Η δυσωδία του πολιτικού συστήματος - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

30/03/2016

Η δυσωδία του πολιτικού συστήματος

Οι εν Ελλάδι τωρινοί "εκλεκτοί" της παγκοσμίου μασωνίας ξεκίνησαν το έργο του πολιτικού (και όχι μόνο) αφανισμού των προκατόχων τους, δίνοντας στην δημοσιότητα τις ανομίες τους.

«Ξεχνάει ο κ. Μητσοτάκης ότι γνωριζόμαστε 23 χρόνια. Τότε, λοιπόν, εκείνα τα χρόνια, ο ανατραπείς πρωθυπουργός και πατέρας σας μιλούσε στο ΣΕΦ και έλεγε πως ανετράπη με βάση μια συνωμοσία της διαπλοκής. Και κατονόμασε ως αρχηγό εκείνης της συνωμοσίας τον Αντώνη Σαμαρά. Όλο το γήπεδο φώναζε "αλήτη- προδότη –Σαμαρά" και ο Μητσοτάκης δάκρυζε. Αυτόν τον προδότη της παράταξης και της οικογένειάς σας, κ. Μητσοτάκη προσκυνήσατε για να γίνετε πρόεδρος. Δεν άλλαξα εγώ, η Νέα Δημοκρατία άλλαξε.

[...] Ποιος ο λόγος κ. Βενιζέλο, που ηγείστε ουσιαστικά του ΠΑΣΟΚ, να ενοχλήστε; Έχετε να φοβηθείτε κάτι σε σχέση με στελέχη της MARFIN; Μήπως η MARFIN της οποίας τα στελέχη εκδίδονται να δικαστούν στην Κύπρο καλύπτονται; Μήπως καλύπτονται, όχι από την κα Θάνου, αλλά από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου; Μην ξεχνάτε ότι ο κ. Βενιζέλος είναι εκείνος που έφερε το νόμο περί ευθύνης υπουργών!

Έχετε ράψει πέντε φορές κοστούμι, νομίζετε ότι θα ρίξουμε την κυβέρνηση και θα γίνετε εσείς κυβέρνηση. Άδικα χαίρεστε. Η ΝΔ που κατήγγειλε το ΠΑΣΟΚ για τα υποβρύχια έδωσε άφεση στο ΠΑΣΟΚ στον κ. Βενιζέλο, γιατί έγιναν συγκυβέρνηση. Βγάλατε τώρα τις γάτες των Ιμαλαΐων και τις κατσιάσατε. Ο κ. Ψυχάρης είναι ένας εκδότης που έπαιρνε δάνεια όταν οι τράπεζες δεν δάνειζαν κανένα. Όταν θα ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί του Ευσταθίου και των υπολοίπων των υποβρυχίων, τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι και η γάτα των Ιμαλαΐων».

Τάδε έφη ο υπουργός της Αμύνης, που έχει παραδώσει την χώρα άνευ πολέμου στην Τουρκία και στις δυτικές δυνάμεις κατοχής. Ακόμα και στην υποθετική περίπτωση όπου δεν είχε κάνει τίποτε ο ίδιος προσωπικά, θα πρέπει να δώσει λόγο για την στήριξη, που παρέχει στην προδοτική κυβέρνηση της τρίτης δανειακής σύμβασης και του ξεπουλήματος της χώρας!

«Θα πληρώσετε όλοι για τα εγκλήματα που κάνατε κατά της χώρας» είπε αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ και στην ΝΔ για να συμπληρώσει πως «στηρίζω και θα στηρίξω τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τέλους».

Εσείς να δείτε για πόσα έχετε να πληρώσετε κ. υπουργέ! ΟΛΑ όσα σήμερα -τάχα- αποκαλύψατε στον λαό, τα γνωρίζατε όταν συνέβαιναν και όμως τότε δεν κάνατε τίποτε! Απλά περιμένατε να πάρετε το χρίσμα και να πουλήσετε εκδούλευση στον λαό! Δεν θα επαναλάβω την ελεεινή φράση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, που απείλησε λέγοντας «αλήτη, αλητάμπουρα, θα ζητήσεις στα τέσσερα συγγνώμη», αλλά δεν μπορώ να μην επισημάνω το άθλιο επίπεδο αυτών, που ο νεο-Έλληνας ψηφοφόρος επέλεξε για εκπροσώπους του.

Βέβαια αυτός ο λαός είναι άξιος να ζήσει την πλήρη καταστροφή, αφού από ότι φαίνεται είναι αποφασισμένος να στηρίξει εκ νέου τα ίδια κόμματα ή τα ίδια πρόσωπα, που απλά άλλαξαν ηγεσία ή στρατόπεδο δημιουργώντας κάτι το δήθεν "νέο" προερχόμενο από την παλιά σαπίλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου