Η επιστροφή του ολέθρου - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

22/09/2015

Η επιστροφή του ολέθρου

Μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις και ένα δημοψήφισμα, στο τιμόνι της χώρας επέστρεψε (παρά το ότι δεν έφυγε ποτέ) το επικίνδυνο πολιτικό μόρφωμα που αποτελείται από τις συνιστώσες της καπιταλιστικής αριστεράς και των ανθελλήνων πατριωτών!

Σε ένα σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σκηνικό κομμάτων και κομματιδίων που δεν έχουν να πουν τίποτε εκτός της καταστροφής, σχημάτισαν (και πάλι) κυβέρνηση οι πλέον επικίνδυνοι! Οι αμοραλιστές "αριστεροί" και οι ανεύθυνοι Έλληνες που κανονικά έπρεπε να είχαν εξαφανισθεί από τον πολιτικό χάρτη.

Η άποψη των 2.126.327 (1.925.904 + 200.423) ψηφοφόρων επικράτησε των συνολικά 9.840.525 που είχαν δικαίωμα ψήφου και έτσι το ελάχιστο ποσοστό του 21,6% θα κυβερνήσει τον τόπο συνεχίζοντας το καταστροφικό έργο που ξεκίνησε στις 25 Ιανουαρίου 2015. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προφανές πως έχει υποστήριξη έξωθεν, αφού στο εσωτερικό της χώρας η εμπιστοσύνη που απολαμβάνει είναι πολύ χαμηλή, της τάξεως του 19,5% (!)

Ο πρωθυπουργός που έδωσε την χαριστική βολή στην Ελληνική οικονομία με τα capital controls που επέβαλε, επιστρέφει ως "θριαμβευτής" και το πρώτο του μέλημα είναι να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ (Πέμπτη 24/9/2015) όπου θα λάβει σαφείς και λεπτομερείς οδηγίες από τον "εργοδότη" του, Barack Hussein Obama.

Στις 5 Οκτωβρίου έχει ορισθεί το επόμενο eurogroup και πριν από αυτό θα πρέπει να έχει ψηφισθεί ο συμπληρωματικός κρατικός προϋπολογισμός για το 2015, αλλά και το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2016. Οι Ευρωπαίοι περιμένουν το σχηματισμό της κυβέρνησης προκειμένου να ζητήσουν συνάντηση με το νέο υπουργό των Οικονομικών αλλά, κυρίως, για να έρθει και να εγκατασταθεί η τετράδα των ελεγκτών στην Αθήνα.

Η Ελλάδα μας μπαίνει σε ακόμα πιο μεγάλες περιπέτειες μετά την απόφαση του Ελληνικού λαού(;) να διατηρήσει το καταστροφικό σχήμα εξουσίας. Το πολίτευμα έχει καταρρεύσει και το καθεστώς που επιβάλλουν τα μέσα ενημερώσεως και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων βυθίζει όλο και πιο πολύ την χώρα στην καταστροφή.

Οφείλουμε όλοι να συνέλθουμε κάποια στιγμή και να συνειδητοποιήσουμε ότι ο δρόμος που τραβάμε είναι αδιάβατος! Χάσαμε τον προσανατολισμό μας γιατί ανταλλάξαμε την πυξίδα του έθνους, την Ορθόδοξο Πίστη μας, με τις δοξασίες και την κοσμοθεωρία των τσαρλατάνων απογόνων των Φράγκων που το μόνο που ξέρουν καλά είναι οι λεηλασίες και οι σφαγές.

Ο δρόμος της αντίστασης ολοένα και γίνεται πιο δύσκολος. Η μεγαλύτερη, ωστόσο, δυσκολία είναι το ότι ο λαός είναι υπνωτισμένος και κοιμάται «τον ύπνο του δικαίου του σφαχτού», όπως λέει και το τραγούδι... Ποιος θα τον ξυπνήσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου