Μετά την Δύση, μας επιτίθεται κι ο Βορράς! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

12/12/2016

Μετά την Δύση, μας επιτίθεται κι ο Βορράς!

Κατά πως δείχνουν τα αποτελέσματα των εκλογών στο δυτικό προτεκτοράτο "τεχνητό" κράτος(;) των Σκοπίων, ο απερχόμενος πρωθυπουργός Nikola Gruevski μπορεί μεν να διατηρεί ένα "ισχνό" προβάδισμα έναντι των Σοσιαλδημοκρατών του Zoran Zaev, ωστόσο δεν φαίνεται να μπορεί να εξασφαλίσει τον επιθυμητό αριθμό εδρών προκειμένου να μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση.

Το δυσάρεστο για την Πατρίδα μας είναι το ότι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα η επόμενη κυβέρνηση του προτεκτοράτου των Σκοπίων θα βασιστεί στις ψήφους των Αλβανικών κομμάτων και ιδιαίτερα στο DUI του Ali Ahmeti.

Το γεγονός αυτό αυξάνει την πίεση που αναμένεται να δεχθεί η Ελλάδα από την επόμενη κυβέρνηση της μεγαλύτερης εστίας προβλημάτων στα Βαλκάνια. Άλλωστε το θέμα της ονομασίας και οι ενταξιακές συνομιλίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελούν προτεραιότητα για την επόμενη κυβέρνηση, που σίγουρα θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την ανυπαρξία της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και την ύπαρξη τόσων επίδοξων "Εφιαλτών" στην Ελλάδα.

Χθες (11/12/2016) τιμήσαμε τον μεγάλο αγωνιστή της Ορθοδοξίας, αλλά και του Έθνους μας, τον μακαριστό Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κυρό Σεβαστιανό, που κράτησε ζωντανό το ζήτημα της Βορείου Ηπείρου παρά τις αντίθετες βλέψεις τόσο των Αλβανών, αλλά και πολλών Ελλήνων(;) πολιτικών.

Σήμερα, όμως, ποιος συνεχίζει τον αγώνα του; Ποιος θα αντισταθεί με παρρησία αλλά και ουσιαστικά απέναντι στις βλέψεις των λυσσασμένων και βαρβάρων γειτόνων της Ελλάδος; Κανείς! Ακόμα και οι αυτοαποκαλούμενοι "πατριώτες", εντός και εκτός του Κοινοβουλίου, έχουν ήδη "ζυγισθεί" και ευρέθησαν άπαντες ... ελλιποβαρείς!

Βλέπετε η θυσία για την Πατρίδα δεν συμβαδίζει ποτέ με την προσωπική φιλοδοξία, όποια κι αν είναι αυτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου