Δημόσια συζήτηση για την οικονομία (2) - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

08/06/2016

Δημόσια συζήτηση για την οικονομία (2)

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» εκπληρώνοντας την δέσμευσή της για μία δημόσια παρουσίαση-συζήτηση στο φλέγον θέμα της Ελληνικής Οικονομίας, διοργάνωσε μία ηλεκτρονική δημόσια συζήτηση χωρισμένη αρχικά σε δύο ενότητες.

Πρώτη Ενότητα: Διεξήχθη την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 στις 19:00 στην ιστοσελίδα της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Τα θέματα, που αναπτύχθηκαν στην ενότητα αυτή ήταν: «Η Γενική Επισκόπηση της Οικονομίας της Ελλάδος και η Ιστορική Αναδρομή των Επίσημων Χρεοκοπιών από την εποχή του Ιωάννη Καποδίστρια μέχρι την Ένταξη της Χώρας στη Ζώνη του Ευρώ».

Δεύτερη Ενότητα: Διεξήχθη την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 στις 19:00 στην ιστοσελίδα της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Τα θέματα, που αναπτύχθηκαν στην ενότητα αυτή είναι: «Οι Συνέπειες στην Ελληνική Οικονομία της "άωρου" ένταξης στην Ζώνη του Ευρώ, η Παγκόσμια Χρηματοπιστωτική Κρίση -οι Επιπτώσεις στο Ελληνικό Τραπεζιτικό Σύστημα, ΤτΕ- και η Αναγκαιότητα Μετάβασης στο Εθνικό Νόμισμα».


[ https://youtu.be/zOUpoIz9qIo ]

Τα θέματα ανέπτυξε ο διεθνούς κύρους οικονομολόγος κ. Σπύρος Λαβδιώτης, ενώ ο Πρόεδρος της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» κ. Μιχαήλ Ηλιάδης εξήγησε την εφαρμογή και την προσαρμογή τους στο πολιτικό πρόγραμμα της Παρατάξεως.

Στην συζήτηση υπήρχε η δυνατότητα υποβολής ερωτημάτων είτε τηλεφωνικά [210 36 37 442 και 213 02 97 996] ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο και στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου