Ψεύτες και άκρως επικίνδυνοι - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

24/10/2015

Ψεύτες και άκρως επικίνδυνοι

Λίγο μετά από την αναχώρηση του Γάλλου προέδρου από την Αθήνα, ένα δημοσίευμα του Γερμανικού περιοδικού Spiegel έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα έγραφα χθες (23/10/2015) σχετικά με τον πραγματικό λόγο της επίσκεψής του στην Ελλάδα.

Στο δημοσίευμα αυτό γίνεται λόγος για την δημιουργία ενός ακόμα μεγάλου κέντρου υποδοχής, περίπου 40.000 με 50.000, μεταναστών, λαθρομεταναστών και προσφύγων σε κτίσματα των πρώην ολυμπιακών εγκαταστάσεων στην Αθήνα, που θα διοικείται από την Frontex και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και όχι από την Ελληνική κυβέρνηση και τις κρατικές υπηρεσίες!

Επιπλέον, άρχισαν και πάλι τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, για την αδυναμία από την πλευρά της κυβέρνησης στην εξεύρεση ισοδυνάμων μέτρων και κυρίως για την επαναφορά του σχεδίου που είχε προτείνει ο Wolfgang Schäuble πριν από την περιβόητη προδοτική τρίτη δανειακή σύμβαση, κάτι που σημαίνει πως αρχίζουν και πάλι οι συζητήσεις για μία ενδεχόμενη GRexit.

Οι αμοραλιστές τυχοδιώκτες της συγκυβέρνησης είναι έτοιμοι να αρχίσουν για ακόμα μία φορά το μελόδραμα της σκληρής διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και την προσφυγή -και πάλι- στις κάλπες, προκειμένου να καταστήσουν ακόμα περισσότερο συνένοχο των πράξεών τους τον Ελληνικό λαό. Προηγουμένως, όμως, δεν θα διστάσουν να τσακίσουν το ηθικό και το βιωτικό επίπεδο των Ελλήνων χρησιμοποιώντας τα απάνθρωπα και παράλογα φοροεισπρακτικά μέτρα που έχουν ήδη εκπονήσει. Επιπλέον, κρύβουν επιμελώς το ότι ήδη τα περισσότερα από τα λεγόμενα "κόκκινα" δάνεια έχουν ήδη αλλάξει ιδιοκτήτη και έχουν μεταβιβαστεί σε μεγάλα κερδοσκοπικά funds του εξωτερικού.

Οι απόγονοι των Φράγκων δεν ήσαν και δεν θα γίνουν ποτέ φίλοι μας. Αυτό είναι κάτι που αποτελεί ιστορική γνώση και διαπίστωση και δεν είναι η ακραία τοποθέτηση κάποιων ευρωσκεπτικιστών. Η συναναστροφή με την Δύση ανέκαθεν ζημίωσε την πατρίδα μας και έγινε αφορμή οπισθοδρόμησης για την χώρα. Το ίδιο επικίνδυνο και καταστροφικό είναι το σάπιο πολιτικό σύστημα που έχει εγκαταστήσει στην πατρίδα μας η δυτική πολιτκή αμέσως μετά από την δολοφονία του Ιωάννη Α. Καποδίστρια.

Όσο δεν προβληματίζονται οι Έλληνες δεν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει κάτι στην πατρίδα μας. Όσο δεν διαπιστώνουν πως η ζωή τους δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία δύσβατη πορεία προς τον γκρεμό και τον αφανισμό δεν θα αναζητήσουν την λύση σε κάτι διαφορετικό από αυτό στο οποίο προστρέχουν μέχρι σήμερα.

Το δυστύχημα είναι πως η πατρίδα μας δεν αντέχει άλλο να περιμένει τους Έλληνες να ξυπνήσουν. Η Ελλάδα αργοπεθαίνει και αιτία του θανάτου της είναι η αδιαφορία όλων μας...

1 σχόλιο:

  1. Ειναι τουλαχιστον αυταπατη να νομιζουμε,οτι στην οικονομικη κριση και πολυ περισσοτερο,απεναντι στους Τουρκους νεοοθωμανους,θα μας βοηθησουν οι Γαλλοι νεοαποικιοκρατες.Να αναλογισθουμε μονο,τα τελευταια εικοσι χρονια,ποσες στρατιωτικες επεμβασεις,πραγματοποιησαν σε Αφρικανικες χωρες,πλουσιες σε ουρανιο,διαμαντια κ.λ.π.Με προσχημα φυσικα τα ανθρωπινα δικαιωματα.Μην ξεχναμε ακομη,οτι στην Γαλλικη αριστερα,βρισκονται οι πνευματικοι πατερες των επεμβασεων σε Λιβυη και Συρια.Ας προσεχουμε,γιατι σε χωρες οπως η Γαλλια και η Ιταλια,τις τελευταιες δυο δεκαετιες,εμφανιζονται τασεις νεοαποικιοκρατιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή