Προβοκάτορες και ψεύτες οι δημοσκόποι - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

23/09/2016

Προβοκάτορες και ψεύτες οι δημοσκόποι

Ο φασισμός των Μέσων Ενημερώσεως(;) στην Ελλάδα δεν έχει όρια. Η οργανωμένη προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης, που γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο μέσω των κατασκευασμένων και πλαστών δημοσκοπήσεων, έχει ξεπεράσει κατά πολύ το άθροισμα της προπαγάνδας των ναζιστών του Hitler και των Σοβιετικών του "πατερούλη" Ста́лин.

Οι προβοκάτορες του πολιτικού συστήματος έχουν λάβει έξωθεν εντολές για το ότι θα πρέπει να προχωρήσουν σε μια νέα "εθνική παραχώρηση" και γι' αυτό ετοιμάζουν με δόξα και τιμή την διάδοχη κυβερνητική κατάσταση, που θα εξυπηρετήσει τα σχέδιά τους. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το ότι ο πρωθυπουργός εκλήθη στις ΗΠΑ για νέες οδηγίες. Στις ΗΠΑ είχε κληθεί προ μηνών και ο "εκκολαπτόμενος" πρωθυπουργός, παρά το γεγονός πως δεν έχει την πλήρη στήριξη ούτε μέσα στο ίδιο το (απο)κόμμα του.

Οι επί χρήμασι δημοσκοπήσεις και το πλήρως ελεγχόμενο κύκλωμα διεξαγωγής των εκλογών σε συνδυασμό με την μαύρη προπαγάνδα των Μέσων Ενημέρωσης έχουν δολοφονήσει μετά τον Καποδίστρια και την Δημοκρατία στην Ελλάδα. Σήμερα η Ελλάδα στενάζει κάτω από ένα ολοκληρωτικό καθεστώς, που είναι υπόδουλο όχι στην Οθωμανική αυτοκρατορία αλλά στην δυτική κυριαρχία. Η πάλαι ποτέ κραταιά Πατρίδα μας δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μία Φράγκικη αποικία εντός των συνόρων της Ευρώπης.

Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε πως βρισκόμαστε υπό σκληρή δουλεία και κατοχή. Είναι επιτακτική ανάγκη να προβούμε σε μία ειρηνική επανάσταση και να αποτινάξουμε τον ζυγό του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, που κατατρώει ό,τι απέμεινε από την Ελλάδα μας.

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, ούτε για πειραματισμούς και πισωγυρίσματα. Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε το αν όντως αξίζουμε να ζούμε ελεύθεροι και με το κεφάλι ψηλά. Πρέπει να αποδείξουμε ως Έθνος πως μας έχει απομείνει έστω λίγη αξιοπρέπεια και πως παρά τα προηγούμενα λάθη και τις κάκιστες προηγούμενες πολιτικές (και όχι μόνο) επιλογές μας, είμαστε διατεθειμένοι να εργαστούμε σκληρά προκειμένου να διορθώσουμε την καταστροφή που έχει υποστεί μέχρι σήμερα η χώρα μας.

Είναι καιρός να βάλουμε τέλος στην προπαγάνδα με το να αγνοήσουμε τα Μέσα Ενημερώσεως(;) και την διατεταγμένη υπηρεσία τους! Είναι καιρός να πρυτανεύσει η λογική μετά την πολύχρονη απουσία της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου