Τα συμπτώματα της ... στέρησης! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

16/02/2018

Τα συμπτώματα της ... στέρησης!

Μέρα με την ημέρα η πραγματικότητα στην Ελλάδα γίνεται ολοένα και πιο θλιβερή. Όπου κι αν στρέψει κανείς το βλέμμα του βλέπει την διαφθορά και την παρακμή σε όλο τους το μεγαλείο. Η παρατεταμένη οικονομική κρίση και οι δύσκολες καταστάσεις, που βιώνουμε την τελευταία δεκαετία, θα έπρεπε να μας είχε συνετίσει σαν λαό, ωστόσο συνέβη ακριβώς το αντίθετο.

Στα χρόνια της κρίσης η Ελλάδα άλλαξε πολύ και κινδυνεύει να μην θυμίζει σε τίποτε την Πατρίδα μας όπως την γνωρίζαμε. Τα ήθη και τα έθιμα της Χώρας, δείχνουν να αλλοιώνονται τόσο πολύ, που αν δεν λάβουμε τα μέτρα μας σε μία διετία θα ζούμε σε άλλο κράτος.

Η "λατρευτική κοινότητα" με το όνομα "λάβρυς", που αποτελείται από σατανιστές παγανιστές, εδώ και πέντε χρόνια τέτοια εποχή έχει καθιερώσει μία ανήθικη "τελετή", που προσβάλλει πρωτίστως τους άνδρες και γενικότερα όλο το Έθνος. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες περιφέρουν στους δρόμους της Αθήνας το ανδρικό γεννητικό όργανο ως ένδειξη της στέρησης και της ανηθικότητάς τους. Η μισθοφορική κοινότητα ισχυρίζεται πως με αυτό τον τρόπο επαναφέρει αρχαία Ελληνικά έθιμα, αλλά αυτό είναι ένα φτηνό ψέμα, που προσβάλει την μνήμη των προγόνων μας.

Είτε αρέσει στους διεστραμμένους παγανιστές, ή όχι, οι αρχαίοι ημών πρόγονοι απέρριψαν αυτού του είδους τις "λατρείες" στα γεννητικά τους όργανα, συνειδητοποιώντας ότι ο άνθρωπος είναι κάτι πολύ πιο σπουδαίο και ανώτερο από τα χαμερπή ένστικτα των δαιμονολατρών έκφυλων (και εν πολλοίς άφυλων) απογόνων τους.

Αντί όλος ο λαός να σκύψουμε το κεφάλι και να σοβαρευτούμε αναλογιζόμενοι όλα τα λάθη του παρελθόντος, που μας οδήγησαν στην σημερινή παρακμή, παρακολουθούμε απαθείς την διαστρέβλωση της Ιστορίας μας και την ηθική κατάπτωση στην οποία μας οδηγούν οι πάσης φύσεως διεστραμμένοι, complexικοί, και παντελώς καταπιεσμένοι θολοκουλτουριάρηδες, που υπηρετούν από το δικό τους πόστο τους ισχυρούς της γης στην μάχη για την εξαφάνιση της εθνικής ταυτότητας των κρατών.

Η αδράνεια και η απάθεια είναι συνενοχή. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ανεχόμαστε τους μισθοφόρους, που έχουν σκοπό να επιστρέψουν την Ελλάδα στον καιρό της λίθινης εποχής. Η Ελλάδα γνώρισε το Φως, ασπάστηκε όχι απλώς τον Χριστιανισμό αλλά την Ορθοδοξία και έγινε ο φάρος της γης! Δεν έχουμε δικαίωμα να την καταντήσουμε ένα καμένο κούτσουρο εξαιτίας μιας αμελητέας μειοψηφίας, που απλά ελέγχει τους πολιτικούς και τα Μέσα Ενημερώσεως!

Είναι ελάχιστοι και είμαστε πολλοί! Ήρθε η ώρα να ακούσουν την φωνή μας! Η Ελλάδα είναι Ελληνική και δεν ανήκει σε κανέναν άλλο, παρά στον Δημιουργό της, που την έκανε μεγάλη και τρανή! Σε όποιον δεν αρέσει αυτή η πραγματικότητα, τα σύνορα είναι ανοιχτά και στην κατεύθυνση προς τα έξω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου