Η εμμονή με την Clinton - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

08/11/2016

Η εμμονή με την Clinton

Αναμφίβολα η Hillary Diane Rodham Clinton εκφράζει ό,τι πιο διεφθαρμένο υπάρχει σήμερα στην Δύση. Επιπλέον, αποτελεί πια κοινό μυστικό ανά την υφήλιο η πολύ σοβαρά κλονισμένη υγεία της.

Το 2015 κατηγορήθηκε για το ότι κατά τη θητεία της ως υπουργός των Εξωτερικών διαχειρίστηκε απόρρητα e-mails μέσω ιδιωτικών ηλεκτρονικών διευθύνσεων (και συνεπώς μη ασφαλών διακομιστών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας) και όχι, όπως όφειλε, μέσω των υπηρεσιακών ασφαλών και προβλεπομένων, με κίνδυνο να υποκλαπούν όπως και, εν τέλει, συνέβη. Όμως, με έναν "μαγικό" τρόπο στις 6 Ιουλίου 2016, η Γενική Εισαγγελέας Loretta Elizabeth Lynch αποφάσισε να κλείσει την υπόθεση απαλλάσσοντας την Clinton από κάθε κατηγορία, κατόπιν "συστάσεως" του διευθυντού του FBI, James Brien "Jim" Comey.

Η επεξεργασία των 650.000 (!) e-mails φέρεται να έγινε από το laptop του πρώην συζύγου μίας εκ των συνεργατών της Clinton, του Anthony David Weiner. Η Daily Mail ανακίνησε το ζήτημα στις 28 Οκτωβρίου 2016 δημοσιεύοντας μία ιστορία που εμπλέκει, εκτός των άλλων, τον Weiner σε σεξουαλικό σκάνδαλο με μία ανήλικη μαθήτρια, με τα αποδεικτικά να βρίσκονται ανάμεσα στα επίμαχα κυβερνητικά e-mails. Ωστόσο και πάλι το FBI αρνήθηκε να απαγγείλει κατηγορίες και έτσι σήμερα η Clinton διεκδικεί τον τίτλο της προέδρου των ΗΠΑ, έχοντας απαλλαγεί εκ νέου δύο ημέρες προ των εκλογών!

Η σκανδαλώδης υποστήριξη της Clinton από το σάπιο δυτικό πολιτικό σύστημα έχει, φυσικά, την εξήγησή της. Ο φαιδρός δισεκατομμυριούχος Donald John Trump μπορεί να είναι μια ακραία γραφική φιγούρα, εν τούτοις είναι αυτό που δείχνει. Δεν μπορεί να του προσάψει κανείς μανία για χρήματα -κυριολεκτικά δεν ξέρει τι έχει, σε πλήρη αντίθεση με την Clinton που, όπως ομολογούν άνθρωποι του κοντινού περιβάλλοντός της, "κάνει τα πάντα" για λίγα δολάρια-, δεν υπάρχει σκάνδαλο της προσωπικής του ζωής που να μην είναι ήδη δημοσιευμένο σε κάποια εφημερίδα -σε αντίθεση και πάλι με την Clinton που εναγωνίως προσπαθεί να κρατήσει μυστική την ιδιωτική ζωή και τις σεξουαλικές της προτιμήσεις-, αλλά, το κυριότερο, είναι εμφανώς θιασώτης αλλά και επίδοξος συνεχιστής της πολιτικής του Ronald Wilson Reagan, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στις σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας.

Εκτός των άλλων, οι ιθύνοντες και πρωτεργάτες της μίας και ενιαίας παγκοσμίου κυβερνήσεως δεν επιθυμούν πλέον μακρόβιους αρχηγούς κρατών και ιδιαίτερα σε νευραλγικές θέσεις όπως αυτή του προέδρου των ΗΠΑ. Τα ύπατα αξιώματα κάθε χώρας λαμβάνει, συνήθως, ο πλέον ελέγξιμος και ενίοτε ο πιο διεφθαρμένος από όλο το σινάφι των πολιτικάντηδων. Οι διάφορες, ωστόσο, "πρωτοβουλίες" κάποιων εκ των μαριονετών, που καθυστερούν το έργο της εγκαθιδρύσεως της παγκοσμίου κυβέρνησης, φαίνεται πως οδηγεί τους "εκλέκτορες" των παγκοσμίων αρχόντων σε επιλογές "ετοιμόρροπες" και ανά πάσα στιγμή έτοιμες προς αντικατάσταση. είτε λόγω υγείας, είτε λόγω "αμαρτωλού παρελθόντος" ή και τα δύο!

Όσο για τις κάλπες; Αυτές στήνονται παγκοσμίως ... για το θεαθήναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου