Η Δύση ειδικεύεται στις δολοφονίες - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

19/06/2016

Η Δύση ειδικεύεται στις δολοφονίες

Η δολοφονία της Helen Joanne "Jo" Cox στην Βρετανία από κάποιον ψυχοπαθή(;) ονόματι Thomas Mair(;) έχει επιτηδευμένα παραμείνει στα θέματα υψηλής προβολής στον δυτικό προβοκατόρικο Τύπο. Οι δυτικοί έχουν στηρίξει την πολιτική πρακτική τους στην γνωστή ρήση του μέντορά τους, Niccolò di Bernardo dei Machiavelli, που έλεγε πως «it is better to be feared than loved, if you cannot be both» (είναι καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε αγαπούν, αν δεν μπορείς να έχεις και τα δύο).

Έτσι, δεν διστάζουν να προβούν σε δολοφονίες είτε αντιφρονούντων ή προβοκατόρικες δικών τους υποστηρικτών, που δεν τους είναι πλέον απαραίτητοι, όπως η άτυχη βουλευτής των Εργατικών. Όπως αποκαλύπτει η "Russia Today", η Βρετανή πολιτικός ήταν από καιρό αποδέκτης απειλών για την ζωή της, χωρίς, ωστόσο, να λάβει κάποια μέτρα για να προστατεύσει τον εαυτό της.

Ο υποτιθέμενος δολοφόνος της, ο πενήντα δύο ετών Tommy Mair, χαρακτηρίζεται ως μοναχικός που υποφέρει από ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη λίγο αργότερα και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το γεγονός πως και αυτός είναι θύμα της όλης ιστορίας.

Η δολοφονία της Cox είναι εξαιρετικά "βολική" για τους υποστηρικτές της "Ευρωπαϊκής Βρετανίας", αν αναλογιστεί κανείς πως χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να εκβιάσει ψυχολογικά και συναισθηματικά τους Βρετανούς. Στο Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και 25 χρόνια δεν έχει δολοφονηθεί πολιτικός, οπότε αντιλαμβάνεστε πόση συναισθηματική φόρτιση και αγανάκτηση προκαλεί ένα περιστατικό σαν αυτό.

Αλλά τι κέρδος θα μπορούσε να έχει κάποιος υποστηρικτής της BRexit προκειμένου να προβεί σε μία τόσο αποτρόπαιη πράξη; Απολύτως κανένα! Οι μόνοι που κέρδισαν από την υπόθεση είναι οι φιλο-ευρωπαϊστές και γι' αυτό δύσκολα μπορούν να αποδείξουν πως δεν κρύβονται πίσω και από αυτήν την δολοφονία, όπως και στην περίπτωση του μακαρίτη Gianluca Buonanno.

Πριν από το ατυχές και καταδικαστέο περιστατικό της δολοφονίας της Cox, η BRexit ήταν το αναντίρρητο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της ερχόμενης Πέμπτης (23 Ιουνίου 2016). Αν τελικά αυτό ανατραπεί και η Βρετανία παραμείνει στην Ε.Ε., η Δύση θα έχει περάσει το σκληρό και απάνθρωπο μήνυμά της προς τους λαούς της γης: «Όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας. Και όποιος είναι εναντίον μας, δεν μπορεί να παραμείνει για πολύ ζωντανός!»

Ωστόσο, υπάρχει και η απάντηση στην απειλή: Καλύτερα νεκροί με ελεύθερη την βούληση, παρά "ζωντανοί" υποταγμένοι σε μία άδικη πραγματικότητα! Ο νοών ... νοείτω! Οι υπόλοιποι ας ψηφίσουν υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου