Οι μάσκες πέφτουν! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

28/09/2015

Οι μάσκες πέφτουν!

«Θα προωθήσουμε με συνέπεια και θα υποστηρίξουμε όλες τις προσπάθειες για ένα παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό οικονομικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα, που θα ευνοεί την ανάπτυξη». Τάδε έφη όχι ο Zarathustra, αλλά ο ανεκδιήγητος υπηρέτης της οικουμενιστικής (παγκόσμιας) διακυβέρνησης, Έλληνας πρωθυπουργός στην σημερινή (27/9/2015) ομιλία του στο ίδρυμα Clinton Global Initiative στη Ν. Υόρκη.

Οι υποκριτές των ανθελληνικών μέσων ενημέρωσης, ως γνήσιοι σκλάβοι της παγκοσμιοποιημένης πραγματικότητος, δεν τόνισαν και δεν πρόβαλλαν τις προεκτάσεις που έχει η φράση του Έλληνα πρωθυπουργού. Τον καιρό των διαπραγματεύσεων και πολύ πριν υπογραφεί η τρίτη και χειρότερη δανειακή σύμβαση από την σημερινή κυβέρνηση, όλα τα μέσα ενημέρωσης ενορχηστρωμένα και υποκριτικά δήλωναν πως η κυβέρνηση δεν έχει εξουσιοδότηση από τον λαό για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα. Πότε έδωσε ο λαός εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση για να γίνει γρανάζι μιας παγκοσμιοποιημένης πραγματικότητος; Γιατί σήμερα τα μέσα ενημερώσεως σιωπούν;

Γιατί σε ολόκληρη την προεκλογική περίοδο δεν βγήκαν ευθαρσώς όλοι οι κύριοι και οι κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, του ποταμιού, των ανεύθυνων Ελλήνων, του γραφικού πολιτικού της pizza και του frappé, των ακροδεξιών της χρυσής αυγής αλλά και όλων των εξωκοινοβουλευτικών κομματιδίων, να μας πουν πως θέλουν και υπηρετούν την μία ενιαία, αδιαίρετη και παγκόσμια διακυβέρνηση;

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» για ακόμα μία φορά δικαιώνεται και αποδεικνύεται πως είναι η μόνη πολιτική έκφραση που δεν ανήκει σε αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Το ζήτημα, όμως, είναι με την μερίδα των Ελλήνων που δεν έχει αντιληφθεί την επικινδυνότητα της πραγματικότητος που βιώνει η χώρα μας.

Ήρθε ο καιρός να κινητοποιηθούμε! Πρέπει ο λαός να αφυπνισθεί και να απαιτήσει την επιστροφή της Ελλάδος σε αυτόνομη πορεία. Δεν μπορεί να οδηγηθούμε «σαν τους στραβούς στον Άδη» στην παρακμή και στην διάλυση που ζει η Δύση. Δεν μπορεί να σκύψουμε δουλικά το κεφάλι και να περιμένουμε το τέλος μας, μαζί με τον "πολιτισμό" της Δύσης που δύει!

2 σχόλια:

  1. ΘΕΛΩ ΝΑ'ΜΑΙ ΡΩΜΙΟΣ28 Σεπτεμβρίου, 2015 08:39

    Το καλό της υπόθεσης είναι ότι όλοι αυτοί που θα δεχθούν την παγκόσμια διακυβέρνηση, με όλες της τις προεκτάσεις στη καθημερινή ζωή, ως λύτρωση δεν θα έχουν τη αντοχή και τη δύναμη να ζήσουν στα βουνά και ευτυχώς η Πατρίδα μας από βουνό άλλο τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόλυτα σωστή και εύστοχη η παρατήρηση αυτή! Συμφωνώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή