Ο Farage φωνάζει OXI στην Ε.Ε. (3) - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

31/07/2015

Ο Farage φωνάζει OXI στην Ε.Ε. (3)

Ήταν, επίσης, υπό την ηγεσία του Cameron που ανοίξαμε τις πόρτες μας άνευ όρων στην Ρουμανία και την Βουλγαρία, με αποτέλεσμα, όπως είχε προειδοποιήσει το UKIP από πριν, αυτό να οδηγήσει σε αυξημένη εσωτερική ροή ανειδίκευτου εργατικού δυναμικού. Υπάρχει μηδενική πιθανότητα ο David Cameron, ένας άνθρωπος ο οποίος επέβλεψε την επέκταση των ανοικτών συνόρων, να επιτύχει οποιασδήποτε μορφής ελέγχου στα σύνορα εντός της Ε.Ε. Αν θέλουμε ποιοτικό και ποσοτικό έλεγχο για το ποιος έρχεται στη Βρετανία, πρέπει να ψηφίσουμε «ΟΧΙ».

Ο λόγος που η επαναδιαπραγμάτευση δεν θα έπρεπε να ληφθεί σοβαρά υπόψη είναι επειδή τα μεγάλα ζητήματα της εποχής μας σχετικά με την Ε.Ε. δεν είναι καν προς συζήτηση. Ακούω άλλους Ευρωσκεπτικιστές να μιλούν και να λένε να «δώσουμε χρόνο στον Πρωθυπουργό για να επαναδιαπραγματευθεί». Γιατί θα έπρεπε να δώσουμε; Περιμέναμε μια γενιά για την ευκαιρία αυτή και τώρα που παρουσιάστηκε αυτή η ευκαιρία, θα κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια τους, αντί να δημιουργήσουν την κατάσταση για μια ανεξάρτητη Βρετανία.

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Όσοι από εμάς πιστεύουμε σε μια Βρετανία με ελέγχους στα σύνορα και ένα Κοινοβούλιο που κάνει τους δικούς του νόμους, πρέπει να υποστηρίξουμε πως ΟΧΙ, το Ηνωμένο Βασίλειο δεν πρέπει να παραμείνει στην Ε.Ε.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι το ΟΧΙ πρέπει να σημαίνει ΟΧΙ. Πρέπει να αποφύγουμε μπερδεμένες κουβέντες για δεύτερο δημοψήφισμα, όπως κάποιοι υποστηρίζουν. Άλλωστε, η επιθυμία της Ε.Ε. για επανάληψη του δημοψηφίσματος όπως φάνηκε στην Ιρλανδία και αλλού είναι ένα βασικό παράδειγμα του δικτατορικού χαρακτήρα της. Το μήνυμα που θα παρέχει η ψήφος του ΟΧΙ θα είναι αδιαμφισβήτητο.

Αν θέλετε μια καλύτερη Βρετανία με μια παγκόσμια προοπτική, η οποία κυβερνάει τον εαυτόν της και ελέγχει τα σύνορά της, τότε αυτό το μέλλον βρίσκεται εκτός της Ε.Ε. Αυτή η καθοριστική στιγμή στην ιστορία μας, θα μπορούσε να έρθει το συντομότερο τον επόμενο Ιούνιο.

Αυτό σημαίνει ότι όσοι από εμάς αγωνιζόμαστε ενάντια στην μηχανή της κυβέρνησης υπέρ της Ε.Ε., καθώς και των Εργατικών και των Φιλελεύθερων Δημοκρατών και των μεγάλων επιχειρήσεων, θα πρέπει να στρωθούμε στην δουλειά. Αν δώσουμε τα σωστά επιχειρήματα σχετικά με τα ζητήματα για τα οποία ενδιαφέρεται ο Βρετανικός λαός, το ΟΧΙ μπορεί να κερδίσει και η ανεξάρτητη Βρετανία μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

[ Αρχή ] [ [ προηγούμενη σελίδα ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου