Να τελειώσει η κοροϊδία! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

18/09/2015

Να τελειώσει η κοροϊδία!

Χθες (17/9/2015) ο δημοσιογράφος-επικεφαλής του Ευρωπαϊκού φιλοδυτικού πολιτικού μορφώματος του ποταμού δήλωσε στους πρώην συναδέλφους του δημοσιογράφους πως βρίσκεται σε επικοινωνία με τους αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ για το πως θα συγκροτήσουν κυβέρνηση. Ομολογώντας πως το παιχνίδι της αντιπαράθεσης των κομμάτων είναι στημένο, ουσιαστικά εκθέτει τους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. που ανταλλάσσουν -τάχα- σκληρές κουβέντες ο ένας για τον άλλο, ενώ στην ουσία περιμένουν να δουν πόσο (και αν) θα τους ισχυροποιήσει το αποτέλεσμα της κάλπης.

Όλοι ομολογούν και διακηρύσσουν πως από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής (20/9/2015) αποκλείεται να μην εκλεγεί κυβέρνηση. Όλοι προσπαθούν και έχουν αποφασίσει να βρουν την χρυσή τομή που θα τους επιτρέψει να κυβερνήσουν σε βάρος του λαού και προς όφελος των δυτικών εργοδοτών τους. Όλα αυτά συμβαίνουν, πριν ακόμα βγει το αποτέλεσμα της ετυμηγορίας του λαού και παρά το γεγονός ότι κανένα από τα πολιτικά κόμματα δεν έχει ποσοστό μεγαλύτερο του 20% που σημαίνει πως κανείς δεν έχει την απόλυτη έγκριση του λαού!

Οι εκλογές αυτές θέλουν ιδιαίτερη προσοχή! Το αποτέλεσμά τους θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην ζωή μας και θα είναι τρομακτικά επώδυνο για όλους μας στην περίπτωση που το ισχύον πολιτικό κατεστημένο βγει ενισχυμένο από αυτήν την μάχη. Οι συνέπειες μιας ενδεχόμενης ενισχύσεως ή συντηρήσεως αυτού του αισχρού και ανθελληνικού πολιτικού σκηνικού θα φανούν από την επόμενη κιόλας μέρα, την 21η Σεπτεμβρίου, και αυτό δεν είναι υπερβολή! Οι Έλληνες ήσαν σε θερινές διακοπές όταν η απελθούσα κυβέρνηση πέρασε μέσα από διαδικασία-παρωδία του Ελληνικού Κοινοβουλίου στα μέσα Αυγούστου, επονείδιστα και δυσβάστακτα μέτρα σε βάρος των Ελλήνων πολιτών.

Πάση θυσία πρέπει να απεγκλωβιστούμε από την λογική των στημένων δημοσκοπήσεων και των πληρωμένων απόψεων που εκφράζουν τα προδοτικά και ανθελληνικά μέσα ενημερώσεως που δραστηριοποιούνται στην πατρίδα μας. Δεν είναι δυνατόν να πλάθουν την κοινή γνώμη αυτοί που επιμελώς αποκρύπτουν την αλήθεια από τον λαό.

Στις 20 Σεπτεμβρίου το σάπιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που διαφεντεύει την πατρίδα μας πρέπει να δεχθεί ένα ισχυρό πλήγμα που θα αποτελέσει την απαρχή του τέλους του! Γιατί είναι η Πατρίδα μας και με την βοήθεια του Θεού που δεν ντρεπόμαστε να επικαλεσθούμε θα την πάρουμε πίσω!

1 σχόλιο:

  1. Επειδή δέν είμαι πρόβατο,
    ούτε τετυφλωμένος κομματικός οπαδός,
    ούτε αφελής καί άτολμος,
    επειδή είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος Έλλην,
    επειδή είμαι φιλόπατρις,
    επειδή θέλω νά πάρω τήν πατρίδα μου πίσω από όσους τήν λυμαίνονται,
    επειδή θέλω νά κοιτάω τά παιδιά μου καί τά εγγόνια μου μέ καθαρό βλέμμα,
    Ψηφίζω ΚΟΙΝΩΝΙΑ μέ πλήρη επίγνωση τής δυνάμεως τής ψήφου μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή