Η Ευρώπη ΒΡΗΚΕ τον ηγέτη της! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

04/07/2014

Η Ευρώπη ΒΡΗΚΕ τον ηγέτη της!

Όπως είχα δεσμευθεί, σας παρουσιάζω την μετάφραση της ομιλίας του Ρώσου προέδρου Putin στο Ρωσικό Διπλωματικό Σώμα και την οποία παρουσιάζει αυτούσια στην προσωπική του ιστοσελίδα ο dr. Paul Craig Roberts, συνεχίζοντας την προχτεσινή του δημοσίευση με τα κύρια σημεία της ομιλίας.

Μέσα από την ομιλία του Ρώσου προέδρου μπορούμε ξεκάθαρα να διακρίνουμε τον αληθινό ηγέτη, αυτόν που δεν φοβάται να συζητήσει με όλους και για όλα, χωρίς ωστόσο να απεμπολήσει το παραμικρό από τις αρχές και τις αξίες του. Προσωπικά μέσα από αυτή την ομιλία του, διέκρινα τον ηγέτη που αναζητά η Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ είναι χαρακτηριστική η ταύτιση του οράματός του με αυτό του στρατηγού Charles de Gaulle αναφερόμενος στην Ευρώπη την οποία οραματίζεται: "ως έναν ενιαίο χώρο από τη Λισαβόνα μέχρι το Vladivostok".



Εξίσου, όμως, ενδιαφέρουσα αλλά και εντυπωσιακή είναι η "ανάγνωση" που κάνει ο Roberts στην συγκεκριμένη ομιλία, τα σχόλια του καθώς και το ποια σημεία επιλέγει να τονίσει. Νομίζω πως αποτελεί μάθημα κυβερνητικής αλλά και πολιτικής επιστήμης τόσο η ομιλία του Putin, όσο και η παράθεση της από τον Roberts.

3 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΩΣ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΜΕΓΕΘΥΝΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με δύο τρόπους, όπως φαίνεται και στην εικόνα εδώ:

    1: Επιτρέπει την αυξομείωση του κειμένου εντός του πλαισίου του άρθρου.

    2: Ανοίγει το κείμενο σε νέα σελίδα "γεμίζοντας" όλη την οθόνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΥΠΟ ΜΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή