Ο αγώνας των Πολυτέκνων - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

24/01/2016

Ο αγώνας των Πολυτέκνων

Δηλώνοντας την απόλυτη ταύτιση και την συμπαράστασή μου στον αγώνα, που δίνει ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου, Ικαρίας & Φούρνων, αναδημοσιεύω αυτούσιο το αγωνιστικό Δελτίου Τύπου, που εξέδωσε χθες, Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΑΜΟΥ – ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ
Κόμβος Μαλαγαρίου Σάμου, Τ.Κ. 83100
(Τηλ. 2273023900 - 6977871532)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάμος, 23 Ιανουαρίου 2016                               Αρ. Πρωτ. :4

«Ώ παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ’, ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων· νυν υπέρ πάντων αγών»

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας τηρώντας το καταστατικό του, παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις (Φορολογία – Ασφαλιστικό), δεχόμενο τις εκκλήσεις απόγνωσης εκατοντάδων μελών μας, αποφάσισε ομοφώνως να στηρίξει τον αγώνα όλων των εργαζομένων και συνταξιούχων των νησιών μας ενάντια στην νέα φοροεπιδρομή.

Ο σύλλογός μας δυστυχώς παρά τις συνεχείς του εκκλήσεις του με τη μορφή επιστολών - ενημερώσεων προς την κυβέρνηση για την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος, την προστασία της οικογένειας και της πατρίδας, δεν εισακούστηκε ποτέ με αποτέλεσμα οι εναπομείναντες οικογένειες των νησιών μας να μη δύνανται πλέον να επιβιώσουν.

Κατόπιν των ανωτέρω καλούμε τα μέλη μας στα πλαίσια της δημοκρατίας και νομιμότητας να υπερασπιστούν, μέσω των εργατικών τους σωματείων – συλλόγων, το δικαίωμα στη ζωή, το μέλλον των παιδιών τους και το σεβασμό στο θεσμό της οικογένειας θέματα που το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της Ελλάδας θεωρεί πρωταρχικά και προστατεύει.

              Με σεβασμό,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

            Ιωάννης Β. Βούρος                 Απόστολος Γ. Τσιώλης

Ο συγκεκριμένος Σύλλογος Πολυτέκνων είναι ακόμα ένας Σύλλογος, που βάλλεται ανέντιμα και αθέμιτα από την ΑΣΠΕ, που, δυστυχώς, αποδείχθηκε και παραμένει κομματικό προπύργιο του σάπιου πολιτικού συστήματος και ιδιαιτέρως της ΝΔ.

Επιφυλάσσομαι να επανέλθω στο ζήτημα των κατά τόπους Συλλόγων Πολυτέκνων αλλά και των ηθικών (ενδεχομένως όχι μόνον) ατασθαλιών και πολιτικών παρατυπιών, που βαρύνουν την ΑΣΠΕ γιατί σήμερα δεν υπερασπίζεται το δίκαιο των πολυτέκνων οικογενειών, αλλά υπηρετεί πειθήνια το σάπιο κατεστημένο πολιτικό σύστημα, που κατατρώει την Ελλάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου