Κι όμως! Κάποιοι προτιμούν το ... φέσι! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

25/05/2016

Κι όμως! Κάποιοι προτιμούν το ... φέσι!

Εδώ και πολύ καιρό, σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση, η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» δίνει έναν άνισο αγώνα υπερασπιζόμενη τις ακριτικές περιοχές του Αιγαίου (και όχι μόνο), καθώς, επίσης, και το Ορθόδοξο φρόνημα, που κινδυνεύει να χαθεί στην σύγχρονη Ελλάδα.

Την προηγούμενη Τρίτη (17/5/2016) η εκπομπή "Στο Περιθώριο" της τηλεόρασης "TV Kosmos", ξεκίνησε με πρώτο θέμα την Πανορθόδοξο(;) Σύνοδο, που επιχειρεί να διοργανώσει ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως (και όχι μόνο). Ο συντονιστής δημοσιογράφος, αντί προλόγου, διάβασε κάποια σημεία από την επιστολή των Αγιορειτών σχετικά με το ζήτημα και, εν συνεχεία, ζήτησε την τοποθέτησή μας.

Το τι ακούστηκε σε αυτή την συζήτηση(;) δεν λέγεται! Δεν υπάρχουν λόγια ικανά προκειμένου να περιγράψουν το χαμηλότατο επίπεδο, που αντιμετωπίστηκε το πάρα πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα. Ολόκληρη η υφήλιος σήμερα ακολουθεί τα σχέδια των οικουμενιστών, που επιζητούν και επιδιώκουν μία παγκόσμια κυβέρνηση και κάποιοι είτε με σκοπιμότητα, ή, από αμάθεια και αφέλεια, συζητούν και αντιμετωπίζουν το θέμα με "ρομαντισμό" και επιπολαιότητα δεκάχρονου παιδιού. Επιπλέον, χτυπούν την μόνη ελπίδα, που έχει ο κόσμος προκειμένου να επιβιώσει, δηλαδή την Αλήθεια.

Το τραγικότερο της βραδιάς ήταν η τοποθέτηση του άθεου αυτοαποκαλούμενου "Δωδεκανήσιου" συνομιλητή, που δεν δίστασε να παραδεχθεί πως προτιμάει τους Τούρκους! Εξαντλώντας τα όρια του θράσους με αποκάλεσε προδότη, επειδή δεν αναγνωρίζω το "οικουμενικό κύρος" του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως. Δεν μπορώ να αναγνωρίσω κάτι, που δεν αναφέρεται στους Ιερούς Κανόνες και στην Πίστη της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Το μόνο παρήγορο ήταν η αντίδραση του λαού της Δωδεκανήσου, που εκτός από τις ζωντανές παρεμβάσεις, συνέχισε να καλεί στα τηλέφωνα του σταθμού και να υπερασπίζεται την αλήθεια και μετά το πέρας της εκπομπής.

[ https://youtu.be/l4zN2wiVzVM ]

Τα λόγια αδυνατούν να περιγράψουν την θλιβερή κατάσταση, που επικρατεί στην πατρίδα μας. Η ελπίδα μας είναι στραμμένη μόνο στον Θεό και υιικώς παρακαλούμε θερμά τους Ιεράρχες της Ελλαδικής Εκκλησίας να ορθοτομήσουν τον λόγο της Αληθείας ενωμένοι, αν τελικά γίνει αυτή η Σύνοδος, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και κρυφές ατζέντες. Δεν είναι η κατάλληλη ευκαιρία, ούτε έχει ανάγκη η Ελλαδική Εκκλησία να αλλάξει προκαθήμενο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου