Νέο πλήγμα του ΣΥΡΙΖΑ στα σύνορα - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

23/10/2015

Νέο πλήγμα του ΣΥΡΙΖΑ στα σύνορα

Ο πρωθυπουργός "γλεντάει" με τον πρόεδρο της Γαλλίας συζητώντας το πως η Ελλάδα θα κρατήσει στο εσωτερικό της ακόμα περισσότερους μετανάστες και το επικίνδυνο ανθελληνικό επιτελείο του συνεχίζει να βάλλει εναντίον της Ελλάδος.

Το νέο χτύπημα έρχεται μέσα από το περιβόητο νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες. Αντί να χτυπηθούν αλύπητα οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών πανελληνίου εμβέλειας που κατέχουν τις τηλεοπτικές συχνότητες χωρίς να έχουν καταβάλει το αντίτιμο τους στο κράτος, η συγκυβέρνηση της προδοσίας αποφάσισε να διαλύσει τους τοπικούς σταθμούς. Παρέχοντας άσυλο στους μεγάλους οφειλέτες του κράτους ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ανεύθυνοι Έλληνες νομοθετούν σε βάρος αυτών που κρατούν ακόμα την Ελληνική φωνή στα σύνορα. Αν κλείσουν αυτοί οι σταθμοί, στο Αιγαίο θα ακούγονται μόνο τα Τουρκικά κανάλια, στην Μακεδονία θα κυριαρχήσουν οι Σκοπιανοί και στην Θράκη πάλι οι Τούρκοι! Ήδη, μέχρι την περιοχή του Ολύμπου οι Σκοπιανοί εκπέμπουν μέσω των ψηφιακών σημάτων της νέας(;) τηλεοπτικής πλατφόρμας που κανείς δεν κατάλαβε το πότε, το πως και το γιατί δημιουργήθηκε.

Οι περιφερειακοί τηλεοπτικοί σταθμοί στα νησιά, στην Μακεδονία και στην Θράκη είναι αυτοί που μόνοι προβάλλουν τα τοπικά προβλήματα και γι' αυτό "ενοχλούν" την συγκυβέρνηση που πλέον έχει δώσει σαφή δείγματα γραφής. Απόλυτη προτεραιότητά της αποτελεί η αλλοίωση της Ελλάδος, η μετοίκιση της από αλλοδαπούς και αλλόθρησκους και η επικράτηση μιας κοινωνίας χωρίς θρησκεία, χωρίς γλώσσα, χωρίς ιστορία και χωρίς κανένα κοινό γνώρισμα μεταξύ των ανθρώπων που θα την αποτελούν. Αυτή την Ελλάδα ονειρεύονται από κοινού οι συγκυβερνώντες με την ανοχή, φυσικά, του Ελληνικού κοινοβουλίου που αποτελείται από κόμματα παρομοίου αντιλήψεως και πολιτικής θεωρήσεως.

Τα χτυπήματα στα σύνορα της πατρίδος και ιδιαίτερα στα νησιά είναι απανωτά: πρώτα ο ΦΠΑ που ακρίβυνε το κόστος της καθημερινότητος, κατόπιν τα αλλεπάλληλα κύματα μεταναστών, λαθρομεταναστών και προσφύγων που δυσχεραίνουν αλλά και καθιστούν επικίνδυνη την ζωή στα νησιά, η μετατροπή των νήσων σε χώρους υποδοχής όλων των αλλογενών της υφηλίου και τώρα η προσπάθεια της φίμωσης του λόγου τους καθώς και η δημιουργία νέων ανέργων εάν και εφόσον κλείσουν οι σταθμοί. Αν συνυπολογιστεί η αδιαφορία της πολιτείας σε ότι αφορά στην σύνδεση των Ελληνικών νήσων με την χερσαία Ελλάδα, είναι προφανές πως οι εντολοδόχοι πολιτικοί έχουν λάβει εντολές να εκκενώσουν τα νησιά από τους Έλληνες και να τα κατοικήσουν άλλοι λαοί.

Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε έγκαιρα και άμεσα πως δεν έχουμε την πολυτέλεια να αδιαφορήσουμε άλλο. Η πατρίδα μας διαλύεται καθημερινά και ο κατακτητής έχει φορέσει τον μανδύα του Έλληνα πολιτικού. Δεν πρέπει να μας ξεγελάει το περίβλημα, ούτε οι άθλιες δηλώσεις των πολιτικάντηδων περί -τάχα- δημοκρατίας και του δίκαιου του λαού. Οι πολιτικάντηδες του κοινοβουλίου αδιαφορούν για την Ελλάδα, αδιαφορούν για τους Έλληνες και δεν τους απασχολεί τίποτε άλλο παρά μόνο το να είναι αρεστοί στους εργοδότες τους.

Πρέπει όλοι να περιφρουρήσουμε την πατρίδα μας από τους εχθρούς της τόσο στο εξωτερικό, αλλά κυρίως και στο εσωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου