Θεωρίες συνωμοσίας ή ωμή πραγματικότητα; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

25/10/2015

Θεωρίες συνωμοσίας ή ωμή πραγματικότητα;

Ο αγαπητός μου φίλος και συναγωνιστής, Κώστας Τ. από το Ηράκλειο της Κρήτης, έφερε σε γνώση μου ένα video (το επισυνάπτω στο παρόν άρθρο) που αρχικά, ομολογώ, είδα με αρκετή δυσπιστία. Για να μπορέσω να σχηματίσω προσωπική άποψη επί του ζητήματος, αποφάσισα να ψάξω λίγο περισσότερο το περιεχόμενό του και τελικά διαπίστωσα πως η αλήθεια είναι πολύ πιο φριχτή από αυτήν που περιγράφει το ολιγόλεπτο video.

Ο John P. Holdren, στις απόψεις και στις προτάσεις του οποίου αναφέρεται το απόσπασμα, είναι ο επιστημονικός σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ. Το πολυσέλιδο (αριθμεί 1649 σελίδες) βιβλίο του είναι ένας οδηγός για το περιβόητο 1% που κυβερνά τον πλανήτη στο πως θα εξασφαλίσει την μείωση του πληθυσμού της γης και κατόπιν πως θα επιβληθεί σε αυτόν.

Θα αναφερθώ μόνο σε μία παράγραφο και για να δείτε το σκεπτικό αυτών που επιδιώκουν την παγκόσμια διακυβέρνηση. Ο Holdren στην σελίδα 1202 γράφει χαρακτηριστικά: «A program of sterilizing women after their second or third child, despite the relatively greater difficulty of the operation than vasectomy, might be easier to implement than trying to sterilize men. This of course would be feasible only in countries where the majority of births are medically assisted. Unfortunately, such a program therefore is not practical for most less developed countries (although in China mothers of three children are commonly "expected" to undergo sterilization)», δηλαδή «ένα πρόγραμμα στείρωσης των γυναικών μετά το δεύτερο ή το τρίτο παιδί τους, παρά την σχετικά μεγαλύτερη δυσκολία της επιχείρησης σε σχέση με την βαζεκτομή, θα μπορούσε να είναι ευκολότερο να εφαρμοστεί παρά να γίνει προσπάθεια για την στείρωση των ανδρών. Αυτό φυσικά θα ήταν εφικτό μόνο σε χώρες όπου η πλειονότητα των γεννήσεων είναι ιατρικώς υποβοηθούμενες. Δυστυχώς, ένα τέτοιο πρόγραμμα, επομένως, δεν είναι πρακτικά εφικτό στις περισσότερες από τις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες (αν και στην Κίνα οι μητέρες τριών παιδιών συνήθως είναι "αναμενόμενο" το να υποβληθούν σε στείρωση)».


Προηγουμένως έχει αναπτύξει ολόκληρο σκεπτικό σχετικά με το ότι θα πρέπει να υπάρχει "άδεια" για να γεννηθεί ένα παιδί στον κόσμο και πολλά παρόμοια ανατριχιαστικά σενάρια και προτάσεις. Θα προσπαθήσω να μελετήσω διεξοδικότερα το βιβλίο έτσι ώστε να έρθουν στο φως και άλλες λεπτομέρειες των σκοτεινών σχεδίων που εξυπηρετούν οι εργάτες της παγκόσμιας επιβολής.

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά από καρδιάς τον φίλτατο Κώστα Τ. και θα πρέπει, πιστεύω, όλοι μας να προσέχουμε κάθε τι γύρω μας γιατί οι μέρες που ζούμε είναι πολύ πονηρές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου