Η Ρωσία δέχεται επίθεση - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

24/03/2015

Η Ρωσία δέχεται επίθεση

Ενώ η Washington εργάζεται με προσήλωση στο πως θα υπονομεύσει τη συμφωνία του Minsk, όπου η Γερμανίδα καγκελάριος Merkel και ο Γάλλος πρόεδρος Hollande πέτυχαν προκειμένου να σταματήσει η στρατιωτική σύγκρουση στην Ουκρανία, η Washington έχει στείλει τη Victoria Nuland στην Αρμενία για να οργανώσει εκεί μια «έγχρωμη επανάσταση» ή αλλιώς ένα πραξικόπημα, έχει στείλει το Richard Miles ως πρεσβευτή στο Kyrgyzstan για να κάνει το ίδιο, και έχει στείλει την Pamela Spratlen ως πρεσβευτή στο Uzbekistan για να αγοράσει την υποταγή της εκεί κυβέρνησης μακριά από τη Ρωσία. Το αποτέλεσμα θα είναι να σπάσει τη Συνθήκη Οργανισμού Συλλογικής Ασφάλειας και να παρουσιάσει τη Ρωσία και την Κίνα ότι βρίσκονται σε αποσταθεροποίηση, που είναι το τελευταίο που τους χρειάζεται. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ.

Έτσι, η Ρωσία αντιμετωπίζει την αναζωπύρωση της σύγκρουσης στην Ουκρανία ταυτόχρονα με τρεις ακόμα περιπτώσεις τύπου Ουκρανίας κατά μήκος των συνόρων της με την Ασία και αυτό είναι μόνο η αρχή της πίεσης που η Washington κλιμακώνει για τη Ρωσία.

Στις 18 Μαρτίου, ο γενικός γραμματέας του NATO κατήγγειλε την ειρηνική διευθέτηση μεταξύ της Ρωσίας και της Γεωργίας, που έδωσε τέλος στη στρατιωτική επίθεση της Γεωργίας στη Νότια Οσετία. Ο γενικός γραμματέας, δήλωσε ότι το NATO απορρίπτει τον οικισμό, διότι «παρεμποδίζει τις συνεχιζόμενες προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας για την ενίσχυση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην περιοχή». Κοιτάξτε προσεκτικά την παρούσα δήλωση. Ορίζει σαν «διεθνή κοινότητα» τα μέλη-μαριονέτες του NATO της Washington, και ορίζει ως την ενίσχυση της ασφάλειας και της σταθερότητας, το να αφαιρεί την ουδέτερη ζώνη μεταξύ της Ρωσίας και της Γεωργίας, έτσι ώστε η Washington να μπορεί να τοποθετήσει στρατιωτικές βάσεις στη Γεωργία κατευθείαν στα σύνορα της Ρωσίας.

Στην Πολωνία και στις χώρες της Βαλτικής τα ψέματα της Washington και του ΝΑΤΟ για μια προσεχή Ρωσική εισβολή χρησιμοποιούνται για να δικαιολογήσουν τα προκλητικά παιχνίδια πολέμου στα Ρωσικά σύνορα και να αυξήσουν-ενισχύσουν τις δυνάμεις των ΗΠΑ στις στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ στα σύνορα της Ρωσίας.

Βλέπουμε θεότρελους στρατηγούς των ΗΠΑ στην εθνική τηλεόραση να ζητούν «σφαγή των Ρώσων».

Η ηγεσία της Ε.Ε. συμφώνησε να δρομολογήσει ένα πόλεμο προπαγάνδας κατά της Ρωσίας, μεταδίδοντας τα ψέματα της Washington στο εσωτερικό της Ρωσίας, σε μια προσπάθεια να υπονομεύσει την υποστήριξη του Ρωσικού λαού στη κυβέρνησή του.

Όλα αυτά γίνονται για να εξαναγκάσουν τη Ρωσία στην παράδοση της Κριμαία και της ναυτικής βάσης της στη Μαύρη Θάλασσα και την αποδοχή της υποτέλειας υπό την επικυριαρχία της Washington.

Εάν ο Saddam Hussein, ο Gaddafi, ο Assad, και οι Taliban δεν υπέκυψαν στις απειλές της Washington, γιατί οι ανόητοι στην Washington πιστεύουν ότι ο Putin, ο οποίος κρατά στα χέρια του το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο στον κόσμο, θα το κάνει;

Οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, προφανώς, είναι ανίκανες για οποιαδήποτε σκέψη. Η Washington έχει δρομολογήσει το Λονδίνο και τις πρωτεύουσες κάθε Ευρωπαϊκής χώρας, καθώς και κάθε Αμερικανική πόλη, για καταστροφή από τα Ρώσικα πυρηνικά όπλα. Οι ηλίθιοι Ευρωπαίοι σπεύδουν να καταστρέψουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία του αφεντικού τους, δηλαδή της Washington.

Η ανθρώπινη νοημοσύνη έχει χαθεί, αν μετά από 14 χρόνια Αμερικανικής στρατιωτικής επίθεσης εναντίον οκτώ χωρών ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι η Washington έχει χαθεί στην αλαζονεία και την ύβρη και φαντάζεται τον εαυτό της ως τον κυβερνήτη του σύμπαντος που δεν θα ανεχθεί καμία διαφωνία στη θέλημά του.

Γνωρίζουμε ότι τα Αμερικανικά, τα Βρετανικά, και τα Ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης είναι πόρνες που πληρώνονται καλά για να λένε τα ψέματα που θέλει ο κύριός τους. Γνωρίζουμε ότι ο διοικητής και ο γενικός γραμματέας του NATO, αν όχι οι χώρες-μέλη, επιθυμούν σφόδρα τον πόλεμο. Γνωρίζουμε ότι ο Αμερικανός Dr. Strangeloves στο Πεντάγωνο και οι βιομηχανίες εξοπλισμών δεν κρατιούνται για να δοκιμάσουν τους ABM και τα νέα οπλικά συστήματα τους, στα οποία υπάρχει πάντοτε υπερβολική εμπιστοσύνη. Γνωρίζουμε ότι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφηθεί. Όμως η καγκελάριος της Γερμανίας και ο πρόεδρος της Γαλλίας είναι έτοιμοι για την καταστροφή των χωρών τους και της Ευρώπης; Αν η Ε.Ε. έχει τέτοια αξία, γιατί θέτει σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη των πληθυσμών της προκειμένου να υποκλιθεί και να αποδεχθεί την ηγεσία μιας παρανοϊκής Washington της οποίας η μεγαλομανία θα καταστρέψει τη ζωή στη γη;

Ήταν ακόμα ένα εξαίρετο άρθρο του Dr. Paul Craig Roberts, το οποίο σας παρέθεσα αυτούσιο, άνευ σχολίου, στην μετάφρασή μου στα Ελληνικά. Οι επισημάνσεις είναι προσωπικές μου και όχι του συγγραφέα.

2 σχόλια:

  1. Δεν κομίζετε γλαύκα εις Αθήνας αξιότιμη αναγνώστρια. Αυτά και πολύ πιο ειλικρινώς τα έχει επισημάνει η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» από το 2008, πολύ καιρό πριν ο κάθε τυχαίος γίνει ειδήμων πολιτικός αναλυτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή