ΟΧΙ στους φασίστες Ευρωπαίους κατακτητές - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

29/06/2015

ΟΧΙ στους φασίστες Ευρωπαίους κατακτητές

Υιοθετώ πλήρως γιατί με εκφράζει απόλυτα το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε νωρίς το πρωί Δευτέρας 29 Ιουνίου 2015, η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»:

Η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» παρακολουθεί μετά πολλής προσοχής τις εξελίξεις στην Πατρίδα μας και τα όσα διαδραματίζονται από τα ξημερώματα του Σαββάτου 27 Ιουνίου 2015, με την ανακοίνωση της προθέσεως της κυβερνήσεως για την διενέργεια δημοψηφίσματος.

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» δεν εξετάζει την λεπτομέρεια της διατύπωσης του ερωτήματος γιατί αρκείται στην ουσία. Αυτό στο οποίο καλείται να πάρει θέση ο Ελληνικός λαός την ερχόμενη Κυριακή είναι το εάν επιθυμεί να συνεχίσει την πολιτική της υποδούλωσης και της εξαθλίωσης που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση ή αν επιτέλους επιθυμεί την ανεξαρτησία και την ευημερία του.

Ο λαός την Κυριακή 5η Ιουλίου 2015 οφείλει να βροντοφωνάξει και πάλι το ΟΧΙ στους φασίστες Ευρωπαίους κατακτητές και να οδηγήσει στην πολιτική αφάνεια όλα τα φιλοευρωπαϊκά κομματίδια της πολιτικής σκηνής. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να κωφεύσει στην προσπάθεια τρομοκρατίας που εφαρμόζουν τα κόμματα-παραρτήματα των Ευρωπαίων και που αποσκοπούν στην παραμονή της Ελλάδος κάτω από τον Ευρωπαϊκό ζυγό της ανέχειας και της παρακμής. Έχουμε την μεγάλη ευκαιρία να διώξουμε οριστικά και αμετάκλητα τους ανθρώπους που χρεωκόπησαν την χώρα και να σταθούμε ως Έλληνες.

ΟΧΙ στα μέτρα των δανειστών, ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή υποδούλωση της Ελλάδος, ΟΧΙ στην λιτότητα, ΟΧΙ στην ανέχεια, ΟΧΙ στην εξαθλίωση, ΟΧΙ στο ευρώ, ΝΑΙ στην εθνική ανεξαρτησία της πατρίδος μας που θα προκύψει από το βροντερό ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου 2015!

Γιατί είναι η Πατρίδα μας και αυτή είναι η ευκαιρία που έχουμε για να την πάρουμε πίσω από όλους τους εχθρούς της, εγχώριους και ξένους!

3 σχόλια:

  1. O Καμμένος Σύριζα οδηγήθηκε στο διαφαινόμενο και προδιαγεγραμμένο αδιέξοδο εξαιτίας της έλλειψης στοιχειώδους ιδεολογικού προσανατολισμού, παντελούς σχεδιασμού και μιας οποιασδήποτε έστω και λανθασμένης πολιτικής προοπτικής. Η αποτυχία δε σχετίζεται αποκλειστικά με τη διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη για το δημοσιονομικό ζήτημα και το χρέος αλλά δυστυχώς αφορά το σύνολο της κυβερνητικής απραξίας. Στην παρούσα, η συγκυβέρνηση των αριστερο-δεξιών λαϊκιστών με τη δήθεν καταφυγή στην ψήφο του δήμου επί ενός επίπλαστου ερωτήματος, επιχειρεί μάταια με διάχυση ευθύνης να υπεκφύγει της κοινωνικής δίωξης, η οποία τεκταίνεται και εντός ολίγου πρόκειται να ξεσπάσει. Μόνη οδός διαφυγής για τα πρόσωπα της κυβέρνησης είναι να κατατεθεί μια εναλλακτική πρόταση από τους τρεις θεσμούς μέχρι τη λήξη του προγράμματος, ούτως ώστε να μεταστραφεί η κυβέρνηση από το όχι στο ναι. Σε αυτή την περίπτωση αφενός διασφαλίζεται η πάνδημη στήριξη μιας συμφωνίας εν είδει μνημονίου και αφετέρου διαφυλάττεται η πρόφαση του αριστερίστικου μανδύα. Ωστόσο και παρά τις όποιες τυχόν διαβεβαιώσεις των ξένων δυνάμεων περί επικοινωνιακής υποστήριξης του κ. πρωθυπουργού, ας τον ενημερώσει κάποιος για την προδοσία που του επιφυλάσσουν με την πρώτη ευκαιρία κατά την προσφιλή τακτική τους. Επίσης επειδή ο κ. πρωθυπουργός επικαλείται συχνά το ευρωπαϊκό διαφωτιστικό ιδεώδες ως φαροδείκτη ισότητας, δικαιοσύνης και αλληλεγγύης. Ας του καταστήσει γνωστό επιτέλους κάποιος πως η αποικιοκρατία και οι νεότεροι ανταγωνισμοί που οδήγησαν στους δύο παγκοσμίους πολέμους,ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα του διαφωτισμού αλλά και το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.Ειδάλλως ισχύει ο νόμος πως, ακόμα και ένα χαλασμένο ρολόι δύο φορές το εικοσιτετράωρο δείχνει τη σωστή ώρα, οπότε ΌΧΙ, έστω και αποσπασματικά στην οποιαδήποτε ληστρική πρόταση υποταγής στην Ευρώπη του μίσους, του κέρδους και της εκμετάλλευσης. Ο κ. πρωθυπουργός δεν ξέρει που το πάει ακόμα κι αν αυτό το κρεσέντο αυτοκαταστροφικής ανευθυνότητας φαντάζει αδιανόητο σε κάποιους για λόγους προσωπικού εφησυχασμού. Τίποτα δεν είναι κανονισμένο, ούτε κανονικό. Καμιά διαβεβαίωση δεν έχει ούτε από τον αμερικάνικο παράγοντα ούτε από τη Ρωσία ούτε από πουθενά. Πρόκειται για πλανεμένους υλιστές που δεν έχουν λόγο να συνδέσουν τη βιωματική τους αλήθεια με το ιδεοληπτικό τους παραλήρημα γιατί τότε θα πρέπει να μετανοήσουν συμμεριζόμενοι την πραγματικότητα της ανθρώπινης ελλειπτικότητας. Οι πρότερες διοικήσεις ώθησαν το λαό στο να εκδικηθεί τον εαυτό του. Ας παρακαλάμε να λυπηθεί ο καλός τριαδικός Θεός την Ελλάδα εξαιτίας του αίματος των εθνομαρτύρων της ορθόδοξης πίστης μας, παρά τα φεστιβάλ περηφάνιας ομοφυλοφίλων,τις εκτρώσεις και τις κάθε λογής βλασφημίες των σύγχρονων Ελλήνων. Οι χριστιανοί πολίτες θα πρέπει να ενεργοποιηθούν τώρα ή να σιγήσουν μια για πάντα. Η πατρίδα θα ζήσει, η Ευρώπη αρχίζει να διαλύεται! Αυτεξούσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τη δυναμική του ΟΧΙ προς την κατεύθυνση που η ΚΟΙΝΩΝΙΑ προσδοκά;

    Είναι αφελής άποψη κάτι τέτοιο πιστεύω. Οι άνθρωποι επικίνδυνοι τυχοδιώκτες είναι, κλασικό υπόδειγμα αριστερής αντίληψης και νοοτροπίας που επιθυμεί και επιδιώκει αναταραχή για να δείξουν την ¨αξία¨ τους.

    Η μόνη περίπτωση να φύγουν και να καταφύγουμε σε εκλογές είναι να ψηφίσουμε ΝΑΙ μήπως και παραιτηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ πως είναι αφελής η σκέψη ότι θα χρησιμοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το ΟΧΙ προς την κατεύθυνση που επισημαίνει η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Άλλωστε κανείς δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο.

    Αφελής είναι ωστόσο ή/και με πολλή σκοπιμότητα, η επιχειρηματολογία όλων όσοι θέλουν να ψηφίσουν ΝΑΙ για να μη χάσουν την "σιγουριά" και το βόλεμα του ευρώ.

    Ψηφίστε ότι θέλετε! Αν, όμως, ψηφίστε ΝΑΙ θα πρέπει να δηλώσετε και τους λογαριασμούς που διαθέτετε στην τράπεζα για να σας ζητηθούν τα χρήματα από τα νέα μέτρα που θα συνεπάγεται η ψήφος σας.

    ΦΤΑΝΕΙ η υποκρισία! Σας το είπε και ο Krugman χθες: ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ! Τι άλλο και από ποιον θέλετε να το ακούσετε;

    ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! Ζούμε σε μία εποχή που θα πρέπει να πολεμήσουμε για το πιστεύω μας. Όποιος πιστεύει στο ευρώ, η Ευρώπη έχει κι άλλες χώρες πλην της Ελλάδος. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή