Κι όμως... ο εχθρός έχει δίκιο! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

12/07/2015

Κι όμως... ο εχθρός έχει δίκιο!

Τα presstirute μέσα ενημερώσεως στην πατρίδα μας «πάσχουν» για να υπογραφεί η «πολυπόθητη» συμφωνία. Οι βο(υ)λευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- συνυπογράφουν τον θάνατο της πατρίδος μας και ετοιμάζουν μια κυβέρνηση εθνικής ενότητος που έχει μοναδική αποστολή να θανατώσει την Ελλάδα. Οι «φίλοι» και σύμμαχοί μας Ευρωπαίοι προσπαθούν να μας κρατήσουν μαζί τους στο χάος που δημιούργησαν και ονόμασαν νομισματική ένωση.

Αντίθετος από όλους αυτούς τους «σωτήρες» και τους «φίλους» του έθνους, στέκεται -για δικούς του λόγους- ο Γερμανός υπουργός των Οικονομικών Wolfgang Schäuble. Ο ιδιαιτέρως αντιπαθής Γερμανός υπουργός έκαμε μια πρόταση που προσωπικά με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο! Είναι μάλιστα, η χρυσή ευκαιρία της Ελλάδος σε ότι αφορά στο «βελούδινο» διαζύγιο που απαιτείται να πάρει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Schäuble προτείνει «να γίνει διαπραγμάτευση με την Αθήνα για ένα "time-out". Η Ελλάδα εγκαταλείπει την ευρωζώνη για τουλάχιστον πέντε χρόνια και αναδιαρθρώνει το χρέος της. Παραμένει όμως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συνεχίζει να λαμβάνει "αναπτυξιακή, ανθρωπιστική και τεχνική" στήριξη». Συμφωνούμε και μάλιστα χωρίς να λάβουμε καμία "αναπτυξιακή, ανθρωπιστική και τεχνική" στήριξη. Το μόνο που θέλουμε είναι διαγραφή του μισού χρέους και την στήριξη στο να γίνουμε εξαγωγική δύναμη, όπως έκαμαν ήδη οι Ευρωπαίοι στην Γερμανία, με την συνθήκη του Λονδίνου το 1953. Τότε η Ευρώπη χαρίστηκε στην κυριολεξία στην εγκληματία πολέμου Γερμανία και σήμερα δεν μπορεί να επαναλάβει το ίδιο για μία χώρα της οποίας το μόνο άτοπο είναι (αν είναι) η κακοδιαχείριση των οικονομικών;

Το αντάλλαγμα που θα δώσουμε στην Ε.Ε. είναι η διαβεβαίωση πως η έξοδός μας δεν θα είναι απλώς πενταετής, αλλά μόνιμη! Θα απαλλάξουμε μία δια παντός τους Ευρωπαίους από το "χρέος" να μας ταΐζουν και εμείς θα απαλλαγούμε από την υπερπροστασία των "φίλων" μας.

Η ευκαιρία μας δίδεται από την πρόταση του "εχθρού" μας, αλλά οι "φίλοι" μας που κοιτούν μόνο το συμφέρον τους ... συγνώμη το συμφέρον μας, προσπαθούν να μας δανείσουν επιπλέον χρήματα για να υποθηκεύσουν για τα καλά και επ' αόριστον το μέλλον της χώρας μας.

Ο Θεός να μας φυλάει από τους φίλους μας, γιατί από τους εχθρούς μας δεν κινδυνεύουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου