Ο εξισλαμισμός της Ελλάδος - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

08/03/2016

Ο εξισλαμισμός της Ελλάδος

Η χώρα μας, δυστυχώς, κυβερνάται στο εσωτερικό και εκπροσωπείται στο εξωτερικό από ανθρώπους, που εξυπηρετούν κάθε άλλο παρά το συμφέρον της. Την στιγμή, που η Τουρκία ζητάει και λαμβάνει από τους δυτικούς ότι κι αν ζητήσει στις διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της μετανάστευσης, η Ελλάδα παραχωρεί διαρκώς τα κυριαρχικά της δικαιώματα εντός της επικράτειάς της.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, τα περιβόητα κέντρα υποδοχής, γνωστά ως "hot spots", υπάγονται στην δικαιοδοσία της Ε.Ε., και όχι της Ελλάδος. Αυτό σημαίνει πως η επεξεργασία ή όχι μιας αίτησης ασύλου είναι Ευρωπαϊκή υπόθεση και όχι της Ελληνικής Πολιτείας. Με αυτόν τον τρόπο η Ε.Ε. προσπαθεί να ελέγξει πλήρως την μεταναστευτική ροή προς τα Ευρωπαϊκά κράτη, εγκλωβίζοντας τους πρόσφυγες, μετανάστες και λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

Επιπλέον, από την επιλογή των τόπων όπου δημιουργούνται τα "hot spots" είναι προφανές πως στα νησιά του Αιγαίου επιχειρείται μουσουλμανική εποίκιση και στην βόρεια Ελλάδα γίνεται η προεργασία για την δημιουργία μίας ζώνης "φθηνού" εργατικού δυναμικού, που μελλοντικά θα αποτελέσει τον κορμό του "κράτους της Μακεδονίας" σύμφωνα με τα σχέδια των δυτικών.

Ταυτόχρονα στην ηπειρωτική Ελλάδα δημιουργούνται ολοένα και περισσότερα κέντρα υποδοχής, που σε συνδυασμό με τον γενικότερο αποχριστιανισμό της Ελλάδος οδηγούν στην αλλοίωση και στον σταδιακό εξισλαμισμό των Ελλήνων.

Ήδη, ο "πατριώτης" υπουργός Άμυνας (κυριολεκτικά βάλαμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα) σκοπεύει -προκειμένου να "φιλοξενηθούν" 17.400 πρόσφυγες, μετανάστες και λαθρομετανάστες- να κατασκευαστούν δεκαπέντε (15) νέα κέντρα σε ολόκληρη την επικράτεια. Τα νέα "hot spots" αναμένεται να είναι έτοιμα ακόμη και εντός της εβδομάδας(!), ενώ ο αναπληρωτής υπουργός της Μεταναστευτικής Πολιτικής σημείωσε πως στην χώρα μας θα έρθει μεγάλος αριθμός προσφύγων το αμέσως επόμενο διάστημα. Πως να μην γίνει αυτό όταν η πολιτική, που ακολουθεί η Ελληνική(;) κυβέρνηση είναι εντελώς εις βάρος του έθνους;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα νέα "hot spots" θα κατασκευαστούν στις εξής περιοχές:
[x] στην Μαλακάσα, χωρητικότητος 4.000 ατόμων,
[x] στις Αφίδνες, χωρητικότητος 3.000 ατόμων,
[x] στον άγιο Ανδρέα, χωρητικότητος 500 ατόμων,
[x] νέος καταυλισμός στον Ελαιώνα, χωρητικότητος 700 ατόμων,
[x] στην Δράμα, χωρητικότητος 800 ατόμων,
[x] νέος καταυλισμός στις Θερμοπύλες, χωρητικότητος 400 ατόμων,
[x] τέσσερις (4) καταυλισμοί σε διαφορετικά σημεία στην Ήπειρο, χωρητικότητος 2.000 ατόμων,
[x] τέσσερις (4) καταυλισμοί σε διαφορετικά σημεία στην Θεσσαλία, χωρητικότητος 2.000 ατόμων,
[x] στο Λιτόχωρο, χωρητικότητος 4.000 ατόμων, που αναμένεται να είναι έτοιμο μετά τις 15 Μαρτίου.

Η "Ευρωπαϊκή πορεία" της Ελλάδος προς τον αφανισμό και τον εξισλαμισμό συνεχίζεται και οι απανταχού φιλοευρωπαϊστές ραγιάδες κοιμούνται(;) με τα τσαρούχια!

1 σχόλιο:

  1. http://voloudakis.blogspot.gr/2015/12/blog-post_22.html Έχω αφήσει ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο και θέλω μια βοήθεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή