Η ψευτιά που καταντάει γελοιότητα! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

02/09/2015

Η ψευτιά που καταντάει γελοιότητα!

Το σάπιο πολιτικό κατεστημένο σε αυτή την προεκλογική περίοδο δείχνει το πόσο κενό είναι και κυρίως το ότι δεν διαθέτει πολιτικό λόγο. Δεν υπάρχουν θέσεις, δεν υπάρχουν προγράμματα, δεν υπάρχει ειλικρίνεια, δεν υπάρχει προοπτική.

Είναι εμφανές πως όλα τα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο του Ελληνικού λαού, μόνης εξαιρουμένης της πολιτικής Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», είναι προσανατολισμένα στον αποκλειστικό σκοπό που επιβάλλουν οι χορηγοί τους: Την υιοθέτηση της πολιτικής που επιτάσσει η Ε.Ε. και η οικουμενιστική πραγματικότητα που αυτή υπηρετεί. Ακόμα κι οι γραφικότατοι της Ένωσης Κέντρου, αυτό που προβάλλουν στο διαφημιστικό τους είναι η ανασυγκρότηση της Ευρωπαϊκής Ελλάδος!

Αυτό, όμως, που είναι εξοργιστικό είναι η φθηνή αντιγραφή αληθινών θέσεων από τους φαιδρούς υπηρέτες του σάπιου πολιτικού κατεστημένου. Ο πρώην πρωθυπουργός και πρωτεργάτης της εισαγωγής της Ελλάδος στο ΔΝΤ δήλωσε χθες (1/9/2015) πως «Αγωνιστήκαμε ήδη σε δύο εκλογικές μάχες μέσα σε λίγους μήνες με πενιχρά μέσα. Απέναντι στις επιλογές και την απροκάλυπτα αρνητική στάση των κατεστημένων δυνάμεων της χώρας. Τα οικονομικά μέσα που διαθέτουμε δεν επιτρέπουν να συμμετέχουμε με αξιοπιστία σε μια τρίτη μάχη άμεσα».

Θυμάται ο κ. Παπανδρέου ότι ανήκει και είναι μέρος σε αυτό που ο ίδιος, αντιγράφοντας φθηνά αληθινές φωνές, αποκαλεί «κατεστημένες δυνάμεις της χώρας»; Ποια είναι τα πενιχρά μέσα που διαθέτει αυτός και το κόμμα του, όταν από πίσω από όλες τις πολιτικές δυνάμεις κρύβονται οικονομικοί χορηγοί που δημιουργούν κόμματα από το τίποτε μέσα σε λίγες ώρες; Νομίζει πως ξεχάσαμε το πως και γιατί ιδρύθηκε το κόμμα του; Νομίζει πως δεν έχουμε καταλάβει πως δεν είναι απαραίτητος σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και γι' αυτό τον έκαναν στην άκρη οι «φίλοι» του;

Για πενιχρά μέσα μπορεί να κάνει λόγο μόνο η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» που αγωνίζεται τον αγώνα της Πίστεως και της Πατρίδος με την συνεισφορά των μελών της και τον πνιγηρό δανεισμό που βιώνει η διοίκησή της. Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» παρά το υπόλοιπο του χρέους που έχει από τις προηγούμενες αναμετρήσεις, λόγω της κρισιμότητος των συγκεκριμένων εκλογών θα δώσει το παρόν αξιοποιώντας ακόμα και το μισό ευρώ που θα της δοθεί ως χορηγία.

Μπορεί το ποσό των 40.000€ που απαιτούνται πραγματικά για την συμμετοχή ενός πολιτικού σχηματισμού στις εκλογές να είναι δυσβάστακτο για την Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», είναι όμως αμελητέο για τα πολιτικά κόμματα και τους χορηγούς τους. Τα κόμματα, όμως, δαπανούν εκατομμύρια στις προεκλογικές εκστρατείες χρησιμοποιώντας κατά κόρον άτιμα μέσα χρηματισμού ραδιοτηλεοπτικών σταθμών και εφημερίδων μόνο και μόνο για να παραμείνουν στην εξουσία και να διασπαθίσουν την κρατική περιουσία.

Όπως έχω ξαναγράψει, οι εκλογές αυτές είναι πολύ κρίσιμες γιατί πρέπει να αναδειχθεί και να εκπροσωπηθεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο η δύναμη αναχαίτισης της Ευρωπαϊκής επέλασης και κατάκτησης της Πατρίδος μας. Εάν δεν γίνει αυτό, το μέλλον της Ελλάδος θα είναι αβέβαιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου