Φοβάστε μη χαθεί η ... δημοκρατία; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

18/03/2017

Φοβάστε μη χαθεί η ... δημοκρατία;

Ένα άρθρο της Μαρίας Πολυζοΐδου, που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο του Αμερικανικού Φιλοσοφικού Κέντρου Gatestone, προκάλεσε το ενδιαφέρον σε κάποια από τα Ελληνικά "εναλλακτικά" Μέσα Ενημέρωσης, που κάνουν λόγο για σενάρια επιβολής στρατιωτικού νόμου στην Πατρίδα μας.

Η δημοσιογράφος σημειώνει το προφανές, δηλαδή ότι «οι Έλληνες έχουν σχεδόν φτάσει στα όρια της αντοχής τους. Η οικονομική κατάσταση είναι τραγική. Η παράνομη μετανάστευση είναι εκτός ελέγχου, η εγκληματικότητα αυξάνεται μέρα με τη ημέρα. Το πολιτικό σύστημα είναι πλήρως διεφθαρμένο και τα Μέσα Ενημέρωσης έχουν σταματήσει να είναι ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των πολιτών και του πολιτικού συστήματος. Τα Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης λειτουργούν ως πραιτοριανοί του ευρώ, μιλούν ευνοϊκά και υπέρ της μαζικής εισόδου των μουσουλμανικών πληθυσμών στην Ελλάδα και επιτίθενται με μανία σε κάθε φωνή που διαφωνεί μαζί τους».

Αλλά όπως, πολύ σωστά επισημαίνει παρακάτω «όταν ένα πολιτικό σύστημα είναι διεφθαρμένο, όταν τα Μέσα Ενημέρωσης κάνουν προπαγάνδα αντί να παρέχουν πληροφορίες, όταν οι ολιγάρχες έχουν τον απόλυτο έλεγχο της δημόσιας ζωής, όταν το πολιτικό σύστημα επανειλημμένα επιτίθεται στα συμφέροντα του λαού, όταν ένα πολιτικό σύστημα αγνοεί το Σύνταγμα και την βούληση της πλειοψηφίας, αλλά αντλεί τη νομιμοποίησή της μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια με εκλογές, τότε, παρότι αποκαλείται "δημοκρατικό", είναι μια δημοκρατία για τα σκουπίδια. Δεν είναι πια η δημοκρατία του λαού. Αντί αυτού, ανήκει στις elites».

Μήπως αυτό δεν φωνάζουμε τόσα χρόνια; Τώρα συνειδητοποίησε ο νεοέλληνας πως η δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πεθάνει και πως είναι θέμα χρόνου να του επιβληθεί και δια της βίας κάθε πρόσταγμα της Δύσης;

Έστω τώρα, στην ύστατη στιγμή και αφού όλα έχουν καταρρεύσει, έχει ο νεοέλληνας το κουράγιο αλλά και την θέληση να πάρει την Ελλάδα πίσω από τους δυνάστες της, είτε αυτοί είναι εγχώριοι ή αλλοδαποί;

Επιτέλους νεοέλληνα τι ζωή θέλεις να ζήσεις; Τι άλλο πρέπει να συμβεί προκειμένου να αγωνιστείς για να την αποκτήσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου