Η δια του οικονομικού χρέους, κατάτμηση της Ελλάδος (3) - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

05/06/2016

Η δια του οικονομικού χρέους, κατάτμηση της Ελλάδος (3)

Εξαίρεση στο νομοσχέδιο εξακολουθεί να αποτελεί το Άγιον Όρος, που παρότι είναι Ελληνικό έδαφος έχει δική του αυτοδιοίκηση βάσει του Καταστατικού Χάρτη του Αγίου Όρους του 1924. Παρά ταύτα, η Ελληνική(;) κυβέρνηση ξεκίνησε συζητήσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση με θέμα την κατάργηση του αβάτου του Αγίου Όρους από το 2017, χωρίς την παρουσία της Ιεράς Επιστασίας του Αγίου Όρους!

Επιπλέον η αντορθόδοξη και ανθελληνική ενέργεια του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, που ζήτησε από την κυβέρνηση την επανυπαγωγή των λεγομένων “Νέων Χωρών” στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, καταδεικνύει και στον πλέον δύσπιστο πως όλες αυτές οι κινήσεις δεν είναι τυχαίες, αλλά αποτελούν την εφαρμογή ενός και μόνου σχεδίου: της διάσπασης της Ελλάδος.

Μέχρι σήμερα δεν απάντησε ο περιφερειάρχης του Νοτίου Αιγαίου στο ερώτημά μας γιατί τον κάλεσε  ο πρόεδρος των Η.Π.Α. στον Λευκό Οίκο, εκεί όπου καλούνται μόνο υψηλόβαθμα στελέχη της μασωνίας και υπηρέτες του οικουμενιστικού σχεδίου της μίας παγκοσμίου κυβερνήσεως; Προφανώς και ο πρόεδρος των Η.Π.Α. δεν ενδιαφέρεται να κάνει διακοπές στην Ρόδο, ούτε θέλησε να μάθει λεπτομέρειες σχετικά με το μεταναστευτικό πρόβλημα. Τον απασχολεί, ωστόσο, η στάση ορισμένων κομματικών προδοτών, που δειλά-δειλά έχουν ξεκινήσει μία προπαγάνδα υπέρ της προσχώρησης της Δωδεκανήσου (και όχι μόνο) στην Τουρκία.

Αντίστοιχες ενέργειες γίνονται στην περιοχή της Θράκης, αλλά και στην Θεσσαλονίκη, όπου μια μεγάλη μερίδα βολεμένων κομματικών στελεχών και επιχειρηματιών έχει μεταφέρει τις δραστηριότητές της στα Σκόπια και δρομολογεί εξελίξεις για την δημιουργία του Κράτους της Μακεδονίας, που θα έχει πρωτεύουσα την Νύμφη του Θερμαϊκού!

Όλες αυτές οι ενέργειες αποσκοπούν και έχουν ως στόχο τον αφανισμό της Ορθοδόξου Πίστεως.

Σήμερα η αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Ελλαδική Εκκλησία, παρά τα πολλά προβλήματα που κατά καιρούς την απασχολούν εξαιτίας κάποιων Ιεραρχών που δεν στέκονται στο ύψος της αποστολής τους, είναι η μόνη παγκοσμίως που διαφυλάττει ακέραιο το Ορθόδοξο ήθος. Ο μόνος τρόπος, λοιπόν, προκειμένου να χτυπηθεί η Ορθοδοξία είναι η συρρίκνωση του τόπου που την εκφράζει.

Είναι επιτακτική ανάγκη να εγερθούμε του ύπνου της μακαριότητος που βρισκόμαστε και να αντισταθούμε τόσο στις βλέψεις της Δύσης που εκφράζει το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και τα Ελληνικά(;) κόμματα. Ζούμε σε μία ιστορική εποχή, όπου όλοι θα κριθούμε για την στάση και τις επιλογές μας στον πόλεμο που έχει ήδη ξεκινήσει. Τα στρατόπεδα και οι επιλογές που έχουμε είναι δύο: Η μία να συνταχθούμε στο πλευρό αυτών που θα πεθάνουν υπερασπιζόμενοι την Αλήθεια της Ορθοδόξου Πίστεως, και η άλλη, η σύμπραξη με αυτούς που θα σκύψουν το κεφάλι και θα αποδεχθούν τον χυδαίο τρόπο ζωής της Δύσης...

[ προηγούμενη σελίδα ] [ αρχή άρθρου ]

________________________
Το παρόν άρθρο δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Ενοριακή Ευλογία» του Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Πευκακίων Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου