Και τώρα ... προσευχή! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

19/09/2015

Και τώρα ... προσευχή!

Η βραχεία προεκλογική περίοδος έκλεισε χθες (18/9/2015) τα μεσάνυχτα και τουλάχιστον για το σημερινό (19/9/2015) εικοσιτετράωρο θα "ησυχάσουν" τα μυαλά και τα αυτιά μας από τα "θα", τις προεκλογικές "δεσμεύσεις" και τα παραμύθια της Χαλιμάς που ακούστηκαν τόσο από τα κοινοβουλευτικά κόμματα, όσο και από τα εξωκοινοβουλευτικά, που έδειξαν ξεκάθαρα πως θα στηρίξουν το σύστημα εάν και εφόσον συμμετέχουν στην νέα σύνθεση του Ελληνικού Κοινοβουλίου που θα προκύψει αύριο (20/9/2015).

Σε μια προεκλογική περίοδο όπου το κυρίαρχο "ζήτημα" ήταν το εάν η ΕΡΤ κάλυψε σωστά την διαμάχη των πολιτικών αρχηγών, ακούστηκαν φρικαλεότητες και φανερώθηκαν πολλές προθέσεις που είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για την Πατρίδα μας. Δεν μπορούν να περάσουν ασχολίαστες οι προθέσεις απόλυτης σύμπνοιας με τους δανειστές που εξέφρασαν οι "εκπρόσωποι" -τάχα- των ανθρώπων που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα αλλά και οι διεθνιστές πειρατές και όλοι οι συμπράττοντες μαζί τους. Δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη η λυσσαλέα προσπάθεια του συστήματος να προκρίνει και να προωθήσει αυτόν που μέχρι χθες κορόιδευε ως φαιδρό και ταυτόχρονα άκρως γραφικό πολιτικό, που έχει περάσει από όλα τα κόμματα για να καταλήξει να γίνει ο "προφήτης" της pizza και του frappé.

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» έδειξε το άλλο ήθος στην πολιτική και ζήτησε από όλους τους πολιτικούς σχηματισμούς να παρουσιάσουν στον Ελληνικό λαό, εκτός από τις εξαγγελίες τους, το ποια είναι η εγγύηση που δίνουν πως αυτά που υπόσχονται θα υλοποιηθούν από τις 21 Σεπτεμβρίου του 2015. Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» δεν δίστασε να τονίσει πως δική της εγγύηση είναι η πίστη των στελεχών της στον Θεό, κάτι που διασφαλίζει τους Έλληνες πολίτες, χριστιανούς και μη, πως δεν θα αδικηθούν από την πολιτική της.

Ο άθρησκος πολίτης δεν κινδυνεύει από έναν κυβερνήτη που είναι πιστός και έχει φόβο Θεού, γιατί ξέρει πως δεν πρόκειται να αδικηθεί. Αντίθετα, ο πιστός πολίτης έχει την βεβαιότητα πως ο άθρησκος -ή ο κατά πρόσχημα πιστός- πολιτικός δεν έχει κανένα λόγο να τηρήσει τις υποσχέσεις του με δεδομένο ότι είναι συνεπής στην ιδεολογία του που του υπαγορεύει πως ο εαυτός του είναι ο εκφραστής του νόμιμου και του ηθικού. Ο άνθρωπος που δεν παραδέχεται την ύπαρξη του Θεού δεν έχει κανένα λόγο να πιστεύει στην ηθική, στο δίκαιο και στο κοινό συμφέρον. Είναι τουλάχιστον ουτοπία και αφέλεια να πιστεύουμε πως υπάρχει ένας "αγγελικά πλασμένος" κόσμος ηθικής από τον οποίο απουσιάζει ο Θεός.

Γι' αυτόν τον λόγο η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ανέσυρε πρώτη το 2008 από την λήθη της ιστορίας το πρότυπο του Ιωάννη Α. Καποδίστρια, που κατόπιν πολλοί "μετά Χριστόν προφήτες" επικαλούνται αλλά μόνο ψηφοθηρικά και καιροσκοπικά. Ο Ιωάννης Α. Καποδίστριας υπήρξε το απόλυτο πρότυπο του πιστού άρχοντα και δεν είναι τυχαίο το ότι δολοφονήθηκε ενώ κατευθυνόταν χαράματα προς την Εκκλησία! Αυτό δεν προβάλλεται από πουθενά και εδώ βρίσκεται η ρίζα του κακού. Όλοι μιλούν για αξίες, για ηθική, για χίλια-δύο σωστά ζητήματα, αλλά με μία προϋπόθεση: χωρίς Θεό!

Εμείς Αυτόν τον Θεό έχουμε οδηγό μας και δεν ντρεπόμαστε γι' αυτό! Αυτόν θα παρακαλέσουμε απόψε τις 21:00 στην αγρυπνία που θα τελεστεί στον Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Πευκακίων Αθηνών (Ασκληπιού 38 - 106 80 - Αθήνα) υπέρ της σωτηρίας της Πατρίδος μας! Χωρίς την βοήθειά Του, η Πατρίδα μας είναι χαμένη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου