Συγνώμη... - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

26/05/2014

Συγνώμη...

Έχετε αντιληφθεί, εκτός των άλλων δεινών, τι άλλο εγκληματικό συνετελέσθη στη χτεσινή εκλογική αναμέτρηση; Παρατήρησε κανείς πως το κόμμα "Ισότητας, ειρήνης και φιλίας" στην πρώτη του εμφάνιση πήρε περισσότερους από 42.000 ψήφους και συγκέντρωσε ποσοστό 0,75%; Ξέρετε πως αυτό το κόμμα βγήκε πρώτο στην Ξάνθη με 24,97% και στη Ροδόπη με 41,64%; Ξέρετε ποιο κόμμα είναι αυτό; Το κόμμα των Ισλαμιστών! Αυτό που το διαφήμισαν μέσα στην Πατρίδα μας βαπτίζοντας μουσουλμάνα μια χριστιανή Ορθόδοξη και βάζοντάς την επικεφαλής της εκστρατείας! Κι όλο αυτό με τις ευλογίες του Ελληνικού τύπου και της τηλεόρασης. Η τηλεόραση άλλωστε έχει επιδοθεί εδώ και πολύ καιρό στο να μας εξοικειώσει με την Τουρκική γλώσσα προβάλλοντας κάθε μέρα σε όλα τα κανάλια Τούρκικα σήριαλ! 

Σήμερα πανηγυρίζουν και οι Τούρκοι τον χαμό της Ελλάδας. Κάνουν γιορτή με πέντε (5) !!! καράβια στο Αιγαίο και φτάνουν έως τις Κυκλάδες δείχνοντας ταυτόχρονα την περιφρόνησή τους στο Ελληνικό κράτος και την αλαζονική τους διάθεση! Ιδού το ανακοινωθέν του Γ.Ε.ΕΘ.Α. σήμερα, στις 16:50: 
"Tην Δευτέρα 26 Μαΐου τα εξής πλοία του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού: “KEMAL REIS”, “MELΤEM”, “ΙΜΒΑΤ”, “RUZGAR”, και “FIRTINA”, τα οποία συμμετέχουν στην άσκηση “BEYAZ FIRTINA 2014” κινήθηκαν εκτός των δεσμευμένων περιοχών της άσκησης, και εισήλθαν εντός Ελληνικών Χωρικών Υδάτων στην περιοχή των Κυκλάδων.
Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και αεροσκάφη της ΠΑ παρακολούθησαν τα τουρκικά πλοία,  καθόλη τη διάρκεια του πλου τους."

Την ίδια ώρα, εμείς ψάχνουμε αφορμές για χαρές και πανηγύρια, για σταθερότητα, για μελλοντικά σενάρια και κάθε λογής ανοησία. Έχουμε παντελή άγνοια κινδύνου. Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο βαθιά θάψαμε τις ελπίδες του Έθνους μας! Ο καθένας εγκλωβισμένος στον μικρόκοσμό του, προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του σαν να μη συνέβη τίποτε. Δεν έχει καταλάβει η πλειοψηφία του λαού πως το πλοίο χτύπησε σε παγόβουνο και βυθίζεται!

Το μόνο που έχω δύναμη να κάνω σήμερα, είναι να ζητήσω συγνώμη με δάκρυα στα μάτια από όλους όσοι θυσιάστηκαν υπέρ της πίστεως και της Πατρίδος. Να τους ζητήσω συγνώμη γιατί είμαστε πολύ κατώτεροι των προσδοκιών τους. Να τους ζητήσω συγνώμη γιατί μας χάρισαν μια Πατρίδα ελεύθερη και πλούσια και εμείς την διαλύσαμε, τη χαρίσαμε στους Ευρωπαιοβάρβαρους και χρεώσαμε τις επόμενες από εμάς εφτά γενεές! Να τους ζητήσω συγνώμη γιατί είμαστε αχάριστοι, αγνώμονες, εγωιστές, απολίτιστοι, άξεστοι, και οτιδήποτε ξεκινάει με το στερητικό άλφα. Γεννημένοι μόνο για να πάρουμε και όχι να δώσουμε, ακριβώς το αντίθετο από τους Πατέρες μας.

Συγνώμη που μας γεννήσατε Έλληνες και καταντήσαμε νεοέλληνες γραικύλοι... ειλικρινά συγνώμη...

1 σχόλιο: