Δεν θα γίνει η Ελλάδα κέντρο διερχομένων

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Γερμανικού οικονομικού περιοδικού WirtschaftsWoche, η Γερμανία προτείνει την μείωση των οικονομικών της απαιτήσεων από την Ελλάδα με αντάλλαγμα το να παραμείνουν στην χώρα μας περισσότεροι πρόσφυγες. Σύμφωνα με πηγές της Γερμανικής κυβέρνησης που επικαλείται το περιοδικό, το Βερολίνο είναι διατεθειμένο να βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα αν συμφωνήσει να αυξήσει τη δέσμευσή της στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

«Η απόλυτη προτεραιότητά μας είναι πλέον να παραμείνουν στην Ελλάδα περισσότεροι πρόσφυγες» επισημαίνουν οι πηγές αυτές, τονίζοντας πως προκειμένου να επιτευχθεί αυτό μπορούν άλλες απαιτήσεις, όπως η επιμονή στους όρους του προγράμματος, να μπουν σε δεύτερη μοίρα.

Η στάση της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό ζήτημα είναι αρκετά ύποπτη ειδικά σε ότι αφορά στην δημιουργία των περιβόητων hot spots, που δεν είναι τίποτε άλλο παρά κέντρα υποδοχής μεταναστών, λαθρομεταναστών και προσφύγων στα Ελληνικά νησιά που τελούν υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η κυβέρνηση που έχει στόχο την αλλοίωση της πατρίδος μας, βλέπει με καλό μάτι την ύπουλη πρόταση της Γερμανικής κυβέρνησης που προσβλέπει στο να μετατρέψει την Ελλάδα σε Ευρωπαϊκό κέντρο υποδοχής και παραμονής των μεταναστών-λαθρομεταναστών και προσφύγων. Ακόμα και με αντάλλαγμα την πλήρη διαγραφή του Ελληνικού χρέους, είναι αδιανόητο να σκεφτούμε, όχι να αποδεχθούμε, αυτό το ενδεχόμενο ή να επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να συναινέσει στην υλοποίησή του.

Οι μέρες που ζούμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον του τόπου μας, αλλά και την δυνατότητα αντίστασης απέναντι στην λυσσαλέα προσπάθεια των δυτικών που προσπαθούν μανιωδώς να μετατρέψουν την Ελλάδα σε κάτι άλλο από αυτό που είναι μέχρι σήμερα. Δυστυχώς, αρωγός στα σχέδια των απογόνων των Φράγκων είναι οι εντολοδόχοι πολιτικοί που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο. Απεναντίας, ντρέπονται τόσο για την Πίστη των Πατέρων μας, όσο και για την ιστορία της πατρίδος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.