Η τέχνη της αποπλάνησης - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

03/04/2016

Η τέχνη της αποπλάνησης

Όλη η Ελλάδα ασχολείται με τις δήθεν αποκαλύψεις της WikiLeak σχετικά με την πορεία της διαπραγμάτευσης ανάμεσα στην Ελληνική(;) κυβέρνηση και στους δανειστές. Κανείς, ωστόσο, δεν μπαίνει στον κόπο να αναρωτηθεί ή να προβληματιστεί με βάση αυτά, που -τάχα- διέρρευσαν.

Τι καινούργιο μάθαμε από την "διαρροή"; Απολύτως τίποτε! Εδώ και πολύ καιρό γνωρίζαμε πως υπάρχει "άτυπη" συμφωνία ανάμεσα στην συγκυβέρνηση της προδοσίας και στους δανειστές. Η συμφωνία αυτή προβλέπει από την πλευρά των δανειστών "χαλάρωμα" των απαιτήσεων σχετικά με την λήψη άμεσων δημοσιονομικών μέτρων από την κυβέρνηση, με αντάλλαγμα την "φιλοξενία" στην Ελλάδα των μεταναστών, των λαθρομεταναστών και των προσφύγων, που κατευθύνονται προς την Ευρώπη.

Αυτό δεν είναι νέο! Οι Financial Times το δημοσίευσαν από τις αρχές του έτους, αλλά οι πολιτικάντηδες επαγγελματίες υπηρέτες του ψεύδους το αρνήθηκαν κατηγορηματικά. Η συνέχεια και η πραγματικότητα, βέβαια, απέδειξαν πως το δημοσίευμα ήταν αληθές και πως η Ελλάδα τελεί, βάσει σχεδίου, υπό κατάληψη και κατοχή.

Σε ότι αφορά στις "λεπτομέρειες" της διαπραγμάτευσης, που δήθεν διέρρευσαν, είναι ηλίου φαεινότερον πως δεν αποκάλυψαν τίποτε άγνωστο. Όλοι ξέρουμε πως τα περί "αξιολόγησης" ή "διαπραγμάτευσης" δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία κακοστημένη θεατρική παράσταση, με κάκιστους ηθοποιούς και πραγματικό θύμα την πατρίδα μας. Το τι θα συμβεί στην χώρα είναι προαποφασισμένο και δεν θα αλλάξει είτε τον πρωθυπουργό τον λένε Αλέξη, ή, Κούλη. Όλοι έχουν το ίδιο "αφεντικό" και εξυπηρετούν το ίδιο σχέδιο.

Η κρυμμένη αλήθεια πίσω από την "διαρροή" είναι η αποπλάνηση των Ελλήνων από την πραγματικότητα. Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή δραστηριοποιείται ένα δίκτυο από δυτικές ΜΚΟ, που έχουν ήδη φτιάξει συνθήκες παρόμοιες με αυτές της Ουκρανίας λίγο πριν από το ξέσπασμα των ταραχών, που εν τέλει διέλυσαν την χώρα.

Θα επανέλθω στο ζήτημα γιατί είναι μείζον και εξαιρετικά επικίνδυνο. Κανείς δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος ή σε άγνοια!

1 σχόλιο:

  1. Ζούμε ιστορικές στιγμές τήν σημασία τών οποίων θά αναδείξη ο χρόνος, αλλά οι Έλληνες (η πλειονότης) ΔΕΝ τό αντιλάμβάνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή