Ακούει ό,τι δηλώνει η κυβέρνηση; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

19/05/2016

Ακούει ό,τι δηλώνει η κυβέρνηση;

Η κυβερνητική εκπρόσωπος της συγκυβέρνησης της συμφοράς χαρακτήρισε την επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου Влади́мир Влади́мирович Пу́тин (Vladimir Vladimirovich Putin) ως ένα «εξαιρετικά σημαντικό γεγονός» και ευκαιρία «για την περαιτέρω σύσφιξη των οικονομικών και ενεργειακών σχέσεων Ελλάδος και Ρωσίας».

Η φραγκοκρατούμενη Ελλάδα και οι κοτζαμπάσηδες πολιτικάντηδες, που την διαφεντεύουν από την δολοφονία του Ιωάννη Α. Καποδίστρια και μετέπειτα, έχουν την εντύπωση πως μπορούν να "παίζουν" με μία αποφασισμένη αυτοκρατορία, που αντιπαρατίθεται μόνη της με ολόκληρο τον δυτικό κόσμο! Οι εν Ελλάδι υπηρέτες της Δύσης πιστεύουν πως μπορούν να επαναλάβουν την εξαπάτηση της Ρωσίας στην συμφωνία για τους πυραύλους S300, ή για τον αγωγό Burgas–Αλεξανδρούπολη ή για την ακόμα πιο πρόσφατη "ενεργειακή συμφωνία" όπου και πάλι η Ελληνική πλευρά αποδείχθηκε αφερέγγυα και πήρε πίσω τα συμφωνηθέντα.

Το απαράδεκτο προχθεσινό (17/5/2016) επεισόδιο της απαγόρευσης εισόδου στην χώρα του στενού συνεργάτη του Ρώσου Προέδρου, του πολιτικού επιστήμονα Алексáндр Гéльевич Дýгин (Aleksandr Gelyevich Dugin), φανερώνει τις πραγματικές προθέσεις της Ελληνικής(;) κυβέρνησης. Η Ελλάδα μέχρι σήμερα δεν έχει διαφοροποιηθεί από την Ε.Ε. σε ότι αφορά στην στάση της απέναντι στην Ρωσία.

Αυτό ήταν σαφές όταν υιοθέτησε τις κυρώσεις για το -τάχα- ζήτημα της Ουκρανίας, αλλά και στο ναυάγιο των συνομιλιών για την ιδιωτικοποίηση των εταιρειών, που ενδιέφεραν την Ρωσία, όπως η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η επισκευαστική ROSCO και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Η εν γένει στάση της εκάστοτε Ελληνικής(;) κυβέρνησης, που ανεξάρτητα με το αν είναι δεξιά, αριστερή, ή κεντρώα, έχει ένα χαρακτηριστικό: υποστηρίζει την Δύση και παλεύει αγωνιωδώς για την επικράτηση μίας οικουμενιστικής (παγκοσμίου) κυβερνήσεως. Συνεπώς δεν έχει κοινό πεδίο συνομιλιών με τους Ρώσους!

Στην Ελλάδα πρέπει να διαλέξουμε, επιτέλους, στρατόπεδο. Από την μία πλευρά υπάρχουν οι ταραχοποιοί της Δύσης, που αιματοκυλούν τον κόσμο προκειμένου να επικρατήσουν και από την άλλη πλευρά υπάρχουν όλοι όσοι έχουν απομείνει. Οι BRICS πληρώνοντας την εναντίωσή τους στις ΗΠΑ και στην Ε.Ε. έχουν δεχθεί μια ανελέητη επίθεση από τους φράγκους, με αποκορύφωμα την δίωξη της επισήμως εκλεγμένης προέδρου της Βραζιλίας Dilma Vana Rousseff κάτω από το βάρος των αναπόδεικτων κατηγοριών της διαφθοράς (συνηθισμένη πρακτική των δυτικών) και την εγκατάσταση του εκλεκτού των μασωνικών στοών Michel Miguel Elias Temer Lulia, που είναι πειθήνιο όργανο των οικουμενιστών.

Ποια Ελλάδα και με ποια κότσια θα μιλήσει με την Ρωσία; Προφανώς στην κυβέρνηση δεν έχουν καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης και εξακολουθούν να συμπεριφέρονται σαν δεκαπεντάχρονα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου