Τα παιδιά, που με κάνουν διαρκώς περήφανο! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

19/04/2016

Τα παιδιά, που με κάνουν διαρκώς περήφανο!

Το ζήτημα των προσφύγων και των μεταναστών (παράνομων ή μη) είναι σίγουρα το μείζον εθνικό ζήτημα και θα έπρεπε να μονοπωλεί τις προτεραιότητες της κυβέρνησης. Δυστυχώς, όμως, η συγκυβέρνηση αλλά και σύσσωμος ο πολιτικός χώρος δεν αποτελείται από Έλληνες, αλλά από υπηρέτες των δυτικών συμφερόντων.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα Έλληνες σε αυτόν τον τόπο, παρά το ότι έχουν τεθεί στο περιθώριο της διεφθαρμένης και παρακμάζουσας πλειοψηφίας. Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση-πρόκληση, που μου έκαμαν ακόμα μία φορά οι φοιτητές της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» προκειμένου να συζητήσουμε το μείζον αυτό θέμα.

Σας προτρέπω να δείτε ολόκληρη την συζήτηση δίνοντας έμφαση στα ερωτήματα, που έθεσαν τα παιδιά. Θα διαπιστώσετε το πόσο έχουν μελετήσει το ζήτημα, πόσο έχουν προβληματιστεί και κυρίως πόσο ανησυχούν για το μέλλον.

https://youtu.be/2Iuwo-48V0w

Για ακόμα μία φορά θέλω να τονίσω πως τα εύσημα ανήκουν στον άνθρωπο, που τα μεταμόρφωσε από παιδιά χωρίς ελπίδα σε φλογερούς αγωνιστές, έτοιμους να ανατρέψουν αύριο το σάπιο κατεστημένο της Πατρίδος μας! Σε αυτόν απευθύνω το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ μέσης καρδίας γιατί ξέρω πως του χρωστάμε, εκτός των πολλών άλλων, τους μελλοντικούς συνεργάτες μας και τους αυριανούς αγωνιστές της προσπάθειας, που ο ίδιος μας ενέπνευσε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου