Άλλο οινοποιός, άλλο οινοπότης κι άλλο ... δήμαρχος! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

26/10/2016

Άλλο οινοποιός, άλλο οινοπότης κι άλλο ... δήμαρχος!

Ο αθεόφοβος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης επέλεξε σήμερα (26/10/2016), ημέρα του εορτασμού του πολιούχου της πόλεως, του Αγ. Δημητρίου, προκειμένου να προβεί σε (ακόμα) μία απαράδεκτη δήλωση, που προσβάλει το πατριωτικό αίσθημα των αληθινών Ελλήνων.

Ο επικίνδυνος πολιτικάντης μιλώντας στην Hürriyet Daily News ανερυθρίαστα και με περίσσιο θράσος τόλμησε να πει πως «η Θεσσαλονίκη ήταν μία συντηρητική πόλη και υπάρχουν πολλές εξηγήσεις γι' αυτό. Έχουμε τον κομμουνιστικό κίνδυνο, έχουμε τον Τουρκικό κίνδυνο. Όλα αυτά είναι παρεξηγημένα. Όταν δημιουργείς έναν εχθρό, αποσπάς την προσοχή από τα καθημερινά προβλήματα.

Η Θεσσαλονίκη έχει το προνόμιο να είναι η πόλη όπου γεννήθηκε ο Kemal Atatürk
. Έχουμε δημιουργήσει μία ιστορία για τον Kemal Atatürk ότι ήταν φονιάς. Τώρα, αυτό που λέω στους πολίτες είναι ότι δεν με ενδιαφέρει αν ο Kemal Atatürk ήταν φονιάς ή όχι. Δεν με ενδιαφέρει αν ήταν καλός ή όχι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι όπως οι Έλληνες επισκέπτονται την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, την Σμύρνη, την Σαμψούντα και την Τραπεζούντα και αποδίδουμε σεβασμό στη γη των προγόνων μας. Έτσι και οι Τούρκοι έχουν το ίδιο συναίσθημα για τον Kemal Atatürk. Είναι ο πατέρας της Τουρκίας. Θέλουν να έρθουν να επισκεφτούν τη γενέτειρά του. Επομένως, θα σας δώσω την ευκαιρία να έρθετε και να επισκεφτείτε. Όσο οι Τούρκοι έρχονται εδώ, ο λαός της Θεσσαλονίκης θα δει ότι οι Τούρκοι δεν θέλουν να μας σκοτώσουν και ότι δεν θέλουν πόλεμο. Νιώθουν ότι είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλο και ότι τα πράγματα αμβλύνονται.

Οι Τούρκοι και οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν ο ένας τον άλλον. Πρέπει να ζήσουμε μαζί για πάντα. Πρέπει να ζούμε ως γείτονες, πρέπει να αγαπάμε ο ένας τον άλλον
».

Και ζήσανε αυτοί καλά και ο δήμαρχος ακόμα καλύτερα γιατί απέβλεπε στα κέρδη της νέας ακτοπλοϊκής σύνδεσης Θεσσαλονίκης - Σμύρνης, που πιθανότατα θα εγκαινιαστεί στις αρχές του 2017, εκτός και αν οι Τούρκοι νωρίτερα καταλάβουν, εκτός από τα νησιά, και την Θεσσαλονίκη.

Γιατί ποια αντίσταση θα γνωρίσουν οι Τούρκοι στην επέλασή τους; Τους "χαλλλαρούς" Θεσσαλονικείς, που δεν δίστασαν να καταθέσουν τις Ελληνικές πινακίδες των αυτοκινήτων τους και να αποκτήσουν Σκοπιανές με την ένδειξη "ΜΚ" (Μακεδονία) μόνο και μόνο για να γλιτώσουν κάποια πολλά ή λίγα ευρώ; Αυτοί οι άνθρωποι φυσικά και θεωρούν προνόμιο της Θεσσαλονίκης το ότι εκεί γεννήθηκε ο βάρβαρος φιλοευρωπαϊστής Τούρκος κατακτητής Mustafa Kemal Atatürk, που είναι όχι απλά δολοφόνος, αλλά εφάμιλλος (αν όχι χειρότερος) του Hitler και των λοιπών πρωτεργατών τόσων και τόσων γενοκτονιών ανά την υφήλιο.

Σήμερα οι περισσότεροι κατοικούντες την Νύμφη του Θερμαϊκού ξέρουν τον Kemal, αλλά αγνοούν τον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά, περιφρονούν τον Άγιο Δημήτριο και αδιαφορούν για την Ιστορία μιας πόλης, που διεκδικήθηκε όσο λίγες και κατέληξε να κατοικηθεί από ανθρώπους που στην πλειοψηφία τους ζουν σε ένα δικό τους (ανύπαρκτο και παράλογο) κόσμο γεμάτο complex και αίσθημα κατωτερότητος.

Για να προλάβω τα κακεντρεχή σχόλια κάποιων -που θα σπεύσουν να με κατηγορήσουν πως περιφρονώ την Θεσσαλονίκη ενισχύοντας την ανόητη διαμάχη με την Αθήνα- θα τους θυμίσω πως είμαι αυτός που είχε προτείνει την μεταφορά της πρωτεύουσας της Ελλάδος στην πόλη του Αγίου Δημητρίου, με σκοπό την ενίσχυσή της και την αποτροπή της διεκδικήσεώς της από τους Σκοπιανούς και τους Τούρκους.

Και κάτι τελευταίο: Είναι ιεροσυλία να ακούγεται από στόματα αμοραλιστών πως "αποδίδουμε τιμή στην γη των προγόνων μας"! Οι σημερινοί νεοέλληνες δεν αποδίδουν τιμή σε τίποτε, παρά μόνο στον "εαυτούλη" και στο θέλω τους! Πουθενά αλλού!

10 σχόλια:

  1. Όταν τεράστιες ποσότητες οίνου και γενικά οινοπνεύματος έχουν καταναλωθεί στο πέρασμα του χρόνου από τον κύριο Μπουτάρη και έχουν καεί εκατομμύρια νευρώνες, συνάψεις νευρώνων και νευρομεταβιβαστές του εγκεφάλου του,λογικό είναι να λέει και να κάνει αυτά που κάνει.Το μεγάλο πρόβλημα είναι ο ανώριμος και ανεγκέφαλος λαός της θεσσαλονίκης που ανεβάζει και δίνει δύναμη και εξουσία σε κάτι τέτοιες μιαρές προσωπικότητες.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι κρίμα να ταυτίζετε όλη τη Θεσσαλονίκη, με αυτόν τον άνθρωπο. Η Θεσσαλονίκη παραμένει η πιο βυζαντινή πόλη της Ελλάδας και ως εκ τούτου κρύβει μέσα της πολλούς έμψυχους θησαυρούς. Από πού προκύπτει το ότι αδιαφορούμε για τους Αγίους μας.....;;;;

    Όπως περιγράψατε εμάς.....θα ήθελα να μάθω και τη γλαφυρή σας περιγραφή για τους κατοίκους της συμπαθούς πρωτεύουσας. Άλλωστε, αν και εφόσον όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας "το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι"......τότε οι θιασώτες της ηθικής κατάπτωσης της πατρίδας μας είναι πρωτίστως αυτοί. Αν δεν κάνω λάθος όλα τα κέντρα εξουσίας που διαμορφώνουν την καθημερινότητα μας, βρίσκονται εκεί (νομοθετική, εκτελεστική εξουσία, ΜΜΕ κτλπ....).

    Επίσης θα ήθελα να μου πείτε και την άποψη σας για τους συμπαθείς Κρήτες οι οποίοι όπως μαθαίνουμε σε χωρίο της επιστολής του Αποστόλου Παύλου προς τον Τίτο: "Κρήτες αεί ψεύσται, κακά θηρία, γαστέρες αργαί"

    Δυστυχώς και μόνο η εξίσωση - ισοπέδωση, Μπουτάρης = πλειοψηφία των πολιτών της Θεσσαλονίκης.....κρύβει όντως συμπλέγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κ. Καραγιαννίδη,

      Χριστός Ανέστη!

      Το σχόλιό σας μου αποδίδει μια μομφή, που ο ίδιος έσπευσα να προλάβω μέσα στο άρθρο μου, διευκρινίζοντας και λέγοντας ότι: «Για να προλάβω τα κακεντρεχή σχόλια κάποιων -που θα σπεύσουν να με κατηγορήσουν πως περιφρονώ την Θεσσαλονίκη ενισχύοντας την ανόητη διαμάχη με την Αθήνα- θα τους θυμίσω πως είμαι αυτός που είχε προτείνει την μεταφορά της πρωτεύουσας της Ελλάδος στην πόλη του Αγίου Δημητρίου, με σκοπό την ενίσχυσή της και την αποτροπή της διεκδικήσεώς της από τους Σκοπιανούς και τους Τούρκους».

      Στο συγκεκριμένο άρθρο καυτηρίασα συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων και όχι το σύνολο των κατοίκων της συμπρωτεύουσας, που όσοι με γνωρίζουν καλά ξέρουν πόσο υποφέρω για το κατάντημά της.

      Κατά καιρούς επισημαίνουμε τις αδυναμίες, όχι μιας περιοχής, αλλά ολόκληρης της Ελλάδος με ένα και μοναδικό σκοπό: ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ! Ούτε ενόχους ψάχνουμε, ούτε κανέναν καταδικάζουμε! Στο κάτω-κάτω, δεν έχω αυτή την εξουσία. Ωστόσο, εμπλεκόμενος με τα κοινά, οφείλω να κατονομάσω το κακό και να προτείνω λύσεις.

      Πριν με κατηγορήσετε για συμπλέγματα, αγαπητέ κ. Καραγιαννίδη, μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το σύνολο της αρθρογραφίας μου. Κατόπιν, αν εξακολουθείτε να έχετε την ίδια άποψη, το συζητάμε. Όμως, όπως θα δείτε, δεν έχω κανένα πρόβλημα και κανένα σύμπλεγμα εναντίον της Θεσσαλονίκης, ούτε κάποιας άλλης περιοχής της Ελλάδος.

      Και ένα τελευταίο, που απλά δείχνει πως δεν γνωρίζετε σε ποιον απευθύνεστε, είναι το ότι παρότι είμαι γνήσιος (γεννημένος στην Αθήνα από Αθηναίους γονείς) Αθηναίος, εν τούτοις μοιράζω την ζωή μου ανάμεσα στην Αθήνα και στην Μακεδονία, ξεκίνησα την πολιτική μου σταδιοδρομία δίνοντας άνιση μάχη εναντίον του καθεστώτος στην Θράκη, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια πολέμησα για τα δικαιώματα των νησιωτών της Δωδεκανήσου, περισσότερο από όλους τους εκλεγμένους αντιπροσώπους τους.

      Όπως καταλάβατε, είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και όχι κάποιος "κολλημένος" με τον τόπο, που γεννήθηκε!

      ΥΓ. Με την Κρήτη δεν έχω την παραμικρή σχέση, οπότε φαντάζομαι δεν έχει καμία σημασία η άποψή μου.

      Διαγραφή
  3. Αληθώς ο Κύριος!

    Αγαπητέ Κύριε Βολουδάκη σας παρακολουθώ. Μάλιστα είμαι και ψηφοφόρος της Κοινωνίας και σας απαντάω επώνυμα.

    Για αυτό αν όντως προάγουμε νέα-παραδοσιακά και χρηστά ήθη καλό θα ήτανε να είμαστε προσεκτικοί σε γενικευμένους και αφοριστικούς χαρακτηρισμούς.

    Είμαι 100% αντίθετος με το να έχω δήμαρχο κάποιον σαν τον Μπουτάρη. Αυτό όμως δεν κάνει τους πολίτες αυτής της πόλης κομπλεξικούς που ζούνε σε μια άλλη πραγματικότητα.

    Επιμένω όμως και θα ήθελα σε κάποιο μελλοντικό άρθρο σας και μια περιγραφή της κοινωνίας της πρωτεύουσας, διότι σε άλλο άρθρο σας μιλάτε για φυγόδικους και υπόδικους, τους οποίους όμως δεν κατονομάζεται και τους εξισώνεται με έναν άνθρωπο ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει πάρα πολλές δουλειές στους συνανθρώπους μας στη Βόρεια Ελλάδα και έσωσε σημαντικότατες επιχειρήσεις από ξένα και δη τούρκικα χέρια. Μάλιστα τα χρέη της ΣΕΚΑΠ τα δημιούργησε διοίκηση της ΝΔ και ο νόμος που πέρασαν τις προάλλες δεν έχει αναδρομική ισχύ καθώς και τα χρέη του ΠΑΟΚ πληρώθηκαν στο ακέραιο (11,5 εκ περίπου σε μετρητά) εκτός από τα αντισυνταγματικά πανωτόκια. Μακάρι να πλήρωναν το αρχικό κεφάλαιο των χρεών τους και οι ομάδες της Αθήνας. Μόνο στην ΑΕΚ χαρίστηκαν πάνω από 100 εκ. Μάλιστα στο σχόλιο σας όταν μιλάτε για σφαγή ΑΕΚ και ΠΑΟ για χάρην του συγκεκριμένου ανθρώπου.......έχω να πω τα εξής:

    http://www.sport24.gr/Columns/Charlie/kai-sth-thessalonikh-exoyn-psyxh.4660498.html

    http://www.sdna.gr/podosfairo/kypello-elladas/article/326529/nai-itan-saint-e-kai

    http://www.sdna.gr/podosfairo/kypello-elladas/article/327233/adikise-o-adikimenos-paok-eis-thanaton

    Πείτε μας ποιοι είναι αυτοί οι φυγόδικοι-υπόδικοι......; Ποια η σχέση τους με μεγαλοοικογένειες της καθεστηκυίας πολιτικής τάξης....; Πώς έχουν επηρεάσει αυτοί την ελληνική κοινωνία.....; Τι είδους πρότυπο Έλληνα πολίτη έχουν δημιουργήσει με τις συμπεριφορές τους όλα αυτά τα χρόνια...; Γιατί δεν αποδίδεται δικαιοσύνη για να υπάρχει και ο συνειρμός στον κόσμο έγκλημα-τιμωρία...;

    Και εσείς σίγουρα δε γνωρίζετε εμένα. Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος, Βυζαντινός και κοσμοπολίτης. Και ως εκ τούτων είμαι διάκονος της ανθρωπότητας.

    Σας εύχομαι καλή συνέχεια, δεν επιθυμώ να πάμε σε προσωπική αντιπαράθεση, να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κ. Καραγιαννίδη,

      Σας ευχαριστώ πολύ για την διευκρινιστική τοποθέτησή σας. Με την σειρά μου θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως η απάντησή μου δεν σημαίνει επιθυμία αντιδικίας, αλλά την προσπάθειά μου να αποσαφηνίσω την τοποθέτησή μου.

      Αν διαβάσετε προσεκτικά το άρθρο μου, δεν προέβην σε γενικό χαρακτηρισμό των κατοίκων της συμπρωτεύουσας αλλά στην πλειοψηφία της, κάτι που φαντάζομαι δεν σας βρίσκει αντίθετο. Άλλωστε, δυστυχώς, αυτό δεν είναι θλιβερό "προνόμιο" της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Αθήνας, της Λάρισας, του Ηρακλείου, της Θράκης και ολόκληρης της Ελλάδος!

      Παρότι δεν συμφωνώ με την εκτίμηση του έργου του δημάρχου Θεσσαλονίκης, δεν επιμένω και δεν αμφισβητώ τα λεγόμενά σας. Τα δεινά της Ελλάδος σαφώς και πηγάζουν από το Αθηναϊκοκεντρικό κράτος, που σκοπίμως επέβαλαν οι πολιτικάντηδες που δολοφόνησαν τον μοναδικό Έλληνα Κυβερνήτη του Έθνους, Ιωάννη Α. Καποδίστρια.

      Η αλήθεια είναι πως δεν επιθυμώ να μπω σε μία ποδοσφαιρική συζήτηση, γιατί το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ιδιαιτέρως "αμαρτωλή" ιστορία. Προσωπικά, θα επιθυμούσα την πλήρη διάλυση όλων ανεξαιρέτως των επαγγελματικών ποδοσφαιρικών σωματείων και την επαναφορά του ερασιτεχνισμού στο άθλημα.

      Δεν συμφωνώ, επίσης, στο ότι δεν έχω κατονομάσει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Μόνο κάποιος που δεν ασχολείται καθόλου με την Ελληνική πραγματικότητα δεν τον έχει αναγνωρίσει μέσα από τα γραπτά μου.

      Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός (προς αποφυγή παρεξηγήσεως οι ομάδες αναγράφονται αλφαβητικά) είναι οι ομάδες των οποίων οι διοικήσεις κατ' εξοχήν εμπλέκονται και διαπλέκονται με τους πολιτικούς και φέρουν την μερίδα του λέοντος της ευθύνης για το κατάντημα του ποδοσφαίρου (και όχι μόνο). Θυμηθείτε απλά "ένδοξες" εποχές επί προεδρίας Κοσκωτά, Σαλιαρέλη, Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη (μικρού και μεγάλου), Πατέρα, Βγενόπουλου κλπ. Βέβαια, το σημερινό κατάντημα δεν ξέρω αν έχει προηγούμενο!

      Εδώ και πολύ καιρό έχω κατά νου να γράψω για το τερατόμορφο "Αθηναϊκό κράτος" της Ελλάδος, που ουσιαστικά έχει καταστρέψει την πανέμορφη Πατρίδα μας. Ελπίζω να το κάμω σύντομα.

      Σας ευχαριστώ από καρδιάς, διότι η καλοπροαίρετη τοποθέτησή σας έδωσε την δυνατότητα να εξηγήσω ακόμα περισσότερο το σκεπτικό μου. Αυτή η προσέγγιση, πιστεύω πως προάγει τον διάλογο, δυναμώνει την εμπιστοσύνη του ενός προς τον άλλο, και, επιβεβαιώνει πως, παρά τις όποιες μικρές διαφωνίες, οι άνθρωποι μπορούμε να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου, που αναμφίβολα όλοι αγαπάμε!

      Διαγραφή
  4. @KARAGIANNIDISCHRISTO Μήν κρίνης εξ΄ιδίων τά αλλότρια αγαπητέ κα'ι μήν τό παίρνεις προσωπικά τό ζήτημα.Άν εσύ δέν αισθάνεσαι τμήμα τής εκμαυλισμένης Θεσσαλονικιώτικης κοινωνίας που εξέλεξε έναν αχρείο ως δήμαρχο, αυτό δέν μπορεί νά αλλάξη τήν τραγική πραγματικότητα. Καί αυτή είναι, ότι η Θεσσαλονίκη είναι μιά μικρογραφία τής συνολικά εξαχρειωμένης ελληνικής κοινωνίας η οποία εκλέγει πολιτικούς άρχοντες αυτούς που τής αξίζουν, τούς ομοίους της δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου κ. Λιάκο,

      Χριστός Ανέστη!

      Με τιμά ιδιαίτερα η προσπάθειά σας να με υπερασπιστείτε, ωστόσο το ευγενές της διατυπώσεως της αντιρρήσεως εκ μέρους του κ. Καραγιαννίδη, νομίζω πως δεν δικαιολογεί τόση αυστηρότητα, ναι;

      Διαγραφή
    2. Αληθώς Ανέστη! Μέ τόν κ.KARAGIANNIDISCHRISTO δέν έχω τίποτε, αλλά μέ τούς αχρείους (γενικώς) έχω πόλεμο...

      Διαγραφή
  5. Αγαπητέ κύριε Βολουδάκη,

    το έργο που ανέφερα παραπάνω το έκανε ο κύριος Ιβάν Σαββίδης και όχι ο Μπουτάρης, προς Θεού. Σας είπα ότι είμαι 100% αντίθετος με τον Μπουτάρη. Η τουρκολαγνεία και τα pride parade δεν είναι έργο..........είναι καταστροφή και οι πνευματικοί νόμοι αμείλικτοι.

    Δε συμφωνώ με το ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη είναι κομπλεξικοί. Απλά οι μειοψηφίες που συμφέρουν την αποδόμηση της Ελληνικής κοινωνίας προβάλλονται μεγενθυμένα!!! Οι "διαφορετικές" μειοψηφίες έχουν βήμα σε όλα τα media και οι πιο αδύναμοι χαρακτήρες από εμάς υποκύπτουν και προστρέχουν προς υπεράσπιση του υπερβολικά προβαλλόμενου "αγαθού-καλού"....

    Επίσης δεν πιστεύω ότι γίνεται καταμέτρηση ψήφων. Απλά τα media προετοιμάζουν επί βδομάδες το έδαφος και στη συνέχεια παρουσιάζουν το νικητή......τον οποίο τον είχαν αναγγείλει ήδη όλες αυτές τις εβδομάδες....

    Θα σας θυμίσω 3 ιστορίες:
    1. Διαδοχή Ανδρέα Παπανδρέου: Οι ακόλουθοι του Τσοχατζόπουλου στη Θεσσαλονίκη είχαν στήσει πάρτυ γιατί ήξεραν ότι στις ψήφους βγήκε αυτός και αναλάμβανε το κόμμα. Όμως προς παγωμάρα όλων ανακοινώθηκε Σημίτης.
    2. Εκλογές 1999-2000: Οι υποστηρικτές της ΝΔ επί Κωστάκη κατέβαιναν να πανηγυρίσουν μέχρι τις 02.00 πρωϊνής....μέχρι που το πρωί προέκυψε ΠΑΣΟΚ και Σημίτης
    3. Εκλογές Μπους Τζούνιορ: Κάτι χαμένες ψηφιακές ψήφοι στην Καλιφόρνια....

    Και για να εξηγηθώ: Στο πέρας της ιστορίας υπήρξαν μοναρχίες, βασιλείες, δικτατορίες, τυραννίες, φεουδαρχίες κτλπ (το πολίτευμα της Σπάρτης διέφερε).... Ξαφνικά στις αρχές του 20ου αιώνα αποφάσισαν οι έχοντες εξουσία να μας παραχωρήσουν δικαιώματα; Και δικαίωμα ψήφου για να αποφασίζουμε εμείς;.......... Αυτές είναι ιστορίες για μωρά παιδιά. Απλά ανακαλύφθηκαν πιο εξελιγμένα μέσα για να κατευθύνουν τη βούληση μας και μας έκαναν να πιστεύουμε ότι συμμετέχουμε της διακυβερνήσεως μας, με την ψήφο και άλλα τεχνάσματα....

    Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσεις κάποιον δούλο........είναι να τον κάνεις να πιστεύει ότι είναι ελεύθερος.....έτσι δεν έχει τι να πολεμήσει για να ελευθερωθεί......

    Και για να επιστρέψουμε στα ποδοσφαιρικά....γιατί αφουγκράζομαι ότι σας ενδιαφέρουν....ποιο είναι το κατάντημα;;; Που είναι ο 1ος βοηθός που παραιτείται για λόγους ευθιξίας ο κος Καλφόγλου ενώ αν το έκανε για τον Ολυμπιακό θα γινόταν διαιτητής FIFA;;;; Που ο Ιβάν ζήτησε να εφαρμοστεί το instant replay στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με δικά του έξοδα;;;;

    Το κατάντημα είναι που δεν κλείνουν στη φυλακή ανθρώπους που αποδεδειγμένα έκαναν σύσταση Εγκληματικής Οργάνωσης και τρενάρουν την υπόθεση 2 χρόνια τώρα. Που οι άνθρωποι αυτοί ενώ δεν πρέπει να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο με δικαστική απόφαση, συνεχίζουν απτόητοι να "διδάσκουν ήθος"....γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την έννομη τάξη. Κατάντημα είναι που δεν υπάρχει κράτος για να εφαρμόσει αυτές τις δικαστικές αποφάσεις. Το κατάντημα είναι που οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι έδειραν 15 τουλάχιστον ποδοσφαιριστές του Πλατανιά (υπάρχουν ένορκες καταθέσεις) και ακόμη ο αθλητικός εισαγγελέας δεν τους έχει καλέσει. Μπορώ να γράφω για χρόνια......γιατί το κατάντημα διήρκησε 50 χρόνια....

    Απλά εν κατακλείδι η ατιμωρησία γεννά μεγαλύτερη βία. Και η μάνα της ατιμωρησίας είναι η Αθήνα......γιατί απλά εκεί βρίσκεται και το καρπούζι και το μαχαίρι......

    Το ίντερνετ είναι ένας καλός τρόπος επικοινωνίας αλλά όχι τέλειος. Μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. Σκοπός μου δεν ήταν κάτι τέτοιο. Είναι η τελευταία μου απάντηση. Πραγματικά θα περιμένω με ανυπομονησία το άρθρο σας!
    Φιλικά,
    Καραγιαννίδης Χριστοφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με τα λεγόμενά σας και θα προσπαθήσω να τηρήσω όσο το δυνατόν συντομότερα την δέσμευσή μου. Είναι καιρός να μιλήσουμε για το προβληματικό και διεφθαρμένο κράτος της Αθήνας.

      Διαγραφή