Οι Έλληνες είπαν ΟΧΙ στην ευρω-λιτότητα! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

06/07/2015

Οι Έλληνες είπαν ΟΧΙ στην ευρω-λιτότητα!

Ακόμα ένα εξαίσιο άρθρο του Dr. Paul Craig Roberts στο οποίο δεν διστάζει να ομολογήσει σκληρές αλήθειες σε βάρος της Δύσης. Σας το παρουσιάζω σε μετάφρασή μου από το Αγγλικό κείμενο, με την υπενθύμιση πως η επισημάνσεις είναι προσωπικές μου και όχι του συγγραφέα.

Με το 90% των καταμετρημένων ψήφων, οι Έλληνες ψήφισαν 61% προς 39% κατά του τελευταίου γύρου λιτότητας που η Ε.Ε. προσπαθεί να επιβάλει στον Ελληνικό λαό προς όφελος του Ένα τοις εκατό. Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι ότι το 39% ψήφισε υπέρ του Ένα τοις εκατό ενάντια στα δικά τους συμφέροντα. Το ποσοστό αυτό του 39% δείχνει ότι η προπαγάνδα πιάνει στο να πείσει τους ανθρώπους να καταψηφίσουν το δικό τους συμφέρον.

Η ψήφος δεν ήταν μια ψήφος για να αποχωρήσουν από την Ε.Ε. Με την υποστήριξη του Ελληνικού έθνους, η Ελληνική κυβέρνηση ελπίζει να επαναλάβει τις διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε. και να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα του χρέους που θα λειτουργήσει στην πραγματικότητα. Η Ε.Ε. αντιτίθεται στο να έχει λόγο ο Ελληνικός λαός για την μοίρα του και, εκτός εάν η κοινή λογική κυριαρχήσει, είναι διατεθειμένη να αγνοήσει την ψηφοφορία και να διατηρήσει την άκαμπτη θέση της που λέει ότι το ζήτημα του χρέους μπορεί να επιλυθεί μόνο με τους δικούς της όρους. Όπως έχει γίνει απολύτως σαφές, αυτοί οι όροι είναι η ακόμα πιο μεγάλη λεηλασία της Ελληνικής οικονομίας από το Ένα τοις εκατό.

Δεδομένου ότι οι Ελληνικές τράπεζες είναι κλειστές και προφανώς δεν μπορεί να ανοίξουν χωρίς επίλυση του ζητήματος, η ακαμψία της Ε.Ε. θα αναγκάσει την Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ και να επιστρέψει στο δικό της νόμισμα, ώστε να ανοίξει εκ νέου τις τράπεζες. Αυτό δεν θα απαιτούσε την αναχώρηση της Ελλάδας από την Ε.Ε., μιας και το Ηνωμένο Βασίλειο και ένα ή δύο άλλα κράτη μέλη της Ε.Ε. έχουν τα δικά τους νομίσματα. Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα η Ε.Ε. και η Washington καθώς και τα υποτελή κράτη της Washington, η Ιαπωνία, ο Καναδάς και η Αυστραλία θα επιτεθούν στο νέο Ελληνικό νόμισμα και θα οδηγήσουν την αξία του στις αγορές συναλλάγματος σε μια τέτοια χαμηλή τιμή που η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να εισάγει και ο φυλαγμένος πλούτος σε Ελληνικό νόμισμα δεν θα είχε καμία αξία στο εξωτερικό.

Μια άκαμπτη Ε.Ε. δημιουργεί τις συνθήκες για να δράσουν η Ρωσία και η Κίνα. Αυτά τα δύο ισχυρά έθνη έχουν τα μέσα για να χρηματοδοτήσουν την Ελλάδα και να φέρουν την Ελλάδα στις οικονομικές σχέσεις που δημιουργούνται από αυτές τις δύο χώρες και από τις χώρες BRICS.

Ο Alexander Dugi, ένας Ρώσος στρατηγικός στοχαστής που ακούει και συμφωνεί με την Ρωσική κυβέρνηση, δήλωσε: «Οι Ρώσοι είναι με την πλευρά των Ελλήνων, δεν θα τους αφήσουμε μόνους στον πόνο τους. Εμείς θα τους βοηθήσουμε και θα τους δώσουμε κάθε δυνατή υποστήριξη. Οι Βρυξέλλες και η φιλελεύθερη ηγεμονία επιδιώκουν να διαλύσουν την Ελλάδα. Εμείς θέλουμε να την σώσουμε. Πήραμε την πίστη μας από την Ελλάδα, καθώς και το αλφάβητο και τον πολιτισμό μας».

Ο Dugi είπε ότι το Ελληνικό δημοψήφισμα είναι η αρχή της «θεμελιώδους Ευρωπαϊκής διαδικασίας απελευθέρωσης από την δικτατορία του Νέου Οικουμενισμού». Είπε επίσης πως αυτό είναι, και «η δική μας επιδίωξη».

Το Ελληνικό δράμα δεν έχει ακόμη τελειώσει. Προσευχηθείτε οι Ρωσικές και Κινεζικές κυβερνήσεις να κατανοήσουν ότι η διάσωση της Ελλάδας είναι η έναρξη της διαδικασίας της αποδυνάμωσης του ΝΑΤΟ, του μηχανισμού της Washington για την άσκηση συγκρούσεων στην Ρωσία και την Κίνα. Το Ένα τοις εκατό έχει βάλει στόχο για λεηλασία την Ιταλία και την Ισπανία, και, τελικά, την Γαλλία και την ίδια την Γερμανία. Αν οι Έλληνες σωθούν από τα νύχια της Ε.Ε., η Ιταλία και η Ισπανία θα μπορούσαν να ακολουθήσουν.

Καθώς η Νότια Ευρώπη αναχωρεί από το ΝΑΤΟ, η ικανότητα της Washington να δημιουργεί βία στην Ουκρανία μειώνεται επειδή ο κόσμος επανατοποθετείται ενάντια στην Αυτοκρατορία του Κακού.

Η εξουσία της Washington θα μπορούσε ξαφνικά να μειωθεί, σώζοντας έτσι τον κόσμο από τον πυρηνικό πόλεμο προς τον οποίο πιέζουν οι νεοσυντηρητικοί της Washington.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου