Προδότες της Πίστεως και της Πατρίδος! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

06/04/2016

Προδότες της Πίστεως και της Πατρίδος!

Οι Πατέρες μας αγωνίσθηκαν και πέθαναν υπέρ της Χριστού Πίστεως και της Πατρίδος την ελευθερία. Οι σύγχρονοι απόγονοί τους, όμως, πρώτα αλλαξοπίστησαν υιοθετώντας δυτικές ή/και αθεϊστικές κοσμοθεωρίες και στην συνέχεια πρόδωσαν την Ελλάδα στους αλλοεθνείς.

Ο "πρώτος Έλλην πολίτης", ο πρόεδρος της Ελληνικής(;) Δημοκρατίας(;) απέστειλε χθες το βράδυ (5/3/2016) επιστολή προς τον πάπα της Ρώμης και τον παρακαλεί(!) να επισκεφθεί την Ελλάδα και το πρόβλημα των προσφύγων, αποδεικνύοντας περίτρανα πως είτε έχει παντελή άγνοια της Ιστορίας ή ότι είναι γνήσιος απόγονος του δυτικολάγνου Μανουήλ Κομνηνού και όχι του Ανδρόνικου.

«Είμαι πεπεισμένος ότι η παρουσία Σας, στο πλευρό των προσφύγων όχι μόνο θα τους παρηγορήσει, αλλά και θα στρέψει τα βλέμματα όλων στην δραματική τους κατάσταση, αγγίζοντας τις καρδιές των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο».

Ο Ορθόδοξος(;) πολιτικός αποκαλεί σε όλη την επιστολή τον πάπα "Αγιώτατο" και αναφέρεται σε αυτόν σαν να πρόκειται για ιεράρχη της Ορθοδόξου Ιεραρχίας(!), ενώ δεν παραλείπει να φανερώσει τις οικουμενιστικές τάσεις, που έχει ως γνήσιο όργανο της "νέας" τάξης, προτείνοντας κοινή επίσκεψη του πάπα, του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών.

«Με τη σκέψη αυτή, επιθυμώ να Σας απευθύνω πρόσκληση να επισκεφθείτε ένα από τα σημεία πρώτης εισόδου των προσφύγων, τη νήσο Λέσβο του Ανατολικού Αιγαίου, και να βρεθείτε, μαζί με την ΑΘΠ τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, δίπλα στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν».

Παράλληλα ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως φαίνεται πως θα επισκεφθεί την Λέσβο μαζί με τον πάπα, αποκαλύπτοντας για ακόμα μια φορά το πόσο επικίνδυνοι και ανθελληνικοί είναι οι οικουμενιστικοί χειρισμοί του και ότι είναι "άξιος", αν όχι χειρότερος, συνεχιστής της πορείας του οικουμενιστή και μασώνου προκατόχου του, Πατριάρχου Αθηναγόρα.

Η επίσκεψη του πάπα στην Λέσβο δεν πρέπει να επιτραπεί και κυρίως δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή από τους Ορθόδοξους Έλληνες. Πού είναι οι κληρικοί και οι χριστιανοί, που κυνηγούν κάρτες και κρυμμένα σύμβολα; Εδώ ο αντίχριστος, που ψάχνουν μετά μανίας, έρχεται μπροστά στα μάτια τους! Ποια είναι η αντίδρασή τους; Πού είναι κρυμμένοι όλοι οι υπέρμαχοι της Πίστεως και της Πατρίδος;

Ούτε ο πάπας, ούτε ο Πατριάρχης είναι δεκτοί στον τόπο όπου έζησε ο Πατέρας μας, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, που μας άφησε ιερή παρακαταθήκη «τον Πάπα να καταράσθε γιατί αυτός είναι η αιτία του κακού»!

Αφήνοντας στο περιθώριο τον πάπα θα πρέπει να διαμηνύσουμε στον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως πως στην Ορθοδοξία οδηγός είναι ο Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός και όχι ο Άρειος και συνεπώς, αν δεν αλλάξει αμέσως τακτική θα είναι για μας όπως ο «εθνικός και ο τελώνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου