Το κατάντημα του Έθνους... - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

14/10/2016

Το κατάντημα του Έθνους...

Ξεδιάντροπα και χωρίς συναίσθηση βρέθηκε στην Πατρίδα μας νεαρός Τούρκος ηθοποιός(;)-μοντέλο(;), που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε δύο κατάπτυστες τηλεοπτικές σειρές που πρόβαλλαν οι Ελληνικοί(;) προδοτικοί μισθοφορικοί τηλεοπτικοί σταθμοί, προκειμένου να εξοικειώσουν τους Έλληνες με την Τουρκική γλώσσα και την μουσουλμανική νοοτροπία.

Φυσικά ο νεαρός δεν ήρθε στην Πατρίδα μας κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας, αλλά ως προσκεκλημένος του ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης", που διοργανώνει ένα τριήμερο αφιερωμένο στην Τουρκική κουλτούρα με τίτλο "Turkish Film Days"(!!!). Το ακόμα πιο τραγικό, όπως μπορείτε να διακρίνετε και στην φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο, είναι η ανώριμη και παιδαριώδης αντίδραση των εθισμένων στην τηλεόραση νεο-Ελλήνων, που προφανώς δεν γνωρίζουν τίποτε από την Ιστορία της Ελλάδος.

Ο Süleyman -ο "μεγαλοπρεπής" όπως τον αποκαλούσαν στην Δύση ή ο "νομοθέτης" όπως ήταν γνωστός στην Οθωμανική αυτοκρατορία- γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου του 1494 και πέθανε, σε ηλικία 72 ετών, στις 7 Σεπτεμβρίου του 1566. Επί της ηγεμονίας του η Οθωμανική αυτοκρατορία άνθισε και επεκτάθηκε σε σημείο να ξεπεράσει τα 20 με 30 εκατομμύρια κατοίκους. Ηγήθηκε προσωπικά των Οθωμανικών στρατευμάτων που κατέκτησαν τα Χριστιανικά προπύργια της Ρόδου και του Βελιγραδίου.

Ο Süleyman φέρθηκε με ιδιαίτερη πονηριά και εκμεταλλεύτηκε το βασικό ελάττωμα των ραγιάδων, Χριστιανών(;) υπηκόων που καλλιεργούσαν τη γη των Σπαχήδων. Ο "Kanune Raya" ("Κώδικας των Ραγιάδων"), καθόριζε με τέτοιο τρόπο τις εισφορές και τους φόρους που έπρεπε να πληρώνουν οι ραγιάδες σε βαθμό, που οι Χριστιανοί δουλοπάροικοι μετανάστευαν σε Τουρκικά εδάφη προκειμένου να επωφεληθούν από τις "μεταρρυθμίσεις". Από τότε πάσχουμε ως λαός!

Επίσης, δεν είναι τυχαίο πως ο σουλτάνος έπαιξε ρόλο και στην προστασία των Εβραίων υπηκόων της αυτοκρατορίας του. Στα τέλη του 1553 (ή το 1554) μετά από πρόταση του ευνοούμενού του γιατρού και οδοντίατρου, Ισπανού Εβραίου Moses Hamon, εξέδωσε ένα φιρμάνι που κατήγγειλε επίσημα την κατηγορία του αίματος κατά των Εβραίων.

Ο σουλτάνος αυτός έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην εκπαίδευση, που την συνέδεσε άρρηκτα με το ισλάμ και την μουσουλμανική θρησκεία. Με λίγα λόγια βλέπουμε έναν εκφραστή του χειρότερου πολιτισμού(;) και του μεγαλύτερου θρησκευτικού φανατισμού που γνώρισε ποτέ η υφήλιος. Κι όμως! Οι σημερινοί νεο-Έλληνες(;), ανεξάρτητα από φύλο ή ηλικία, έτρεξαν να γνωρίσουν από κοντά τον άνθρωπο που ενσάρκωσε ένα είδωλο που αγάπησαν γιατί έτσι τους διέταξε η ... τηλεόραση!

Η έλλειψη γνώσης της Ιστορίας σε συνδυασμό με τον άκρατο συναισθηματισμό, αλλά και την χρόνια τηλεοπτική αποβλάκωση (συγχωρήστε μου την έκφραση), έχει ως αποτέλεσμα την τραγική κατάσταση που βιώνουμε στις μέρες μας. Δεν είναι τυχαίο το ότι έχουμε φθάσει στο αίσχιστο σημείο να ακούμε από "Δωδεκανήσιους" (κι όχι μόνο) πως προτιμούν τους Τούρκους από τους Έλληνες.

Πρέπει να συνέλθουμε άμεσα! Οι εξελίξεις τρέχουν, οι εχθροί της Πατρίδος δουλεύουν ακατάπαυστα και ο Ελληνικός λαός αναπαύεται στο παρελθόν και στην Ιστορία του, που δυστυχώς την αγνοεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου