Το πραξικόπημα κατά της αλήθειας - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

06/01/2017

Το πραξικόπημα κατά της αλήθειας

Ο Dr. Paul Craig Roberts εξακολουθεί να κατακεραυνώνει την φασίζουσα τακτική των Δυτικών, που χρησιμοποιούν ως αιχμή του δόρατος τα μισθοφορικά και επί χρήμασι εκδιδόμενα Μέσα Ενημερώσεως(;). Σας παραθέτω αυτούσιο το νέο του άρθρο, στην μετάφρασή μου από το Αγγλικό κείμενο.

H κοροϊδία του Jon Rappoport προς τα μισθοφορικά Μέσα Ενημερώσεως των ΗΠΑ είναι υπέροχη:

«Ο Vladimir Putin είναι ο μυστικός πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ναι. Αυτό είναι. Οι ΗΠΑ είναι πλέον η ΕΣΣΔ. Όλα τελείωσαν. Ο Trump είναι ένας κομμουνιστής, που πήρε εντολές από τον Putin. Ο Trump είναι ένας Κόκκινος. Αυτό ήταν το παιχνίδι του όλη την ώρα. Αυτός είναι ένας δισεκατομμυριούχος κομμουνιστής
».

Η γελοιοποίηση είναι αποτελεσματική, και τίποτα δεν αξίζει γελοιοποίηση περισσότερο από την Washington Post, τους New York, τους Times, το CNN και τα υπόλοιπα μισθοφορικά Μέσα Ενημερώσεως, που προσποιούνται ότι είναι πραγματικοί δημοσιογράφοι. Αλλά όπως έχω τονίσει και όπως και άλλοι πραγματικοί δημοσιογράφοι υπονοούν, όπως ο Glenn Greenwald (βλέπε, για παράδειγμα, εδώ και εδώ), οι πλαστές ειδήσεις που απερίσκεπτα προωθούνται από τους μισθοφόρους φέρνουν μαζί τους την απειλή του θερμοπυρηνικού πολέμου.

Για αρκετά χρόνια, η Ρωσία και ο πρόεδρος της έχουν βιώσει ατελείωτες συκοφαντίες. Οι Ρώσοι γνωρίζουν ότι η εισβολή της Γεωργίας στην South Ossetia (που έγινε ενώ ο Putin ήταν στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου) ήταν μια πρόκληση της Washington. Οι Ρώσοι γνωρίζουν ότι το πραξικόπημα της Washington στην Ουκρανία (που έγινε ενώ ο Putin ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Sochi) ήταν μια προβοκάτσια με στόχο την κατάσχεση της ναυτικής βάσης της Ρωσίας στην Κριμαία στην Μαύρη Θάλασσα και την αποκοπή της Ρωσίας από την Μεσόγειο. Οι Ρώσοι γνωρίζουν ότι η Washington ξέρει πως οι κατηγορίες που τους προσάπτει λέγοντας πως παραβίασαν τα μηνύματα της Ηilary και τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ είναι ψέματα. Οι Ρώσοι γνωρίζουν ότι η "Ρωσική απειλή" που δημιουργήθηκε από την Washington είναι ένα ψέμα, μαζί με όλες τις παραλλαγές της, όπως μια επικείμενη Ρωσική εισβολή στην Πολωνία και τις χώρες της Βαλτικής. Οι Ρώσοι κατανοούν ότι οι βάσεις των Αμερικανικών ABM στα σύνορα της Ρωσίας είναι προκλήσεις, όπως είναι και οι στρατιωτικές ασκήσεις του ΝΑΤΟ στα σύνορα της Ρωσίας και της Μαύρης Θάλασσας. Μπορείτε να προσθέσετε σε αυτήν την λίστα και από μόνοι σας.

Τα ψέματα είναι ευρέως διαδεδομένα, έχουν γίνει περισσότερο παράλογα και τώρα πια καθιερώνονται στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, στην CIA, στα υποκαταστήματα των εκτελεστικών οργανισμών, και, μεταξύ πολλών Αμερικανών γερουσιαστών και εκπροσώπων. Το γεγονός ότι αυτά τα ψέματα έχουν επικυρωθεί από τις ατελείωτες επαναλήψεις των Μέσων Ενημέρωσης σε όλο τον Δυτικό κόσμο θεωρείται από την Ρωσία ως ένδειξη ότι οι Δυτικοί πληθυσμοί προετοιμάζονται για μια στρατιωτική επίθεση κατά της Ρωσίας. Ο Putin έχει προειδοποιήσει δημοσίως σε πολλές περιπτώσεις ότι η Δυτική προπαγάνδα είναι επικίνδυνα αποσταθεροποιητική. Ωστόσο, όπως επίσης ο ίδιος επισημαίνει, κανείς δεν ακούει τις προειδοποιήσεις του.

Η Washington είναι τόσο έντονη στην αντι-Ρωσική προπαγάνδα της ώστε το Congress έχει ψηφίσει και ο Οbama έχει υπογράψει, ένα νομοσχέδιο που περιέχει ένα κεφάλαιο, το Τitle V, που επιτρέπει δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση όλων όσοι διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις. Αυτοί που τις διαδίδουν είναι εναλλακτικές ιστοσελίδες Μέσων Ενημέρωσης, όπως η δική μου, που αμφισβητούν τα επίσημα ψέματα. Τα ειλικρινή εναλλακτικά Μέσα Ενημέρωσης κατηγορούνται ότι είναι υπό Ρωσική επιρροή. Το περασμένο καλοκαίρι μια ιστοσελίδα, που δημιουργήθηκε πρόσφατα κάτω από άκρα μυστικότητα, δημοσίευσε μια λίστα με 200 ιστοσελίδες που φέρεται να είναι υπό Ρωσική επιρροή, είτε άμεσα ή έμμεσα. Η Washington Post δημοσίευσε ανεύθυνα ένα μακροσκελές άρθρο που υποστηρίζει την ψεύτικη είδηση για τις 200 ιστοσελίδες που εργάζονται για την Ρωσική κυβέρνηση.

Με άλλα λόγια, η καταστολή της αλήθειας είναι η τελευταία άμυνα του διεφθαρμένου Αμερικανικού κυβερνώντος καθεστώτος. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ετών, τρία καθεστώτα της Washington έχουν δολοφονήσει εκατομμύρια ανθρώπων σε εννέα ή περισσότερες χώρες, μαζί με την πολιτική ελευθερία στις ΗΠΑ. Για να καλύψουν αυτά τα τεράστια εγκλήματα, απαράμιλλα στην Ιστορία, οι μισθοφόροι έχουν πει ψέματα, έχουν συκοφαντήσει και έχουν λιβελογραφήσει.

Και αυτό το ίδιο το εγκληματικό καθεστώς της Washington υποστηρίζει την θέση του στον κόσμο ως τον απαραίτητο προστάτη της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της αλήθειας και της δικαιοσύνης. Όπως δήλωσε πρόσφατα η Ρωσίδα εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, αυτό που κάνει την Αμερική εντυπωσιακή είναι η χρήση της ισχύος στην υπηρεσία του κακού.

H Washington στιγματίζει ως "Ρώσους πράκτορες" όχι μόνο τους αντιπάλους της, αλλά όλους όσοι μιλούν την αλήθεια, ελπίζοντας ότι ο διασυρμός της Ρωσίας έχει τρομάξει επαρκώς τον πληθυσμό έτσι ώστε οι Αμερικανοί να γυρίσουν την πλάτη τους σε αυτούς που λένε την αλήθεια.

Είναι προφανές ακόμη και στους αφελείς ότι ένα καθεστώς που έχει ρισκάρει τόσο πολύ ώστε ο διευθυντής της CIA να αποδίδει δημόσια την εκλογή του Donald Trump σε Ρωσική παρέμβαση, αλλά δεν είναι σε θέση να κατασκευάσει ούτε το παραμικρό ίχνος αποδείξεων –πράγματι αυτό που είναι εμφανές είναι ακριβώς το αντίθετο– είναι αποφασισμένη να παραμείνει στην εξουσία με κάθε κόστος.

Η ανοικτή, κραυγαλέα και άνευ προηγουμένου επίθεση προπαγάνδας της CIA εναντίον ενός εκλεγμένου προέδρου, έχει προκαλέσει τον Trump να ρίξει το γάντι στον διευθυντή της CIA John Brennan. Υπάρχουν αναφορές ότι ο Trump προτίθεται να ανακαινίσει και να αναδιοργανώσει την Υπηρεσία Πληροφοριών. Ο τελευταίος πρόεδρος που το είπε αυτό, ο John F. Kennedy, δολοφονήθηκε από την CIA πριν προλάβει να χτυπήσει εναντίον τους. Ο Kennedy πίστευε ότι δεν θα μπορούσε να τα βάλει με την CIA μέχρι να επανεκλεγεί. Η καθυστέρηση έδωσε το χρόνο στην CIA να οργανώσει τη δολοφονία του.

Ο Trump φαίνεται να κατανοεί τον κίνδυνο που διατρέχει. Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να συμπληρώσει την προστασία του από την Μυστική Υπηρεσία (η οποία είχε στραφεί εναντίον του JFK) με ιδιωτική προστασία.

Δεν είναι εντυπωσιακό; Ο πρόεδρος της Ρωσίας δηλώνει δημοσίως ότι η Washington οδηγεί τον κόσμο σε θερμοπυρηνικό πόλεμο και ότι οι προειδοποιήσεις του αγνοούνται. Ο εκλεγμένος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται υπό επίθεση πλήρους κλίμακας από την CIA και ξέρει ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί την επίσημη δύναμη ασφαλείας του. Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι αυτά τα παράδοξα θέματα θα είναι τα μοναδικά θέματα υπό συζήτηση. Αλλά τέτοια συζήτηση μπορείτε να βρείτε μόνο σε λίγες εναλλακτικές ιστοσελίδες μέσων ενημέρωσης, όπως αυτή εδώ, που είναι στιγματισμένες από την PropOrNot και την Washington Post ότι βρίσκονται "υπό Ρωσική επιρροή".

1 σχόλιο:

  1. Μακρής Βασίλης06 Ιανουαρίου, 2017 22:05

    Ο πραγματικός νεομακαρθισμός φοράει "αριστερή" - "δημοκρατική" λεοντή. Το δημοσιογραφικό ψέμμα έχει παντρευθεί την γενικευμένη βλακεία και την παντελή αμορφωσιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή