέφτεστε πώς είναι τα πράγματα στην πραγματικότητα και όχι πώς τα παρουσιάζουν οι μισθοφόροι, θα είστε σε θέση να προσθέσετε στην λίστα από μόνοι σας.

Θυμηθείτε, ότι οι Ιρλανδοί ψήφισαν κατά της Ε.Ε. και η πίεση πάνω τους συνεχίστηκε μέχρι να αντιστραφεί η ψήφος τους. Αυτή είναι η πιθανή μοίρα των Βρετανών.

1 σχόλιο:

  1. Ότι και να ψηφίσει ο λαός θα προσπαθήσουν να τα ανατρέψουν όλα.
    Ο καθένας που ψήφισε το BREXIT είχε και διαφορετικό λόγο.
    "Στο μπόι μου βρήκα πολλούς στην γνώμη μου όχι "

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.