Η Εθνική προδοσία δεν έχει τέλος! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

12/03/2016

Η Εθνική προδοσία δεν έχει τέλος!

Στα εδάφη της πατρίδος μας, που έχουν περάσει στα χέρια των εχθρών εξαιτίας της ηλίθιας ή/και προδοτικής στάσης των Ελλήνων πολιτικών, υπογράφηκε ακόμα μία ανίερη συμφωνία σε βάρος της Ελλάδος. Στην Σμύρνη η συγκυβέρνηση της εθνικής καταστροφής με την ανοχή ολόκληρου του Ελληνικού κοινοβουλίου, χωρίς εξαιρέσεις, υπόγραψε την αποδοχή Τούρκων παρατηρητών στα Ελληνικά νησιά(!!!)

Η Ελλάδα ακολουθεί μία πορεία από την υποχώρηση στην παραχώρηση, και, από την ανοχή στην παραίτηση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων εξαιτίας του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, που μέρα με την ημέρα την παραδίδει ανίσχυρη και αδύναμη στους εχθρούς της. Οι τυχάρπαστοι αμοραλιστές κυβερνώντες και το συνένοχο Ελληνικό(;) κοινοβούλιο εγκαθιστούν τους Τούρκους στα νησιά μας, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο την ήδη δύσκολη ζωή των νησιωτών μας.

Το περιβόητο "συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών" ήξερε πολύ καλά τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης. Κανείς δεν μίλησε, κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε και κανείς δεν ενημέρωσε τον λαό. Αφού υπεγράφη η προδοσία, όλοι κάνουν τους ανήξερους και επιδίδονται σε πολιτικές ανούσιες "κορώνες" για λαϊκή κατανάλωση.

Ενώ, λοιπόν, συμβαίνουν στην χώρα τόσο τραγικά γεγονότα, οι νεο-ραγιάδες γιορτάζουν σαν να μην συμβαίνει τίποτε την γιορτή του σάτυρου και της μέθης! Ένας έξαλλος και αλλόφρονας κόσμος, μασκαρεμένος, μεθυσμένος και εκτός εαυτού, δεν δίνει σημασία στο τι διαδραματίζεται στην πατρίδα μας, που αργοπεθαίνει εξαιτίας μας.

Η ανοχή, η αδιαφορία, η εγωπάθεια, η επιπολαιότητα και η ξιπασιά όλων μας δηλητηρίασε την πάλαι ποτέ Αγιοτόκο και Μητέρα ηρώων Ελλάδα, που από ότι δείχνουν τα πράγματα θα σβήσει επί των ημερών και εξαιτίας μας. Δεν είμαστε πια άξιοι να λεγόμαστε Έλληνες, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε την συναίσθηση του άσωτου υιού, έτσι ώστε να προστρέξουμε στον Πατέρα μας ζητώντας συγχώρεση.

Ο νεο-ραγιάς, όμως, δεν ζητάει συγνώμη και δεν παραδέχεται τα λάθη του, γιατί πολύ απλά ... δεν κάνει λάθη! Οι ήρωες του είναι ο Εφιάλτης, ο Πήλιος Γούσης, ο Xατζηκατβίας, ενώ ιδανικό πρότυπό του είναι ο "παρεξηγημένος" Ισκαριώτης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου