Η ψήφος στην BRexit - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

24/06/2016

Η ψήφος στην BRexit

Επειδή στην πολιτική η χαρά και το πανηγύρι μιας νίκης δεν είναι αρκετά αν δεν συνοδευτούν από πράξεις, είναι πολύ σημαντικό να δούμε τι δέον γενέσθαι στο Ηνωμένο Βασίλειο προκειμένου να εξαργυρωθεί η μεγάλη νίκη του λαού απέναντι στην φασιστική Ε.Ε. Την απάντηση δίνει (και πάλι) ο Dr. Paul Craig Roberts σε σημερινό (24/6/2016) άρθρο του, που σας παρουσιάζω σε μετάφρασή μου από το Αγγλικό κείμενο.

Η ψήφος στην BRexit τι σημαίνει; Ας ελπίσουμε την διάλυση της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ και, ως εκ τούτου, την αποτροπή του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ είναι τα ιδρύματα του κακού. Αυτά τα δύο όργανα είναι μηχανισμοί, που δημιουργούνται από την Washington, προκειμένου να καταστρέψει την κυριαρχία των Ευρωπαϊκών λαών. Αυτά τα δύο θεσμικά όργανα εξασφαλίζουν τον έλεγχο της Washington πάνω στον δυτικό κόσμο και χρησιμεύουν τόσο ως κάλυμμα, όσο και ως καταλύτης της επιθετικότητάς της. Χωρίς την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, η Washington δεν θα μπορούσε να αναγκάσει την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο σε σύγκρουση με την Ρωσία, όπως επίσης δεν θα μπορούσε να καταστρέψει επτά μουσουλμανικές χώρες σε 15 χρόνια, χωρίς να απομονωθεί ως μία μισητή κυβέρνηση, που είναι εγκληματίας πολέμου και όλα τα μέλη της να μην μπορούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό χωρίς να συλληφθούν και να προσαχθούν σε δίκη.

Σαφώς, τα μισθοφορικά μέσα ενημέρωσης είπαν ψέματα στις δημοσκοπήσεις προκειμένου να αποθαρρυνθεί η ψήφος της αποχώρησης. Αλλά τα ψέματα δεν έπιασαν. Οι Βρετανοί ήταν πάντα η πηγή της ελευθερίας. Ήταν τα ιστορικά επιτεύγματα των Βρετανών, που μεταμόρφωσαν τον νόμο σε ασπίδα των ανθρώπων από όπλο στα χέρια του κράτους και οδήγησαν την κυβέρνηση υπόλογη στον λαό. Οι Βρετανοί, ή η πλειοψηφία τους, κατανοούν ότι η Ε.Ε. είναι ένας δικτατορικός μηχανισμός διακυβέρνησης, όπου η εξουσία βρίσκεται στα χέρια ασύδοτων ανθρώπων και όπου το δίκαιο μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί ως όπλο στα χέρια μιας επίσης ασύδοτης κυβέρνησης.

Η Washington, σε μια προσπάθεια να σώσει την εξουσία της πάνω από την Ευρώπη, ξεκίνησε μια εκστρατεία, που πολύ πρόθυμα αγκάλιασαν οι μισθοφόροι και οι εργάτες της πλύσης εγκεφάλου της αριστεράς, που συνέρρεαν στα πανό του Ένα τοις εκατό παρουσιάζοντας την προσπάθεια να διατηρηθεί η Βρετανική ελευθερία και κυριαρχία ως ρατσισμός. Αυτή η ανέντιμη εκστρατεία δείχνει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η Washington και τα πορνικά μέσα ενημέρωσης δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ελευθερία και την κυριαρχία των λαών. Η Washington χαρακτηρίζει κάθε ισχυρισμό του δημοκρατικού κανόνα ως εμπόδιο για την ηγεμονία της και δαιμονοποιεί κάθε δημοκρατική ώθηση. Οι μεταρρυθμιστές ηγέτες στην Λατινική Αμερική συνεχώς ανατρέπονται από την Washington, που υποστηρίζει ότι μόνο αυτή και οι τρομοκράτες σύμμαχοί της έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν την κυβέρνηση της Συρίας, όπως ακριβώς επέλεξε την κυβέρνηση της Ουκρανίας.

Ο Βρετανικός λαός, ή η πλειοψηφία του, έδωσε στην Washington μια ηχηρή απάντηση. Αλλά ο αγώνας δεν έχει τελειώσει. Ίσως να μην έχει αρχίσει πραγματικά ακόμη. Αυτό που οι Βρετανοί μπορούν πιθανότατα να περιμένουν είναι το εξής: Η Federal Reserve, η ECB, η Τράπεζα της Ιαπωνίας και ο George Soros θα συνωμοτήσουν προκειμένου να επιτεθούν στην Βρετανική λίρα, βυθίζοντας και τρομοκρατώντας την Βρετανική οικονομία. Θα δούμε ποιος είναι ο ισχυρότερος: η βούληση του Βρετανικού λαού ή η θέληση της CIA, του Ένα τοις εκατό, της Ε.Ε. και των ναζί νεοσυντηρητικών.

Η επερχόμενη επίθεση στην Βρετανική οικονομία είναι ο λόγος, που οι υποστηρικτές της εξόδου όπως ο Boris Johnson κάνουν λάθος πιστεύοντας ότι "δεν υπάρχει ανάγκη για βιασύνη" για την έξοδο από την Ε.Ε. Όσο περισσότερος χρόνος χρειαστεί στους Βρετανούς προκειμένου να ξεφύγουν από την αυταρχικότητα της Ε.Ε., τόσο πιο πολύ η Washington και η Ε.Ε. μπορούν να προκαλέσουν αντίποινα στον Βρετανικό λαό για την απόφασή του να φύγει, και, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχουν τα μισθοφορικά μέσα προκειμένου να πείσουν τον Βρετανικό λαό ότι η ψήφος του ήταν λάθος. Καθώς η ψηφοφορία είναι μη δεσμευτική, ένα δειλό και φοβισμένο Κοινοβούλιο θα μπορούσε να την απορρίψει.

Ο Cameron θα πρέπει να παραιτηθεί αμέσως, όχι σε κάποιους μήνες από τώρα, τον Οκτώβριο. Η νέα Βρετανική κυβέρνηση θα πρέπει να πει στην Ε.Ε. ότι η απόφαση των Βρετανών υλοποιείται τώρα και όχι σε δύο χρόνια, και, ότι όλες οι πολιτικές και οι νομικές σχέσεις τερματίζονται από την ψηφοφορία. Διαφορετικά, σε δύο χρόνια οι Βρετανοί θα έχουν χτυπηθεί τόσο από τα αντίποινα όσο και από την προπαγάνδα, ενώ και η ψήφος τους θα ανατραπεί.

Η Βρετανική κυβέρνηση θα πρέπει να ανακοινώσει αμέσως τον τερματισμό της συμμετοχής της στις κυρώσεις της Washington εναντίον της Ρωσίας και να συνδέσει την οικονομία της με τα αναδυόμενα έθνη της Ρωσίας, της Κίνας, της Ινδίας και του Ιράν. Με αυτή την υποστήριξη, οι Βρετανοί μπορεί να επιβιώσουν από την επίθεση, που η Washington θα ηγηθεί ενάντια στην οικονομία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου