Ο Ρώσος πρόεδρος ... Donald John Trump - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

10/12/2016

Ο Ρώσος πρόεδρος ... Donald John Trump

Το νέο παραμύθι της CIA είναι μια κλασική ... αμερικανιά, που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε ... αμερικανάκια! Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ευφάνταστη προβοκατόρικη Washington Post, η Ρωσία επενέβη στις Αμερικανικές εκλογές προκειμένου να εκλεγεί ο Donald John Trump!

Τελικά οι Αμερικανοί προβοκάτορες είναι για γέλια ή για κλάματα; Για τίποτε από τα δύο! Δεν είναι ούτε τόσο ηλίθιοι όσο θέλουν να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους, ούτε τόσο ανίκανοι έτσι ώστε να αφήσουν τους αντιπάλους(;) τους να παρέμβουν σε τόσο μεγάλο βαθμό στο εσωτερικό της χώρας τους.

Εάν το δημοσίευμα ήταν αληθές και οι Ρώσοι πράγματι είχαν πράγματι παρέμβει στις Αμερικανικές εκλογές, είναι βέβαιο πως οι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες θα συγκάλυπταν το γεγονός και δεν θα έβλεπε ποτέ το φως της δημοσιότητος. Δεν υπήρχε περίπτωση ένα τόσο σοβαρό γεγονός, με τεράστιες επιπτώσεις στο εσωτερικό των ΗΠΑ, να έπαιρνε διαστάσεις παρά μόνο εάν αυτό εξυπηρετούσε κάποιο άλλο σχέδιο. Θυμηθείτε την διαβόητη 11η Σεπτεμβρίου. Αλήθεια υπάρχει σήμερα κάποιος που να πιστεύει πως οι μουσουλμάνοι ήταν αυτοί που γκρέμισαν τους Δίδυμους Πύργους και επιτέθηκαν στο Αμερικανικό Πεντάγωνο; Προφανώς και όχι! Αυτός ο ισχυρισμός πλέον μαρτυράει είτε παντελώς αφελή ή προβοκάτορα.

Αυτοί που διοικούν ουσιαστικά τις ΗΠΑ (και όχι μόνο), δηλαδή όχι οι εκλεγμένοι, έχουν αποφασίσει πως ο καταλληλότερος εκπρόσωπός τους αυτή την στιγμή είναι ο Donald John Trump. Ο Trump θεωρείται πως εκφράζει (δυστυχώς) τις παραδοσιακές αρχές, δηλαδή τους ανθρώπους που πιστεύουν στον Θεό, που δεν λατρεύουν ως θεότητα την επιστήμη, που αγαπούν την πατρίδα τους, και είναι ενάντια στην παγκοσμιοποίηση. Ωστόσο είναι όντως έτσι;

Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε πως ο Trump με το γνωστό και όχι ιδιαίτερα καθαρό παρελθόν του είναι ο εκφραστής της ακεραιότητος και της γνησιότητος. Πατριώτης με τα δικά του δεδομένα μπορεί να είναι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ο εκφραστής της ηθικής, του νομίμου και του δικαίου.

Ωστόσο, έχει κληθεί να διαδραματίσει ένα ρόλο που κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πόσο εκτείνεται πέρα από το να αποδομήσει όσες Αξίες έχουν μείνει όρθιες στους λαούς της γης. Μία αποτυχημένη προεδρική θητεία από τον Trump θα πείσει και τους τελευταίους δυτικούς πως η στροφή στις Αξίες και στα Ιδανικά δεν είναι λύση και άρα η επιλογή των "δημοκρατών" υποστηρικτών της παγκοσμιοποίησης θα είναι μονόδρομος για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Επιπλέον, το παραμύθι της CIA εξυπηρετεί αυτούς που ελέγχουν τον Trump. Για ακόμα μία φορά του κατέστησαν σαφές πως αυτοί ήσαν που τον επέλεξαν και αυτοί θα είναι οι "εκτελεστές" του εάν και εφόσον δεν εκτελέσει κατά γράμμα την αποστολή του.

Όσο για τους Ρώσους; Αυτοί παίζουν το δικό τους παιχνίδι...

1 σχόλιο:

  1. Μην απλοποιουμε τοσο πολυ τα πραγματα και συνωμοσιολογουμε. Ο Τραμπ, ουτε συντηρητικος ειναι ουτε πιστος Χριστιανος πιθανοτατα. Ωστοσο πισω του βρισκεται η πτερυγα των Ρεπουμπλικανων, η οποια αντιπροσωπευει τις παραδοσιακες αξιες κι η οποια σε μεγαλο βαθμο θα διαμορφωσει την πολιτικη του Τραμπ. Χωρις να υποστηριζω οτι δεν υπαρχουν τα κεντρα τα οποια αναφερετε, προφανως και δεν ειναι πανισχυρα, ωστε να μπορουν τοσο ευκολα να ελεγχουν πληρως τα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή