Το άηθες ήθος της κοινωνίας των νεο-ραγιάδων - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

09/03/2016

Το άηθες ήθος της κοινωνίας των νεο-ραγιάδων

«Υπάρχει μια επιτροπή αναθεώρησης του οικογενειακού δικαίου συνολικά, η οποία θα εξετάσει και τα ζητήματα παιδοθεσίας. Στο πλαίσιο αυτό θα εξεταστεί ενδεχομένως και το ζήτημα της παιδοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. Εμείς, ως υπουργείο, έχουμε τη δική μας άποψη, αλλά δεν θέλουμε να προκαταλάβουμε».

Τάδε έφη σήμερα (9/3/2016) το πρωί ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου της Δικαιοσύνης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), "Πρακτορείο 104,9 FM", και στην εκπομπή "Καθημερινά".

Το σάπιο πολιτικό κατεστημένο δείχνει σε όλα τα μέτωπα τις προθέσεις του, που είναι η πλήρης αλλοτρίωση της Ελλάδος. Η χαμένη εθνική κυριαρχία και η υποθηκευμένη διαλυμένη οικονομία συνοδεύονται και από την εισαγωγή ενός "νέου" αήθους ήθους στην Ελληνική κοινωνία. Η άθλια προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου, που επιδίδονται διαρκώς τα μισθοφορικά και διεφθαρμένα μέσα ενημερώσεως(;) λανσάρουν ένα χυδαίο πρότυπο πολίτη, που πόρρω απέχει από τον Έλληνα.

Το ζήτημα της υιοθεσίας από ζευγάρια του ιδίου φύλου δεν είναι τόσο πολύπλοκο όσο θέλουν να το παρουσιάσουν οι υποστηρικτές της διεστραμμένης σεξουαλικότητος. Η παιδική ηλικία, είτε μας αρέσει, είτε όχι, είναι η περίοδος του ανθρώπου, που χαρακτηρίζεται από την αθωότητα και την ξενοιασιά. Είναι αποτρόπαιο, όσο και απάνθρωπο, το να τραυματισθεί ανεπανόρθωτα η αθώα παιδική ψυχή από τις διαστροφές και την ανωμαλία των υποτιθέμενων γονέων. Είναι αμέτρητες οι μαρτυρίες παιδιών, που μεγάλωσαν με ζευγάρια του ιδίου φύλου και αυτά, που μαρτυρούν δεν λέγονται! Ίσως θα ήταν σκόπιμο στο μέλλον να αναφερθούμε εκτενέστερα στο ζήτημα, παραθέτοντας αυτές τις μαρτυρίες.

Ο παραλογισμός της σημερινής εποχής έχει καταργήσει πλήρως την λογική, αλλά κυρίως έχει μετατρέψει τους ανθρώπους σε όντα, που είναι κατά πολύ χειρότερα από τα άγρια θηρία. Τα αγρίμια επιτίθενται και σκοτώνουν άλλα ζώα μόνο όταν πεινούν. Ο σημερινός άνθρωπος, που είναι το απόλυτο δημιούργημα της Δύσης, προκειμένου να ικανοποιήσει την ακόρεστη επιθυμία του για κάθε είδους ακολασία, φυσιολογική ή αφύσικη, διαρκώς επιτίθεται, σκοτώνει, τεμαχίζει, βιάζει, εξουθενώνει ψυχολογικά και σωματικά, όποιον δυστυχή βρεθεί στον διάβα του.

Το ότι στην Ελλάδα δεν παρουσιάζονταν μέχρι σήμερα τα φαινόμενα της ωμής και διεστραμμένης βίας, που παρατηρούνται στον υπόλοιπο κόσμο, το οφείλουμε στην Εκκλησία μας και στον τρόπο ζωής, που προβάλλει η Ορθόδοξος Πίστη. Όμως, σταδιακά και εξαιτίας της ανόητης και άσκεφτης επιλογής μας προκειμένου να μοιάσουμε στους δυτικούς, απομακρύνοντας την Εκκλησία από το κράτος και από την ζωή μας, έχουμε αρχίσει να βιώνουμε περιστατικά, που είναι πρωτόγνωρα για τον τόπο μας.

Εάν δεν συνέλθουμε σύντομα και δεν επιστρέψουμε στην ασφάλεια των παραδόσεών μας, κινδυνεύουμε να αλλοτριωθούμε σε τέτοιο βαθμό, που ούτε οι ίδιοι δεν θα αναγνωρίζουμε τους εαυτούς μας. Η ανοχή γίνεται συνήθεια, η συνήθεια φέρνει την αναισθησία και η αναισθησία είναι ικανή για όλα! ΓΙΑ ΟΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου