Η Κερκόπορτα άνοιξε! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

23/09/2015

Η Κερκόπορτα άνοιξε!

Ο ΣΥΡΙΖΑ και το απόκομμα του ποταμιού, που ειρήσθω εν παρόδω έγινε ρυάκι, επέλεξαν στις πρώτες θέσεις των ψηφοδελτίων τους στην Θράκη τους μειονοτικούς μουσουλμάνους και φυσικά τους εισήγαγαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ως εκπροσώπους της περιοχής.

Έχω γράψει κατ' επανάληψη για το πόσο επικίνδυνα είναι τα πολιτικά κόμματα σε ότι αφορά στα εθνικά θέματα, αλλά η ανθελληνική στάση του ΣΥΡΙΖΑ και του ρυακιού δεν έχουν όρια! Στο παρελθόν κατηγορούσαμε το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ πως απλώς συμπεριελάμβαναν στους συνδυασμούς τους μειονοτικούς μουσουλμάνους, αλλά κανείς ποτέ δεν τόλμησε να κάμει αυτό που έγινε τώρα.

Στην Ροδόπη ο ΣΥΡΙΖΑ "επέβαλε" τους Mustafa Mustafa και Ayhan Karayusuf και το φιλοευρωπαϊκό κόμμα του γόνου της οικογένειας Σημίτη τον ανθέλληνα και προκλητικό İlhan Ahmet, ενώ στην Ξάνθη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ "εγκατέστησε" τον Hüseyin Zeybek.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι επικίνδυνος μόνο στο ζήτημα των οικονομικών όπου θα εξουθενώσει την χώρα! Ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτίστως είναι επικίνδυνος σε ότι αφορά στην εθνική μας ακεραιότητα και ανεξαρτησία. Μου προξενεί ιδιαίτερα άσχημη εντύπωση το γεγονός πως πήρε ψήφους στα νησιά μας. Ένας πρωθυπουργός που έχει το θράσος, για να μην χρησιμοποιήσω βαρύτερο όρο, να δηλώσει μέσα στην προεκλογική περίοδο πως «η θάλασσα δεν έχει σύνορα», είναι επικίνδυνος και ακατάλληλος για να βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας.

Ο πρωθυπουργός φεύγει αύριο (24/9/2015) για τις ΗΠΑ όπου θα λάβει λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με το ποια πρέπει να είναι τα βήματά του από εδώ και στο εξής. Δεν χρειάζεται να είναι προφήτης κανείς για να καταλάβει πως εκτός από την ανελέητη φοροεισπρακτική πολιτική που θα επακολουθήσει, θα υπάρχουν εξελίξεις σε τρία μεγάλα εθνικά ζητήματα: Στο ζήτημα της Θράκης, στο καθεστώς που διέπει το Αιγαίο και τέλος στην ονομασία των Σκοπίων.

Οι εργοδότες του ΣΥΡΙΖΑ θα απαιτήσουν την "αμοιβή" τους για την νέα εκλογική επιτυχία του "αριστερού" μορφώματος, επιταχύνοντας τα ζητήματα που τόσο καιρό παραμένουν ανοικτά. Εάν συνυπολογιστεί και η προσπάθεια επιτάχυνσης "επίλυσης" του Κυπριακού ζητήματος, είναι ολοφάνερος ο σκοπός της ύπαρξης αυτής της κυβέρνησης που θα υποστηριχθεί από την "περίεργη" σύνθεση του νέου Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Δεν θέλω να είμαι μάντης κακών, αλλά η χώρα μπήκε σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες...

5 σχόλια:

  1. Αν θυμάμαι καλά Μανώλη είχες βάλει σε άρθρο σου link που αποδεικνυε ότι ο συριζα χρηματοδότητε από το ίδρυμα Κλίντον. Υσχυει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

    http://logia-tou-aera.blogspot.gr/2015/09/blog-post_420.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημοσιεύω το σχόλιο, αλλά διατηρώ πάσα επιφύλαξη για τα γραφόμενα στο άρθρο που προτείνετε.

    Η δική μου ανάγνωση του κειμένου που βρίσκεται στην Βουλή, δεν επιβεβαιώνει το παραπάνω άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο ερώτημα του Θάνου προσθέτω και το σημερινό (25/9/2015) δημοσίευμα της "Κ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή