Εκβιαστές, ψεύτες και υποκριτές - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

26/09/2016

Εκβιαστές, ψεύτες και υποκριτές

Σε αυτούς που θεωρούν τα λεγόμενά μας περί των στημένων και πληρωμένων δημοσκοπήσεων έρχεται να απαντήσει η δήλωση-καταγγελία του πολιτικού του frappé και της pizza στον ΑΝΤ1.

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, -πολλές από αυτές δείχνουν το κόμμα του να μένει στην φυσική του θέση, δηλαδή εκτός του Κοινοβουλίου- ο γραφικός πολιτικάντης είπε πως στην διάρκεια της ΔΕΘ «με πλησίασε ένας και μου ζήτησε 10.000 ευρώ για να δείξει το κόμμα μου ότι έχει ποσοστό 7%-8%. Ήταν υπάλληλος γνωστής εταιρείας δημοσκοπήσεων».

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως η δήλωση αυτή δεν απέχει από την πραγματικότητα παρά την αναξιοπιστία του συγκεκριμένου πολιτευτή. Ωστόσο, μήπως θέλετε να θυμηθούμε ποιες ήσαν τον Μάρτιο οι δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας σχετικά με το θέμα; Μα φυσικά υποσχέθηκε διαφάνεια, την θέσπιση νομοθετικού πλαισίου που θα εξασφαλίζει την αμεροληψία των δημοσκόπων και διάφορες παρόμοιες πομπώδεις εξαγγελίες που, εννοείται, πως ξεχάστηκαν από όλους και έμειναν ως αναμνήσεις σε κάποιους ελάχιστους που επιμένουμε να έχουμε πολιτική μνήμη.

Η κυβέρνηση είναι απασχολημένη με το να σέρνει στα δικαστήρια τους Ιεράρχες που τιμούν το ράσο που φορούν και με παρρησία ομολογούν την αλήθεια. Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας "σέρνεται" στα δικαστήρια εξαιτίας του ότι αναφερόμενος στους ομοφυλόφιλους δήλωσε πως «είναι άνθρωποι της ανωμαλίας και αυτή καταδικάζεται από τη ζωή και την κοινωνία. Τους λυπάμαι, προσεύχομαι να τους συγχωρήσει ο Θεός, να μετανοήσουν, να αλλάξουν τακτική και να γίνουν τίμια μέλη της κοινωνίας μας. Η Εκκλησία ακολουθεί τον νόμο του Θεού και την κατάσταση της φύσεως, ο καθένας που έχει το κουσούρι του δεν μπορεί να το εμφανίζει δημόσια και να μην ντρέπεται. [...] οι ομοφυλόφιλοι είναι άρρωστοι και πρέπει να θεραπεύσουν την αρρώστια τους». Αφού θέλουν να είναι τόσο "φιλάνθρωποι" οι νομοθέτες(;) γιατί δεν κάνουν αγωγές και στους γιατρούς, που επιμένουν να ονομάζουν τον καρκίνο ως αρρώστια; Είμαστε σοβαροί πια σε αυτό το κράτος;

Το τραγικότερο όλων είναι πως ο νόμος αυτός δεν ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από την "πατριωτική" και "συντηρητική" ΝΔ, που μαζί με το ΠΑΣΟΚ προετοίμασαν το έδαφος και ξεκίνησαν την καταστροφή της Ελλάδος. Όλοι ανεξαιρέτως οι υπηρέτες του πολιτικού συστήματος είναι εξίσου συνένοχοι για την προδοσία κατά του Έθνους που έφερε την εξαχρείωση και την παρακμή.

Τελευταία, έχουν ενταθεί οι συζητήσεις στα παρασκήνια του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την τέταρτη δανεική σύμβαση, που θα κληθεί σύντομα να υπογράψει η Ελλάδα. Αν συνεχίσουμε με αυτή την τακτική και δεν αλλάξει άμεσα το πολιτικό σκηνικό στην Πατρίδα μας, το μόνο που θα απομείνει να αναμένουμε είναι ... η πέμπτη σύμβαση, η έκτη, η έβδομη, μέχρι της οριστικής διαλύσεως της χώρας και των πολιτών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου