Ποιος μιλάει;

Ο Ελληνικός λαός έχει μνήμη που χρειάζεται βοήθεια! Θυμάστε αδέρφια πως ο νυν πρωθυπουργός ήταν αυτός που άνοιξε πρώτος τα σύνορα της Πατρίδος μας, με τραγικό αποτέλεσμα την αθρόα και ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών, λαθρομεταναστών, κακοποιών και πάσης φύσεως τυχοδιωκτών στο εσωτερικό της χώρας;

Τώρα, λοιπόν, εγκαλεί και του Ελβετούς! Διαβάστε την τραγική ανακοίνωση του Υπουργείου των Εξωτερικών της Ελλάδος μας:  
Η Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ε.Ε. εκφράζει τη λύπη της, για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελβετία, σχετικά με την πρωτοβουλία «ενάντια στη μαζική μετανάστευση».
Η εισαγωγή ποσοστώσεων στη μετανάστευση των πολιτών της Ε.Ε. αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας των προσώπων, μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ελβετικής Ομοσπονδίας, όπως αυτή περιγράφεται, στη σχετική διμερή συμφωνία που βρίσκεται σε ισχύ και η οποία αποτελεί κύριο παράγοντα, για την αρμονική ανάπτυξη των σχέσεών μας.
Η ελεύθερη κυκλοφορία προσώπων, συνιστά ουσιώδη Αρχή του Ευρωπαϊκού Σχεδίου και θεμελιώδες δικαίωμα όλων των πολιτών της, Ελβετών και υπηκόων κρατών-μελών της Ε.Ε., το οποίο θα πρέπει να διατηρηθεί και να προωθηθεί.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να εξετάσει τις συνέπειες του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος και είναι έτοιμη να εργαστεί από κοινού με την κυβέρνηση της Ελβετικής Ομοσπονδίας, με σκοπό να βρεθούν τρόποι αντιμετώπισης των ζητημάτων που εγείρονται, από εδώ και στο εξής.
Η Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ε.Ε. θα παρακολουθεί στενά τη διαδικασία αυτή, σε συνεργασία με τους θεσμούς και τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πηγή: Υπουργείο Εξωτερικών 

Μία μόνο προσθήκη: Κάποτε η Ελλάδα ήταν το φως του κόσμου! Τώρα παραδίδει σεμινάρια σκοταδισμού και αναξιοπρέπειας! Αναλγησίας και εξευτελισμού! Αυτή, όμως, δεν είναι η Ελλάδα! Είναι το έκτρωμα που άφησαν πίσω της οι γενιές των προδοτικών κυβερνητών που ανάξια διαδέχθηκαν τον Ι. Α. Καποδίστρια!

Δεν σας αναγνωρίζουμε ως εκφραστές μας! Δεν είστε οι εκπρόσωποί μας! Να φύγετε ΟΛΟΙ το ταχύτερο! Να μη ξαναγυρίσετε ΠΟΤΕ πίσω! Να μη σας θυμάται κανείς, όχι σε 10 χρόνια που θέλατε να ξεχαστεί η Μακεδονία μας, αλλά μέσα στον επόμενο χρόνο! 

Είναι η Πατρίδα μας και ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ! ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.