Η σωτηρία της Ελλάδος... - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

22/02/2017

Η σωτηρία της Ελλάδος...

Οι Τούρκοι έχουν ξεπεράσει τους εαυτούς τους σε προκλητικότητα, αλλά αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί τον Ελληνικό(;) πολιτικό κόσμο. Η νέα προκλητική κίνηση των Τούρκων, που φέρνει ακόμα πιο κοντά το ενδεχόμενο "θερμού επεισοδίου" γίνεται προφανώς με την κάλυψη, αν όχι την στήριξη της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

Οι Ευρωπαίοι "εταίροι" μας φαίνονται αποφασισμένοι να παίξουν και το χαρτί της Τουρκίας, προκειμένου να αυξήσουν την πίεση προς την Ελληνική κυβέρνηση, που πρέπει να αποδεχθεί την υπογραφή της τέταρτης δανειακής σύμβασης που αυτή την φορά περιλαμβάνει και εδαφικές παραχωρήσεις.

Η Πατρίδα μας βρίσκεται περικυκλωμένη και αυτοί που την πολεμούν βρίσκονται μέσα και έξω από αυτήν. Οι Φράγκοι περιμένουν με λαχτάρα να κάνουν δική τους και να αφανίσουν την Ελλάδα, την ώρα που οι βάρβαροι και "πεινασμένοι" Βαλκάνιοι άσπονδοι "φίλοι" και γείτονές μας καραδοκούν για να κατασπαράξουν το πτώμα που θα αφήσουν οι Λατίνοι.

Βοηθός και συνεργός σε αυτό το έργο είναι σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, είτε βρίσκεται εντός ή εκτός του Κοινοβουλίου, από τους αμοραλιστές της ακροαριστεράς μέχρι τους "πατριώτες" της ακροδεξιάς. Κανείς σήμερα δεν ενδιαφέρεται και δεν επιθυμεί την διάσωση της Ελλάδος κι αυτό εξαιτίας της προϋπόθεσης που υπάρχει προκειμένου να σωθεί ο τόπος μας.

Η μόνη ελπίδα σωτηρίας που υπάρχει για την Ελλάδα είναι η επιστροφή στην Ορθόδοξη Πίστη και στην παράδοση των Πατέρων μας. Αυτό που ντρεπόμαστε να ομολογήσουμε εμείς ήταν αυτό που βοήθησε την παραπαίουσα Ρωσία να σταθεί στα πόδια της και να αντέξει την κατάρρευση του Σοβιετικού Bloc.

Ο νεοέλληνας μπορεί να αναμασάει με ευκολία κάθε ανοησία και κουταμάρα που του προπαγανδίζει με ανελέητη πλύση εγκεφάλου ο Δυτικός κόσμος. Αυτό, όμως, δεν αλλάζει ούτε την αλήθεια, ούτε την πραγματικότητα. Η Ελλάδα δεν θα σωθεί ούτε αν επιστρέψει στο εθνικό νόμισμα αν δεν αλλάξει πρώτα άρδην το πολιτικό σύστημα. Γιατί τι να κάνεις το εθνικό νόμισμα όταν η κυβέρνησή σου αποτελείται από προδότες; Θυμηθείτε το παρελθόν!

Για να αλλάξει το πολιτικό σύστημα πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία του νεοέλληνα. Ο νεοέλληνας πρέπει να επανασυνδεθεί με τους Πατέρες του και να συνειδητοποιήσει πως το ψεύτικο δόγμα της "Δυτικής ευημερίας" είναι η συνταγή για την εξαχρείωση και την απόλυτη εξαθλίωση.

Η Ιστορία μας έχει διδάξει πως οι βίαιες επαναστάσεις και το ανώφελα χυμένο ανθρώπινο αίμα δεν οδήγησαν ποτέ σε κάτι καλό. Αντίθετα, η Ιστορία της Νινευί, αλλά και της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, είναι φωτεινά παραδείγματα ειρηνικών επαναστάσεων των συνειδήσεων των ανθρώπων, που είχαν ως αποτέλεσμα την πραγματική ευημερία (που σημαίνει την πρόοδο) των ανθρώπων.

Εμείς τι θα διαλέξουμε; Από την επιλογή μας θα κριθεί και το μέλλον της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου