Οικουμενικός; Εδώ δεν ελέγχει τι γίνεται στην Πόλη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Sabah", το TRT Diyanet, δηλαδή η Τουρκική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση (TRT), ξεκινάει ένα ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα με όνομα sahur (γεύμα πριν την ανατολή), που θα εστιάζει στο ισλάμ και θα φιλοξενηθεί ολόκληρο τον μήνα του ραμαζάνι στην Αγία Σοφία!

Το πρόγραμμα έχει προγραμματιστεί να βγαίνει στον "αέρα" κάθε μέρα στις 2:00 τα ξημερώματα και τις 29 ημέρες, που διαρκεί το ραμαζάνι, και θα περιλαμβάνει απαγγελίες από το κοράνι καθώς και αφιέρωμα στην TRT Diyanet. Ο Ali Bektaş θα είναι ο "οικοδεσπότης", ενώ τα θέματα θα αφορούν στο ισλάμ, στην δικαιοσύνη, στην ενότητα, στην αλληλεγγύη και στην φιλανθρωπία. Ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι ο καθηγητής Necdet Çağıl και ο ιστορικός Dursun Gürlek, που είναι γνωστοί προβοκάτορες και αναμένεται πως θα επιδοθούν σε προπαγάνδα σχετικά με το ραμαζάνι αλλά και το ισλάμ.

Ενώ όλα αυτά διαδραματίζονται εντός του ναού της Αγίας του Θεού Σοφίας (την γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο Αγία Σοφία), ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως είναι παντελώς απών! Από την πλευρά του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως δεν υπήρξε ούτε μία απλή αντίδραση διαμαρτυρίας, Όπως φαίνεται το Πατριαρχείο δεν ασχολείται με αυτά που συμβαίνουν στην περιοχή της ευθύνης του λόγω του ότι είναι απασχολημένο με τις επεκτατικές βλέψεις του εκτός των ορίων της δικαιοδοσίας του.

Το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και ο ίδιος ο Πατριάρχης φέρουν μεγάλη ευθύνη για το ανοσιούργημα και την βλασφημία της Ορθοδόξου Πίστεως από τους Τούρκους αλλά, δυστυχώς, βρίσκεται σε εντεταλμένη πολιτική υπηρεσία εξυπηρετώντας τα σχέδια της οικουμενιστικής (παγκοσμίου) κυβερνήσεως και αδιαφορώντας για την υπεράσπιση της Πίστεως.

Φυσικά, ούτε λόγος να γίνεται για τους Έλληνες(;) πολιτικούς και ιδιαίτερα για την συγκυβέρνηση της προδοσίας και της καταστροφής, που σιωπούν ένοχα. Η Ορθοδοξία βάλλεται πανταχόθεν, από Πατριάρχες μέχρι πολιτικούς, αλλά όλοι ξεχνούν το σημαντικότερο: το σκοτάδι δεν μπορεί ποτέ να καλύψει το Φως!

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.