ΑΠΟΕΛ: ΕΛΛΗΝΕΣ με κεφαλαία!

Η χθεσινή (6/10/2016) ανακοίνωση του Κυπριακού ποδοσφαιρικού συλλόγου ΑΠΟΕΛ είναι κάθε άλλο παρά μία κλασική ανακοίνωση ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου. Είναι ένα ηχηρό χαστούκι στα σχέδια των δυτικών και όλων όσοι επιθυμούν να κατατεμαχίσουν την Ελλάδα στοχεύοντας επί της ουσίας στην εξάλειψη της Ορθόδοξης πίστης του λαού μας.

«Η αυριανή ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στην Κύπρο και την Ελλάδα έχει αρκετές ιδιαιτερότητες οι οποίες έχουν σχολιαστεί τις τελευταίες μέρες. Μια από αυτές είναι ο κοινός εθνικός ύμνος κάτι που πιθανόν να ξενίσει όσους ξένους δεν γνωρίζουν ότι είμαστε Έλληνες.

Σε μια εποχή όπου κάποιοι ίσως να αγνοούν ή να ξεχνούν τι αντιπροσωπεύει το Ε του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να πούμε χωρίς δισταγμό ότι αύριο μόνο μια Εθνική αγωνίζεται και είναι αυτή που θέλουμε να πετύχει τον στόχο της.

Ο ΑΠΟΕΛ ιδρύθηκε, υπάρχει και μεγαλουργεί επειδή αποτελεί ένα φάρο του Ελληνισμού και των ιδανικών του. Μπορεί μέσα από τις δεκαετίες να έχουν ξεθωριάσει κάποιες αξίες, γεγονός που έφερε πολλών ειδών προβλήματα στη χώρα μας, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί το Ε των Ελλήνων της Λευκωσίας.

Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη των ποδοσφαιριστών της Κύπρου να μετρήσουν δυνάμεις απέναντι στους Ελλαδίτες διεθνείς αλλά και τους σκαούτερς που θα βρίσκονται στο Καραϊσκάκη αλλά η δική μας έγνοια είναι να κάνει ακόμα ένα βήμα για πρόκριση η πραγματική Εθνική μας.
[...]».

Είναι πραγματικά συγκινητική η ομολογία των ιθυνόντων του ΑΠΟΕΛ, που δεν διστάζουν κόντρα στην Φράγκικη δίγλωσση "διπλωματία"να πουν τα πράγματα με το όνομά τους. Η Ελλάδα και η Κύπρος δεν είναι δύο χώρες! Είναι ΜΙΑ! Τις ενώνει ΜΙΑ πίστη, ΜΙΑ γλώσσα, ΜΙΑ ιστορία και δεν τις χωρίζει τίποτε παρά μόνο τα βρώμικα παιχνίδια της διεθνούς μασωνικής πολιτικής. Αντιθέτως είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΟΝΕΙΔΟΣ για την FIFA, την UEFA και τους υπευθύνους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου η διεξαγωγή ενός αγώνα μεταξύ ... ΜΙΑΣ χώρας!

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ πρέπει να αποτελέσει την αφετηρία για την αποκατάσταση της αλήθειας. Πρέπει όλοι εμείς, που σήμερα αγωνιζόμαστε αφανώς για την επανένωση της Ελλάδος και της Κύπρου, να εντείνουμε τον αγώνα μας και να ξεκινήσουμε μία εκστρατεία που δεν θα τελειώσει μέχρι να ανταμώσουμε και πάλι με τα αδέλφια μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.