Φτάνει η ανευθυνότητα - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

29/06/2015

Φτάνει η ανευθυνότητα

Το σχόλιο ανωνύμου τινός στην προηγούμενη δημοσίευσή μου, στάθηκε η αφορμή να επαναλάβω και να αποσαφηνίσω ορισμένα ζητήματα που πολλοί Έλληνες είτε αγνοούν ή εσκεμμένα αποκρύπτουν ή/και καλύπτουν. Παρότι απάντησα στο σχόλιο, θεωρώ πως η υποκρισία και το δηλητήριο που υποκρύπτεται πίσω από το ανώνυμο αυτό σχόλιο πρέπει να εξουδετερωθεί πλήρως.

Φυσικά πρόκειται για αφελή σκέψη το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ή οι συγκυβερνήτες του πρόκειται να χρησιμοποιήσουν την δύναμη του «ΟΧΙ» προς την κατεύθυνση που επισημαίνει η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Κανείς δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο και πολύ περισσότερο κανείς δεν πιστεύει πως αυτό πρόκειται να συμβεί. Άλλωστε η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» έχει προτείνει ήδη βιώσιμη λύση στο πρόβλημα της χώρας μας, σε πλήρη αντίθεση με την κυβέρνηση που εξυπηρετεί άλλους σκοπούς.

Έγραψα ήδη το τι σημαίνει να ψηφίσει κανείς «ΝΑΙ», όπου ολόκληρη η επιχειρηματολογία των φιλοευρωπαϊστών βολεμένων κρύβει πολλή σκοπιμότητα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως σε αυτό το ρεύμα πρωτοστατούν οι αποδεδειγμένα εθνικοί μειοδότες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που καταχράστηκαν και χρεωκόπησαν την χώρα, συνεπικουρούμενοι από το Ευρωπαϊκό παράρτημα του κατασκευασμένου κομματιδίου ενός εντεταλμένου δημοσιογράφου. Αν συνυπολογίσει κανείς το ότι στο πολιτικό σκέλος της υποστήριξης της Ευρώπης σε βάρος της Ελλάδος έχουν τεθεί επικεφαλής οι δύο ... δήμαρχοι Αθηνών και Θεσσαλονίκης, καταλαβαίνει κανείς το μέγεθος της διαφθοράς και της διαπλοκής που κρύβεται πίσω από αυτούς που λένε «ΝΑΙ» στον θάνατο και στην αλλοτρίωση της Ελλάδος.

Θα επαναλάβω πως ο καθένας είναι ελεύθερος να ψηφίσει ότι θέλει. Πρέπει όμως αυτό το δημοψήφισμα να είναι ονομαστικό. Είναι σαφές πως η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν θέλουμε την Ευρώπη, συνεπώς δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλλουμε στην συντήρηση του ενιαίου νομίσματος που αφανίζει τα ασθενή κράτη της Ευρώπης. Η μειοψηφία που έχει συμφέρον και το επιθυμεί, να στηρίξει την επιλογή της. Τα 11 δις των μέτρων που θέλουν οι "εταίροι" των φιλοευρωπαϊστών να τα καταβάλλουν όσοι ψηφίζουν «ΝΑΙ» στο ευρώ.

Φτάνει πια με την υποκρισία! Το είπε ξεκάθαρα μέχρι και ο Krugman χθες (28/6/2015): Δεν μπορεί οι Έλληνες (;) να θέλουν το ευρώ χωρίς τα υφεσιακά μέτρα που το συνοδεύουν επ' αόριστον σε οικονομίες όπως αυτή της Ελλάδος. Φτάνει πια με την ανευθυνότητα των Ελλήνων που εντελώς άσκεφτα παπαγαλίζουν όλα όσα τους προπαγανδίζουν τα presstitute μέσα ενημερώσεως. Φτάνει πια με την ανώνυμη αδιέξοδη πολιτική φλυαρία που δεν οδηγεί πουθενά αλλού, παρά μόνο από λάθος σε λάθος.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως ζούμε σε μία εποχή κατά την οποία θα πρέπει να πολεμήσουμε για το Πιστεύω μας. Δεν νοείται να υπάρχει σήμερα ιεράρχης της Ορθοδόξου εκκλησίας -ευτυχώς είναι μόνο ένας και ελπίζω η ιεραρχία να τον επαναφέρει στην τάξη- ο οποίος να πιστεύει στο ευρώ! Σε τι κατάσταση έχουμε φθάσει; Τόση παρακμή; Τόση διαπλοκή; Τόση σκοπιμότητα; Τόση προδοσία;

Στώμεν καλώς αδέλφια γιατί η πατρίδα μας βουλιάζει στην σαπίλα που αναδύεται από τον βυθό της παρακμής μας. Δεν παραλάβαμε συντρίμμια από τους πατέρες μας και συνεπώς δεν έχουμε δικαίωμα να παραδώσουμε στα παιδιά μας κάτι λιγότερο από μία ελεύθερη και ανεξάρτητη χώρα. Είναι χρέος και ευθύνη μας να διορθώσουμε τα λάθη μας, ξεκινώντας από το να εξορίσουμε άπαξ δια παντός την φιλοευρωπαϊκή νοοτροπία από την πατρίδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου