Βλήματα, ταξίδια, μεσάζοντες, δικτάτορες

Πιστεύουμε πως όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι ο πρόεδρος των ανεύθυνων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της σημερινής καταστροφικής κυβερνήσεως της Ελλάδος. Είναι ανώφελο να προσθέσει κανείς το οτιδήποτε στο ορισμό του πολιτικάντη, του δίγλωσσου και του αναξιόπιστου. Επιπλέον, είναι μάλλον περιττό να επαναλάβουμε την απορία μας σχετικά με την στήριξη, που του παρέχουν κάποιοι Ιεράρχες και Κληρικοί της Πατρίδος μας.

Στο σκάνδαλο που είδε σήμερα (6/11/2017) το φως της δημοσιότητος και αφορά στην πώληση βλημάτων -φαίνεται πως στην Πατρίδα μας είναι τόσο πολλά, που έχουμε την ευχέρεια να τα διοχετεύουμε και αλλού- στην Σαουδική Αραβία, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά και ενδεχομένως και ευθύνες, πολιτικές ή/και ποινικές.

Δεν θέλω να σταθώ στην διάσταση του σκανδάλου όπως την προβάλλουν τα διάφορα (συνένοχα) κόμματα, ούτε σε τίποτε άλλο, παρά στην φασιστική και δικτατορική στάση του υπουργού Αμύνης, που σύμφωνα με την μαρτυρία του Τύπου συμπεριφέρθηκε σαν αριστούχος απόφοιτος της σχολής του Hitler και του Kim Jong-un.

«Κύριε ταξίαρχε, από τη στιγμή αυτή τίθεστε σε διαθεσιμότητα, καθόσον ανήκετε σε κύκλωμα που υπονομεύει τη διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία», ήταν η ετυμηγορία του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Καμμένος διέταξε τους συνεργάτες του: «Να παραμείνει φρουρούμενος στον προθάλαμο χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας με οποιονδήποτε». Έπειτα από περίπου μισή ώρα στην απομόνωση, ο ταξίαρχος ενημερώθηκε ότι ο υπουργός άλλαξε την απόφασή του και αντί να τεθεί σε διαθεσιμότητα παίρνει μετάθεση για άλλη υπηρεσία στο Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Τα σχόλια και τα συμπεράσματα είναι και πάλι δικά σας. Απλώς να θέσουμε ένα τελευταίο ερώτημα, απευθυνόμενοι στην εφημερίδα που δημοσίευσε το ζήτημα: Γιατί επέλεξε σήμερα να δημοσιεύσει μία υπόθεση του Αυγούστου και δεν το έπραξε νωρίτερα;

Είναι, ίσως, υπερβολή να τονίσουμε για ακόμα μία φορά τον προβοκατόρικο και μισθοφορικό ρόλο των Μέσων Ενημέρωσης(;). Ωστόσο, είναι βέβαιο πως πολιτικές σκοπιμότητες συγκάλυψαν το συμβάν για ένα δίμηνο και το αποκαλύπτουν σήμερα. Το γιατί θα το ανακαλύψουμε στο προσεχές μέλλον...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.