Η πρόοδος της ... παρακμής των Ελλήνων - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

19/02/2017

Η πρόοδος της ... παρακμής των Ελλήνων

Φαίνεται πως οι νεοέλληνες αποφάσισαν να διαλύσουν ό,τι έχει απομείνει από τα ερείπια της δυστυχισμένης Πατρίδος μας. Εκτός από το καθιερωμένο πια καρναβάλι, που όπως είδαμε μεταθέτει μέχρι και τον εορτασμό των εθνικών επετείων, αναβιώνουν έθιμα που παραπέμπουν στην παρακμή και στις ντροπιαστικές στιγμές της αρχαίας Ελλάδος, καθώς επίσης και ξενόφερτων τελετών νεκροφιλίας(!) και παρομοίων διαστροφών.

Χθες, Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017, η λατρευτική(;) κοινότητα "Λάβρυς" διοργάνωσε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στο ιστορικό κέντρο των Αθηνών, τα "Φαλληφόρια-Φαλλαγώγια" προσκαλώντας όλους τους φίλους του Διονύσου(!) να βαδίσουν μαζί με τα μέλη της στην πομπή του Φαλλή(!).

Η πομπή συγκεντρώθηκε και ξεκίνησε από τον χώρο της εισόδου του Ωδείου του Ηρώδου Αττικού το απόγευμα του Σαββάτου και συνέχισε μέχρι την πλατεία της Αγίας Ειρήνης στο Μοναστηράκι. Σάτυροι, μαινάδες και Βακχίδες παρέλασαν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας προς τιμήν του προστάτη των τράγων και των οργίων Διόνυσου και προς "δόξα" της παρηκμασμένης Ελλάδος του 2017.

Τα "Φαλληφόρια" ή "Φαλλαγώγια" ήταν αρχαία παγανιστική γιορτή προς τιμήν του έκφυλου Διόνυσου. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της γιορτής ήταν η εξαλλοσύνη που χαρακτήριζε τους "εορτάζοντες" και τα όργια που συνόδευαν την παράλογη λατρεία της κραιπάλης.

Επίσης, το ερχόμενο Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017, στο Σύνταγμα θα ξεκινήσει το "zombie Athens walk", που δεν είναι τίποτε άλλο παρά ακόμα μία "γιορτή" παραφροσύνης και διαστροφής, όπου οι συμμετέχοντες υποδύονται zombies ή άλλους παρομοίως ανατριχιαστικούς και διαστροφικούς χαρακτήρες βγαλμένους από ταινίες τρόμου και περιφέρονται ανενόχλητοι στο κέντρο της πρωτεύουσας. Από το Σύνταγμα κατευθύνονται στην Έρμου, περνούν από το Θησείο και το Μοναστηράκι και καταλήγουν στον πολύπαθο Κεραμεικό για την τελική ..."fiesta".

Η παρέλαση των zombies είναι μια ιδέα που ξεκίνησε από τις ΗΠΑ στις αρχές της περασμένης δεκαετίας. Στην Ελλάδα άρχισε να γίνεται μόδα και να εξαπλώνεται κατά την δύσκολη περίοδο της τελευταίας επταετίας επιβεβαιώνοντας το ό,τι η κρίση στην Πατρίδα μας είναι κρίση Αξιών και ηθικής και όχι οικονομική.

"Συγχαρητήρια" στους ολετήρες του Έθνους, που εργάζονται πυρετωδώς υπηρετώντας την παρακμή του τόπου. Να χαίρονται οι νεοέλληνες την "πρόοδο", που τους οδήγησε στις προ της ελεύσεως του Χριστού παρηκμασμένες κοινωνίες.

6 σχόλια:

  1. Βασίλης Μακρής19 Φεβρουαρίου, 2017 22:46

    "Ο άνθρωπος προτιμά από το να μη θέλει τίποτα, να θέλει το τίποτα" Φρ. Νίτσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με κάτι τέτοιες εικόνες, νιώθω όχι 35 αλλά 65 λές και είμαι σε άλλο κόσμο δεκαετίες πρίν ή ο κόσμος απλά είναι.....αλλού γι"αλλού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην πυρα στην πυρα ζομπι γιογκα θερμαλ σπα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ανώνυμο σχόλιο που γράφει "Στην πυρα στην πυρα ζομπι γιογκα θερμαλ σπα!!!" είναι απαράδεκτο, είτε είναι ειρωνικό ή ακόμα κι αν κυριολεκτεί.

    Αν είναι ειρωνικό παρακαλώ να παρατεθούν επιχειρήματα. Η ειρωνεία είναι σημάδι αδυναμίας που μαρτυράει έλλειψη επιχειρημάτων.

    Στην περίπτωση που ο/η σχολιαστής/στρια εννοεί αυτό που έγραψε, του/ης υπενθυμίζουμε πως η καύση στην πυρά των αντιφρονούντων είναι μέθοδος των παπικών και όχι αυτών που πρεσβεύουν την όντως Αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωχ ποσο κουρσστικοι γινεστε!να βγουμε να γιορτασουμε κ να χαρουμε με τα κατορθωματα των ελληνων μονο!!ε βεβαια αυτο μας εφαγε να παινευομαστε!!κ τωρα που το σκεφτομαι τι κακο εχει "παρτυ" στ θεο διονυσο?καρναβαλι ειναι κ οτι θελει ο καθενας παρουσιαζει,ασε που στην αρχαια Ελλαδα(που μονο για κεινει την εποχη εχουμε να καμαρωνουμε κ να ξεχωριζουμε πολιτισμικα) στ δωδεκαθεο πιστευε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο καθένας είναι ελεύθερος να γιορτάσει όπως θέλει και να καμαρώνει για ό,τι θέλει!

    Ποιος μπορεί να εμποδίσει αυτόν που θέλει να πάει από την Κόρινθο στην Κρήτη να ακολουθήσει ένα δρομολόγιο, που περνάει μέσα από το Κόσοβο; Κανείς! Είναι ελεύθερος να ταξιδέψει όπως θέλει! Αν, όμως, σκοτωθεί ... μάλλον κάτι δεν σκέφτηκε καλά. Αν ζήσει μπορεί κάποια στιγμή να βρει τον δρόμο για τον προορισμό του, αν και το πιθανότερο είναι να μην τον βρει ποτέ...

    Καλή Σαρακοστή! Μακάρι να είναι μια περίοδος συνειδητοποίησης για όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή